Lite blandat

Lite update från senaste tiden...
 
Mycket har inhandlats till bäbis, det är ju inte bara en sak som den lille behöver och måste ha!! :O
 
Hittade lite på lindex rea, inte fel!!
 
Var in på magasin 4 och fyndade lite oxå
 
Lite nytt får man ju handla å :)
 
En del saker får man ju helt enkelt oxå köpa begagnat om man ska ha råd, så denna köpte vi i sandarne!
 
Emellanåt måste man ju oxå köpa sig saker till sig själv, den här melondelaren är ett av mina bästa köp om jag får säga det själv!! Shit va snabbt och enkelt!!
 
Ibland har man en jäkla tur!! Var in på erikshjälpen en dag och kikade och springer då på en helt ny bilbarnstol som hade lapparna kvar och allt!! Den var visserligen inte i den färg som vi hade tänkt köpa den i, men den var svart och grå och det är ju inte färger som man klagar på! 850:- kostade den, ny skulle den kostat ca 2000:- så jag ringde darling direkt!! Slå till sa han! Jaa det är ju inte varje dag man tjänar 1100:- bara så där så det kändes hur bra som helst!! Kollade lite på nätet om den så att det inte var en utgången modell som det inte fanns bas till och så men det var det inte så det kunde ju inte bli bättre!!! Skickade efter bas till den från en sida på internet och tjänade 200:- till jämfört med att köpa den här i stan!! Supernöjd skulle jag vilja kalla det!!!!
 
Var på marknad i bollnäs en dag i augusti oxå. Hittade inte så mycket men vi köpte en väggprydnad till sovrummet med text som jag brukar ha som motto eller vad man ska säga, något som jag håller hårt på iaf!!
 
Mormor bjöd hela familjen/släkten på albertina som vanligt oxå, gott som sjutton var det!! I år hade vi ju nytillskott med oss oxå, Nova! :) Vart ju ingen fisk för henne i år, hon fick nöja sig med flaskmat än så länge :)
TACK snälla mormor för maten!!
 
Samma kväll var det cruising på stan så vi var ut med brorsan & Alexandra på ch och åt och kikade på bilar! Mysig kväll var det!!
 
Jobbar på... fyra timmar om dagen, tack och lov att jag har halvtid för heltid kan jag ju bara tala om att det inte skulle gå att jobba, så det är ju tur!! Varmt har det vart på jobbet så en isglass om dagen har det fått bli ett tag, men nu så börjar det bli bättre där när det inte är lika varmt ute!!
 
Har ju länge suktat efter en gravidkudde!! En sån lång som man kan lägga mellan knäna när man sover, täcket har ju funkat när det vart varmt och man inte har behövt det på sig men nu ville jag gärna ha en sån kudde! Så jag kom ju på den briljanta idén att sy den själv, för jag hade ju styrolitkulor i en säck i garaget. Så ut och hämtade dom, sydde en påse av ett lakan och vips var själva kudden klar, Köpte tyg på nya affären Hildurs så den där kudden kostade mig ca 150:- istället för runt 400:- som den kostade ny!! Är väldigt bra på att tjäna pengar har jag kommit på!! Eller hur!! :P
 
Ja och i helgen var det ju dags för bröllop igen då! Orzon (Lars) & Anette gifte sig. Var till kyrkan i Söderala där dom gifte sig, fint var det! Och sen var vi in till stan på Odd Fellow och vart bjudna på bröllopsfest. God mat serverades, Förrätt ruccolasallad med parmaskinka. Varmrätt Buffé, massa gott, bla kött kyckling potatisgratäng sallader bröd mm och efterrätt skulle vara bröllopstårta stod det men det var detta som jag inte kan komma på nåt namn på :)
 
Sen fick man gå ner på nedervåningen och dansa och parta lite, men då åkte jag, så jag satt hos brorsan och Alexandra istället och pratade med dom medan darling fick parta lite :) Sen hämtade jag han senare! :)
 
Strömmingsleken var ju nu samma helg som bröllopet och även lyskväll! Tråkigt att lyskvällen var samtidigt tycker jag, förstörs ju lite av leken och alla dess lampor! Men vi hann ju inte se nåt ändå så det var ju detsamma för oss! Men iaf så måste jag säga att årets strömminslek måste vart den sämsta någonsin!! Herregud, jag och R var in på fredag kväll och kikade, men det var ju knappt något att se. Hade velat köpa små roliga t-shirts till bäbis men det fanns inget sånt! Bara såna man kunde trycka egen text på. Allt vi gjorde av med var 60:- och det var 20:- i egna lotteriet, 30:- på munkar som vi hade med oss upp till brorsan & Alex nör vi åkte dit och hälsade på efteråt, och så köpte jag en klubba för 10:- så var ni inte ner nåt så missade ni inget kan jag ju bara säga!!
Hoppas verkligen att det blir en förbättring till nästa år om det ska leva vidare!!
 
Tror det får vara allt för nu!!
 
Då är ni lite uppdaterad iaf :)
 
Bjuder på en magbild här i slutet av inlägget! :)
 
/H

Semester

Jag vet att det vart dåligt med bloggande på ett tag men jag har faktiskt haft semester och ute i stugan så är uppkopplingen bedrövlig för det finns inte 3g nät och då funkar ju datorn på samma sätt som telefonen så bloggen har fått vänta :)
Jaa jag tror jag utgår från bilderna i telefonen helt enkelt för att minnas allt! Har ju ett sånt fruktansvärt dåligt gravidminne :P
Första veckan på min semester tillbringade jag i min bror och Alexandras nya lägenhet och hjälpte dom! Alex och jag tog ett bad i florsjön en dag.
Renoveringen av våran skorsten har äntligen startat, vaknade andra morgonen på min semester av att det var folk på taket :P 3 karlar var där och donade och byggde ställning. Sen har skorstenen tagits ner och murats upp för att stenarna satt löst, har haft mur bin som ätit upp murbruket, helt sjukt! Men nu är den alltså murad igen och så väntar vi på att Engrens tak ska semestra klart så att plåtningen kan ske och den fula ställningen tas ner!!
Jag, min bror och hans Alexandra var till birsta och shoppade. En hel dag tog ju det, inte bara när man är TVÅ gravida ;) Japp dom ska oxå ha en liten, en månad före oss. Och det är verkligen jätte jätte kul, så skönt att ha någon så nära sig som är i samma situation som man kan prata med om allt, just när det är första för båda så vi har haft massor med nytta av varandra!! Mys mys!!! <3
Mamma och jag gick igenom alla kläder sedan vi var små som stått i en kartong ute i hennes bod. Många skratt och fina minnen blev det!! Så kul å se allt och höra vad och när man haft det :)
Andra veckan på min semester så flyttade jag ut till stugan tillsammans med Kusin Jessica och guddottern Elina. Hans var oxå där!! Vädret var inte det bästa den veckan men det var skönt att komma ut dit och få slappna av och bara vara!! Veckan efter kom även pappa och mia som fick semester då!
Lite av det som hänt och gjorts där...
Första helgen var det Myra som gällde. Dans på Myra i skog som vi går på varje år! I år vart det ju så klart lite annorlunda för mig eftersom jag är gravid men det var mysigt iaf. Första gången oxå som vi tog bilen dit och inte båten, och det var faktiskt skönt!!
Helgen efter var det den årliga fisketävlingen, Fagersandsnappet! Jag fick iaf en fisk i år så jag vart inte sist som förra året och jag fick lämna ifrån mig skitmetare tröjan till Elin Moberg som fick äran i år :) Erik Stenberg blev den stora vinnaren i år! Festen blev oxå lika bra som vanligt, allt flöt på bra!
Mamma och jag var ju som vanligt på kryssning oxå. Men i år tog vi inte en 24 timmars som vi brukar utan vi tog en dagskryssning. Vet inte vad vi ska säga om den... allt gick så väldigt snabbt. Om man tänker att allt som man ska hinna med på 24 timmar det skulle man helt plötsligt hinna med på typ 4 timmar eller vad det kan ha vart så allt blev VÄÄÄÄLDIGT stressigt och tjopp tjopp så satt man på bussen på väg tillbaka igen! Men vi hade en hemskt trevlig dag iaf med många skratt!! :)
Stall stråtjära vill jag oxå tipsa om om ni vill ha ett mysigt utflyktsmål med barn eller bara ta en fika i mysig miljö!! Var dit en dag när Jessica var dit med Elina för att rida. Hans och Samuel och Mia var oxå med. Tog våfflor till lunch! Fint upplagt och jättegott!!!
Kusin Samuel öppnade spa i stugan oxå. Billigt och bra var det så jag passade på att ta alla möjliga behandlingar! :D
Började med Fotbad med örter, insmörjning och massage av ben efteråt. Fotbadet var grymt skönt så det rekommenderas, massagen kändes inte av och inmörjningen gick fort :D
Sen nån dag senare tog jag ett hårrenings paket. Hårtvätt och sen insmörjning av ansikte och massage!! Jätteskönt var det! Rekommenderas det med ;)
Var till Bollnäs med Mia & Samuel en dag och kollade in lite loppisar! Var oxå till Hårga antikt, gud en sån mysig miljö! Var som att komma till en annan värld!!!! Dit måste ni åka och kika, men det var superdyrt där men iaf värt ett besök bara för själva upplevelsen!!
Jag och Mala var på auktion en dag i Bergvik, var inte så mycket där och vädret var inte så bra! Köpte inget nämnvärt! Tog en pizza på brogrillen som avslutning :)
Faster Inger och Ted kom oxå sista veckan jag var i stugan, så kul att träffa dom!
Flyttade hem från stugan torsdagen förra veckan. Åkte hem och tvättade och packade om. Bilbingo m Mala på kvällen. R kom hem. Packade in oss i bilen på fredagen och begav oss mot Glava för bröllop av R:s bror å Monica. Den resan är inget jag vill göra om!!! Fy faan va jobbigt det är att sitta gravid i en bil i sex timmar!! Ont i varje del av kroppen!!!
Kom fram och blev väl lite besviken på boendet, skulle ha bokat oss ett hotellrum om man vetat det innan. Men det gick iaf bra!!
Standarden hade väl kunnat vara bättre!! Hade ingt varmvatten första kvällen. Ingen tv. Men brudparet hade ordnat god frukost och hade ett helmysigt bröllop iaf på lördagen! Men på fredagkvällen efter att vi landat och vilat en stund så pallrade jag mig ur sängen och vi åkte upp till Jonas & Monica och träffade en massa folk. Det grillades hamburgare och dracks lite öl mm. Jag däckade i soffan där, fortfarande helt slut efter resan trots en powernap. Kände mig inte på mingelhumör direkt så jag satt där jag satt :) Åkte tillbaka till lägenheten efter en stund och verkligen däckade i sängen!! Sov typ 10 timmar!!
På lördagen kom några fler gäster, vi åkte på lite sightseeing m Gurra å Eleonor. Var till glasbruket och kikade och sen till dammarna.
Hem sen och började göra oss klara. Jag vart ju såklart själv, inte så lätt å fixa sig själv, m hår å kläder utan riktig spegel och nån att bolla med. R var chaffis åt brudparet. Fixade mig så gott jag kunde sen kom R och hämtade upp mig mellan körningarna. Fick mig godkänd av han och sen in i bilen :) Ingen ro å vila här inte :)
Skjutsade till kyrkan och sen lite ärenden. Upp till kyrkan och väntade in gästerna. R var ju bestman så jag satt med svärmor, svärfar och svägerskan Madde m familj. Fint var det!!!!
Sen tjopp iväg och lämna bilar och så skjutsade jag våra rumskamrater och Gurra m sambo till festen. Jättefint var det ordnat där!
God mat och superdupergod tårta var det!!!
Tog två bitar, skyllde på att jag ju åt för två :P
Mysig fest var det, jag höll ut till tolv, då var mina fötter som två fotbollar :) Det var hur skönt som helst att få komma till rummet och lägga sig och FÅ AV SKORNA!!!!
Packade dagen efter och åkte upp och tackade och sa hej då till makarna. Efter åtta timmar var vi hemma, BLÄÄÄÄ för bilåkning!!!
Den här veckan började jag jobba igen efter semestern. Mycket nytt!! Ombyggt är det och allt är nytt, blir nog bra bara man får in alla rutiner igen och får strukturera upp allt!!!
Tackar gudarna för att jag jobbar halvtid, skulle inte palla med heltid!!! Det går bra men allt går i slow motion och är tungjobbat men det går :) Problemet är ju att jag inte kan röra på mig så mycket, så har det vart mest hela tiden. Så fort jag rör mig för mycket eller lite för fort så drar hela magen ihop sig och blir stenhård så det är väl tjatigast!! Saknar att kunna ta en promenad och kunna röra mig fritt!! Men men det här varar ju inte för evigt, gilla läget och ta det som det kommer! Tar allt lugnt och stilla :P Får röra mig desto mer sen då :D
I fredags hade jag och Darling en heldag tillsammans, det har väl inte hänt på två månader. Har vart nåt varje helg så det känns som att vi inte fått rått om varandra på evigheter och bara vart vi!! Var skönt och bara få vara. Tog det lugnt och mös på morgonen. Frukost tillsammans i lugn och ro. Åkte sen till valbo och gävle. Shoppade lite saker som vi behövde och några som vi inte behövde (innan iaf :P)  Hem och städade ur vår bil vilket var välbehövligt vill jag lova. R dammsög och jag torkade!! Kändes som vi fyllde tunnan med skit!!!! :D Sen gick vi in och började med maten, eller ja, jag var tvungen lägga mig och vila, har ju sån ischias. Så darling fixade m maten och jag latade mig :-/ Gjorde laxpaket som grillades och kokt potatis till m gräddfils-sås m gräslök i, mums var det!!
Låg i soffan och mös resten av kvällen!!
Jaaaaa hmmmmm mer då.... igår lördag, R var på svensexa igen. Jag jobbade. Var sen ner på megaloppisen på stan efter jobbet och kikade, träffade Maria Gahn så jag gick med henne. Hittade en brödburk som matchar mina andra burkar jag har, supernöjd!!! Mamma kom och hälsade på och hade med sig en glass!! :) kände mig tråkig som knappt orkade röra en fena men tror hon förstår :)
Idag har vi oxå bara tagit det lugnt. Var till bergvik och hälsade på Henrik, Helena å Hugo. Sen in till stan och hämtade vi upp brorsan å Alexandra och åkte och tog en pizza på Aspendos. Sen vidare till mamma allihopa och hälsade på, vart bjuden på blåbärspaj, mumsigt! Nu är det film i soffan som gäller innan läggdags. En ny jobbvecka väntar!
/H

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus