Jävla skit piss dag

Det började egentligen redan igår... Jag och Mala, som sovit hos mig natten till igår för att hon hjälpt mi färga håret, var hos mamma och hälsade på och fikade lite! Skulle resa mig och gå på toa och pang så kunde jag knappt gå för att det strålade från ryggen ner i rumpan på vänster sida, som ischias värk! Haltade in på toa och tänkte att det kanske ger sig, det brukar det göra. Men icke!! Bajs ont hela kvällen, inte BARA att jobba när man har så ont, tack och lov kunde jag sitta av mesta tiden!
La mig i tid och sov iaf gott hela natten ända till halv fem då det var dags för kisspaus och sen sov jag vidare till nio, superskönt. Gjorde inte så mycket nytta idag hemma eftersom jag hade så ont fortfarande, tvättade två maskiner bara och plockade undan lite och rensade. Funderar ju på att stå på loppisen på söndag och sälja lite "skit" som jag har rensat ur hemmet, om jag orkar! Men va fan, sitta där eller hemma i soffan spelar väl ingen roll!?
Men åter till dagen....
Det är ju lite jobbigt att ha ett helt hus man ska ta hand om när man är höggravid och har ont, är dessutom ledsen eftersom R inte kommer hem idag som han brukar utan blir kvar en vecka till eftersom det är långjobb. Tungt känns det, men får glädjas över samtalen om dagarna från honom istället! Gör mig klar och ska åka mot jobbet, haltandes ut till bilen.... vrider på nyckeln och det händer inget! NÄÄÄ inte det oxå... joo då, provar igen och inget händer... Ringer R, inget svar, ringer R igen, inget svar. Funderar en stund på hur f-n jag ska göra och ta mig till jobbet. Ringer Pill, hon är så gullig att jag får låna hennes bil! Springer (läs: haltar i slow motion) över till henne (4 hus bort bara tack och lov :) ), R ringer på vägen och då rinner bägaren över för mig, börjar storgrina i luren och förklarar att bilen inte funkar....
vi lägger till slut på och jag in till Pill och får nyckeln, ut i hennes bil, och vad händer? Den startar inte den heller ALLVARLIGT, men som tur är har dom två :P Är den andra död oxå då går jag hem och lägger mig tänkte jag! Får ta den andra, som tack och lov funkade :D och brummar in till stan! In på jobbet, och allt bara känns som ett blurr! GGAAAHHHH!!!!
 
Får sitta av även denna dag eftersom jag har så ont! Dagen blir inte bättre av att den människa som jag verkligen HATAR visar upp sitt fula tryne!! (jag vet att det är ett starkt ord men det är befogat kan jag lova er, det den människan gjort mot mig trodde jag inte att någon som var min vän, eller man kanske ska säga som jag trodde var min vän, skulle kunna göra, så därav detta ord)
Såå jag gör det som får mig att slappna av och som jag tycker är riktigt kul! Jag bakar lite :) Sååååå nu anser jag ju att allt bara kan bli bättre! Det kan ju knappast bli sämre iaf!!!! Eller??! Man vet f-n aldrig!!
Iaf så när jag kom hem med bilen till grannars så följde snälla Peppe med mig hem och visade mig hur man kopplar ur laddaren till batteriet och vi provstartade bilen och den startar men får stå och ladda under natten!
 
Jaa hoppas att eran dag vart bättre!! 
 
Är iaf nyfärgad och fin i håret, Tack bästa Kusin Mala!!! <3
Tack till bästa grannen Pill för att du finns och för billån idag <3
 
/H
 
 

Liten plutt

I fredags fick familjen Henrik, Alexandra och bebis komma hem efter att läkaren gått ronden och sett att allt var bra med lillpojken!
 
Jag fick ett samtal att vi var välkomna att komma om vi ville! OM vi ville, såklart vi ville det! Jag sydde när jag kom hem från jobbet för att få spjälskyddet till vaggan klart och få den iordning.
Tog den med oss in till stan så att plutten oxå får sova i den och få sitt namn ingraverat i vaggan innan våran lilla kommer. Köpte en bukowski nalle till honom oxå.
 
Vi vart ju såklart kvar där i fyra timmar, det var så svårt att slita sig från den lille. Herregud så söt och sååå liten! Man glömmer att dom är så små från början, det är ju heller inte så ofta man träffar så små bebisar för det är ju bara om man är nära som man träffar dom så små!!
 
Var dit och fick gosa lite på söndagen oxå, man kan ju liksom inte låta bli :)
 
Dom hade sist jag pratade med dom fortfarande inte hundra bestämt namn så jag skriver inget om det än :)
 
Kan inte låta bli att lägga ut bilden på dom sötaste små små fötterna, ser ut som en tå är borta men den var bara böjd bakom :)
 
Det får vara allt för nu!!

/H

<3 Baby lycka <3

Igår morse blev jag väckt av telefonen, det var min lillbror som ringde kom jag fram till efter att stirra på telefonen länge och försöka leta i minnet vilket nummer det var som sågs på skärmen. Men vad vill han NU tänkte jag, lite halvsur över att behöva vakna när jag sov så skönt och inte hade behövt kliva upp och kissa på morgonen som jag ALLTID måste göra annars!! Klockan var strax efter sju och då brukar jag vara vaken för jag kliver upp och går på toa vid sex annars, som en klocka, och sen kan jag inte somna om!! NU ÄR DET DAGS... sa han, VAKNA NU!! Va fan är han full tänkte jag alldeles yrvaken, och kollade på klockan igen!! Jaså sa jag fortfarande alldeles yrvaken!! "Jaså" härmar han mig.... JAA han vill ut nu! DÅÅÅÅ fattar jag och PANG är jag klarvaken!! VA NU?? säger jag. Ja han har väl ingen klocka han går efter?! säger brorsan, nu vill han ut!!, kan du skjutsa oss?! Ja självklart!! Gör dig ingen brådska sa brorsan kom när du är klar!! Jag ställer en massa frågor för att få mig en uppfattning om läget, innan vi lägger på! Jag halvspringer ner för trappan (läs: går fort, eller egentligen i slow motion) och slänger på mig kläder (läs: sitter i soffan och krånglar på mig kläder, i slow motion) och är på väg ut! MEN, han sa ju ingen brådska tänker jag... halvt panikslagen ändå!! In på toa, kammar och sätter upp håret, sminkar mig lite halvhjärtat och går ut till bilen! Och åker. Mat då? Jag måste ju få i mig nåt, även om jag inte är hungrig så behöver ju bebisen inom mig mat!! Ringer brorsan och säger att jag är på väg men tar en frukost mcdrive först. Jaaaa, det är lugnt säger han! Hem till dom och hjälper han packa allt som ska med! Snurrigt värre var det!! Vad behöver man??!! jag har läst listan tusen gånger men kommer inte på en enda sak just nu, förutom kläder till alla, och neccesär. Vi packar lite bekväma saker till mamman och sen tar jag med mig lite handdukar mm ner i bilen och slänger ut bak över sätet, medan brorsan försöker få mamman ner för trappan. Vi packar in oss i bilen och åker. Går väl lite för fort, men har ingen aning om hur lång tid det tog. Mot sjukhuset och svängde in utanför förlossningen. Ur bilen! Sitt still sa jag, sprang in (läs: går fort eller jaa mer i slow motion) upp i hissen och hämtade rullstol! Ut och gav den till brorsan som körde in henne! Tryck på femman i hissen ropar jag, jag ska parkera så kommer jag in med sakerna sen!
Irrar runt och hittar till slut en parkering. Betalar biljett. Sliter med mig sakerna deras och sen upp igen i hissen. Sätter mig utanför deras rum och väntar tills sköterskan går ut. Knackar på och ger dom sina saker. Lycka till nu säger jag och kramar om min bror, som ser lite chockad ut men ändå lugn! Sen åker jag hemåt! Fortfarande med ett rus i kroppen! Tusen tankar snurrar runt! Åker hem och kan inte koncentrera mig på nåt så jag åker in till stan och gör lite ärenden! Åker till mormor och blir bjuden på mat! Sen skriver brorsan vid ett tiden: Nu har lillkillen anlänt! Allt gick bra!! :) Åh vad tårar det kom!! Fick senare oxå en bild, och ännu mera tårar kom!! Meeen så söt, såklart!! Vilken liten guldklimp!! Världens stoltaste faster är jag nu!! Det förstod jag inte förens sent igår när jag var på jobbet! Jag hade gått hela dagen sen jag fick sms:et och klappat mig på magen och sagt till min bebis att den fått en kusin, SEN går det upp ett ljus för mig, MEN jag är ju FASTER!!! 
 
Grattis Lillebror Henrik & Alexandra!!!
 
Längtan till min egen bebis har ju inte blivit mindre av detta!!! Och många har frågat.... SHIT blev du inte mer nervös nu!!?? NÄÄ, faktiskt inte. har inte vart det på hela tiden heller. Jag känner så här: Ut kommer den på ett eller annat sätt! Alla förlossningar ser olika ut! Det finns inget som säger att: så här kommer det se ut och bli för dig! Så jag har inget att oroa mig för anser jag!! Ok jag förstår att det kommer att göra ont, jävligt ont! Men smärta är övergående så jag känner mig faktiskt inte nervös!! Det blir som det blir!! Och som sagt ut kommer den :) 
 
Allt låter väldigt stressigt och panikartat ser jag nu när jag läser, men jag är faktiskt lugnet själv och allt var väldigt lugnt, men det här är som det kändes inuti mig :) Imorgon får jag förmodligen hålla i den lille söte!!! Längtar verkligen!! Brorsan ringde imorse och jag hörde lillplutten skrika i bakgrunden, det rös i hela kroppen på mig och jag vart alldeles varm!! Snart är det våran tur :)
 
/H
 
 

Slut på måsten och annat

Nu är äntligen alla förbestämda helger och annat slut. Har inget mer inbokat nu innan bebis ska komma och det känns så skönt!! vill inte ha nåt mer planerat!!! Nu vill jag ta allt som det kommer bara!!!
 
Robert har som vanligt jobbat en del borta och då har jag underhållit mig med annat hemma. Bla så har jag målat om släktvaggan som lilla bebis ska få sova i på dagarna här nere. På nätterna blir det spjälsängen har vi tänkt iaf sen får vi se hur det går :)
Ja iaf så har jag nu målat den vit från att vara träfärgad. Men jag har lite småfix kvar på den så ni får inte se nån bild på resultatet än, ni får hålla till godo med en före bild :)
 
Förra helgen jobbade R borta så jag målade och så var jag med jobbet och åkte Moa. Första gången jag åkte med den, det var jättemysigt men maten var sådär! Varmrätten var inte varm utan fesljummen så ingen var så nöjd med den, köttet tyckte jag var bra, men potatisgratäng vill man ju gärna ha varm! Mysig kväll var det iaf!! Har tyvärr inga bilder från kvällen...
På söndagen drog jag, bruschan & Alexandra till valbo och ikea. Shoppade lite granna. :) Dom shoppade mest, en massa saker!! Bilen var fullsmockad när vi åkte hem iaf :) Kul kul!!
 
I veckan som var, så var R hemma. Donade en massa med sånt som inte hunnits med! Satt upp hyllor i förrådet ute och plockat ut en massa grejjor dit från blivande-toan uppe så man kommer in där! Har köpt en garderob till bebis och stoppat in alla saker där så man får en överblick på vad man har och inte, innan var ju allt nerpackat i kassar!
Har fått hjälp av R med att putsa fönstren i köket. Jag strök gardiner! Himla bra blev det :)
Samma dag ringde en person på köksbordet vårat som vi satt ut till försäljning så vi blev av med det! Jag ringde direkt till en vän som hade ett bord med stolar som vi var intresserad av och frågade om hennes var kvar och det var det till min lycka så det gick jämt upp med pengarna och så himla mycket finare och mer harmonisktblev det i köket!! SUPERNÖJD!!!! Nu kör jag på lila tema i köket :)
 
I fredags hade jag och R en riktig mysdag! Först var vi barnvakt åt sötaste Tilde. Mamman var förkyld så vi tog barnet så hon fick vila lite :) Fikade på TeWes med Mini sen gick jag och Tilde på kappahl och kikade lite. Jag köpte en Bh, tilde fick en body och bebis fick en body :) Alla nöjda och glada :)
På kvällen åkte jag och R och åt på Tassili. Jag tog kantarell. Kött med pommes och kantarellsås. Kantarellerna var väl gömda, hittade 4 stycken men annars var det gott :) Sen åkte vi vidare ner till bion och såg Hamilton 2, den var bra, sevärd!!!
 
I helgen var vi till sthlm. Hämtade upp Helena & Henrik i Bergvik och drog sen iväg. Åkte direkt till kista gelleria och mööte upp Dan & Kajsa där. Käkade lite direkt när vi kom fram och sen var det shopping för hela slanten :) Jag handlade, eller jag fick av darling, en mamma tröja som avr jättefin och lite nya mamma-trosor samt en ny mascara eftersom min nästan torkat ihop helt. Tack darling <3
Sen åkte vi till hotellet och checkade in. Vi fick ett rum utan tv så R gick ner och klagade och vi fick byta till ett familjerum och till min förtjusning var det badkar i det rummet :) Hoppade i direkt! Var i det minsta lget så tissarna och magen fick inte vara under vatten så det var inte så stort men det var ljuvligt skönt!! :) Sen gjorde vi oss klara och åkte till Uttran på 30-års fest för Jonas. Mysigt var det. God mat och jag och Helena hade köpt oss alkoholfritt vin som vi drack medan de andra partade på :) Klockan halv ett höll vi på att somna vid bordet så vi packade ihop oss och åkte till hotellet och däckade i säng klockan halv två! det är man inte van nu för tiden så det vart en seg dag dagen efter! Åt god hotellfrukost länge tillsammans allihopa innan vi gick upp och vilade och sen packade. Åkte till Ikea Kungens kurva. Världens största ikea! Oj va kul det var att få se ALLT!!! Vart en del saker. täcke till spjälsängen och stoldynor till nya stolarna bl.a. Efter ca 2 timmar och en fika senare åkte vi hemåt! Stannade i på max i uppsala för lite mat bara. Jo just ja, fick se en avåkning oxå, precis nör vi svängde av i gävle bro för att åka in och tanka var det en bil som körde ner i diket. Han hade somnat vid ratten, allt gick bra som tur var, men fy vad otäckt det var att se! Jag kan ju inte låta bli att tänka på att han låg framför oss och vad som skulle hänt om vi var i enfiligt och han kört in i räcket, då kanske vi med hade råkat illa ut! Uscha!!!
 
Igår åkte R på jobb igen, jag sitter hemma och orkar inte göra så mycket. Har lite sammandragningar! Har städat lite bara! Känns (och syns) att det börjar närma sig nu! v 33 idag!!
 
<3 Måste bara tillägga att jag har den underbaraste sambon!!! Älskar han av hela mitt hjärta!!! <3
 
/H
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus