Shopping

ÄNTLIGEN fick jag lite pengar över och kunde shoppa lite idag, VÄLBEHÖVLIGT :)

Gårdagen var väl ganska händelselös... städade klart i lokalen och fick lite pengar för det, hämtade sen upp Madde och vi åkte hem och övade lite på körkortsfrågor.

Imorse vaknade jag klockan 9 utsövd, har sovit hela natten utan att ha haft ont!!! :D TACK!! Sen åkte jag in och mötte upp mamma på stan för vi skulle kolla på present till mormor som fyller år snart! Det blev en skjort-tunika som hon har önskat sig, hittade en jättefin på randigarutan. Sen knallade vi runt i dom flesta affärerna och köpte lite allt möjligt! En mascara på cayenne, hårspännen på kappahl, bjöd mamma på fika på waynes coffee, hämtade ut lite tabeletter på apoteket, köte en ny silverkedja till mitt halsband på guldaffären (vet inte vad den heter) och sen gick vi upp på SIA och där hittade jag ett hänge till mitt halsband


och en välkommenskylt som från början var vit så jag tänkte strunta i att köpa den men mamma var så snäll o ch tog hem den och sprayade den svart åt mig så nu har vi satt upp den och det vart sååå fint, supernöjd!


Sen kom R hem och vi åkte och käkade lite på "bandidos" :P och sen till mormor med lite saker och sen hem till mamma och hämtade skylten och moppen så den kom hem, sen brassade vi ut på e-center och fortsatte shoppingen där. In på dollars och där hittade jag en sista present till mormor

 
och godisskålar 2 för 30:- till mig själv.


Vidare sen till basic-butiken där jag hittade en skön stor tröja för 250:-


Sen gick vi över på jysk och köpte nya lakan till sängen och sen vidare till ica och handlade lite räkor som vi ska äta ikväll tillsammans med vitlöksbröd och nya wallander-filmen tjuven och sen män som hatar kvinnor!

Nu har R satt igång filmen så nu ska jag kika på den!

Kram

Jag lever....

... trots att R inte är hemma och jag får vara själv, ändå har jag vart bortskämd med sällskap båda kvällarna hittills den här veckan, lurade Madde att sova hos mig igår med :P

Måndagen vart det ju handling och jag och Madde åt tacos och kollade på film och åt chips & dip mmmm skulle se martyrs men den hade inte R lagt in på min dator så det blev hang over, skrattade så vi höll på å kissa på oss! Se den!!
Hade ont i axeln hela dagen :( Värken kom redan söndag kväll när vi gick runt strömmingsleken. Fick dras med värken hela natten och sov knappt...

Tisdagen tänkte jag att detta måste göras nåt åt, kan inte sitta stilla hela dagen och ha ont, den blir det bara sämre av! Så klockan 11 tog jag på mig målar kläderna och gick ut och målade väggen på innergården, skrapade och grundmålade offerbrädan på kortsidan på huset, brädorna som spjälorna på bron ska sitta fast på och sen målade jag alla spjälor som R grundat till bron och uteplatsen och sen grundade jag dom som var kvar och till sist så målade jag spjälorna till ballisen uppe för näst sista gången :) Madde övade körkortsteori samtidigt och jag vägledde henne och förklarade det som hon inte förstod, klockan halv åtta var jag klar och vi gick in och gjorde mat, grillat nötkött med rotsaker i ugn blev det, sååååå gott var det med mat då!!! Tvättade allt i sängen oxå och fick det torrt ute, hääärligt! När Madde kom tillbaka från teorin på körskolan fick jag dessa av henne som tack för hjälpen med körkortet och krya på mig i axeln! Sååå himla snällt! Tack gumman!

Hade ont igår kväll med men då kände jag ändå att jag gjort nåt för att ha ont.... sov inte mycket denna natten heller, men lite mer iaf.

Imorse hade Madde åkt när jag vaknade vid 8, klev upp och åt frukost, satte igång en tvättmaskin med lite kläder, väntade in Mickis som skulle komma och hälsa på, sååååå trevligt och roligt att träffas igen, händer alldeles för sällan, vi som trodde vi skulle ses skitofta nu när vi bor så nära varann men icke.... konstigt!!! Var så himla längesen jag såg gofisarna hennes med, men snart fyller ju Saga år så då ska jag dit och gratulera iaf!! Satt här och pratade iaf och hon sa att hon skulle börja en kurs som heter Kundservice, åh det skulle jag med kunna tänka mig sa jag och pang så stod vi nere på cfl och letade efter vägledaren som var på ute på annat. Jag ringde AF och hörde så det var ok att gå denna och det var mer än ok sa hon och samtidigt så sa hon att dom skulle ha info om denna kurs idag kl. 13 och då var det bara en timme dit så det var bara att vänta in. Ska gå den iaf är det bestämt nu! Riktigt najs!! :) Ska bli skönt å ha nå å göra om dagarna, 20 veckor var den på, får 6800:- i bidrag från csn så man behöver ju bara låna upp lite lite grann, kan det bli bättre??
Sen ringde Christer från Maskincenter och undrade om jag ville ta på mig lite städning på schack-klubben som flyttat och självklart gör man det, fattig som man är, så där har jag vart i 4 timmar ikväll och donat, imorgon ska jag dit och fixa klart, sen är man 500:- rikare :) Inte helt fel!!!

Det tråkigaste som hände idag mitt i allt bra (allt kan ju inte få vara bra) jag & Mickis skulle på expert och hämta ut hennes nya mobil.... parkerade vid Alen och när jag ska därifrån och backar ut och är nästan ute dåååå PANG backar en KÄRRINGJÄVEL på mig, högersidan på kofångaren är blårepig GAAAHHHH, fick skriva försäkringspapper å så då och åka upp till dina och lämna in, känns ju skönt att det inte var mitt fel och att jag har Mickis som vittne!! Faan blir galen!! Och självklart är det jag som sitter vid ratten när detta händer och Robert är så klart inte hemma heller! buhhuuuu!! :(
(ser värre ut i verkligheten)


Ja det var allt för nu!

Kram

Strömmingsleken mm

På torsdagen så åkte jag & R och köpte skruv och lite plankor vi var tvungen att ha till helgens projekt: Garagetak. Sen passade vi på att köpa lite brädor till huset, var på innergården som det var ett hål på väggen som sen länge har tänkts att lagats.... När vi var klar så hämtade vi upp brorsan som skulle hjälpa R att skruva på spånskivor på garagetaket så att det skulle gå lite fortare i helgen när pappen skulle läggas. Stålande solsken var det när vi skruvade så det var rätt härligt att stå där uppe, så jag & lillebror brassade iväg in till boa och handlade lite öl o cider :) Det tog väl kanske 4 timmar för oss att få det klart! Jag skruvade och grabbarna kapade skivor! Sen bytte vi plankorna på huset oxå, vart sååå bra, passade på att grunmåla dom oxå så det vart gjort!
KLAR!! Skitbild men dock en bild :)


Ja och på fredagen så var det ju tänkt att jag & brorsan skulle måla och grabbarna lägga takpapp, på morgonen så gick jag & älsklingen ut och målade lite och sen till kl. 13 så åkte vi till mamma och mötte upp brorsan & Petra för att vi skulle bli bjuden på grillat, självklart så började det SPÖregna när vi var där så målningen kunde vi ju glömma... grrrr..... :( Så typiskt när man har bestämt nåt, åkte hem till oss och började parta istället. Jonas kom hit oxå så vi satt här till kl. 18 då jag och Robert skulle stå i entrén nere på strömmingsleken, första passet är alltid sååååå himla lungt, hade 5 inbetalande på 1 ½ timme :) Sen gick vi upp till Brorsan & Petra och fortsatte festandet. Dan, Jonas, Orzon & Anette kom oxå dit, riktigt trevlig kväll!! Sen blev det öltält, träffade Conny & hans tjej, riktigt kul... var inte igår! Regnet höll i sig :(

På lördagen tokregnade det fortfarande när vi vaknade så jag och R sprang ut och kollade hur det såg ut i garaget och det var ingen rolig syn kan jag ju lova! Det dröp om allt där inne, forsade från taket och det gick typ att vada där inne :S Upp på taket med de få presseningar vi hade och la över det yttersta garaget iaf, kan ju inte påstå att det hjälpte jätte mycket men men, sen kom Dan med fler presseningar så att det täckte allt.... Vi kikade på film Björn Gustafsson: ett livsverk, skrattade så jag höll på å kissa i byxorna hahaha :D Se den!

Sen när det finally slutade att regna gick vi ut och började dona lite på garaget, jag donade i garaget då.... torkade av ALLA saker och hyllor.... det var RÄTT blött där inne :S karlarna skruvade reglar och kantplåtar, sen var det bara att hålla tummarna och hoppas på att det skulle torka tillräckligt till på söndagen så vi kunde lägga pappen... Sen drog vi igång partyt igen, vi grillade lite, rotsaker i ugn var det och kött till och bea så klart :) Sen kom Clabbe, Berra, Tea och Micke så vi vart ett gäng :) Åkte in till stan till 11 för att se på Alcazar, dom var duktiga. Sen vart det öltältet igen :) När det stängde så gick vi till flinken och skulle köpa cigaretter, dom hade inga, Krysset, stängt och vi fick inte köpa, fick en cigarett av städarna, till citygrillen, dom ahde inga, Kalles: BINGO ett paket kvar, Jonas och jag jublade :) Sen träffade jag Mats och det var inte heller igår så jag stog och pratade med han medan de andra åt, jag var inte dugg hungrig/sugen på nåt, tog nåt strips med Jonas! Sen väntade vi in taxin och åkte hem, kom hem till tio i fyra :P Stupade i säng!!

På söndagen vaknade vi vid 11 och karlarna gick direkt ut och började med taket, eller ja Dan & R, Jonas packade ihop och skulle dra vidare han :) Taket blev lagt ÄNTLIGEN, känns såååå skönt att ha det klart, dom var sååå duktiga, TACK Dan!!! Jag lagade mat jag... gjorde Gösmiddag som vi lovat Dan, och han var sååååå nöjd! Tyckte det var supergott så det var ju kul!! Nu har vi oxå lovat att bjuda han & Kajsa på hotel i sthlm som tack för hjälpen! Så vi ska ta det nån helg i september, oxå ska vi gå å se nå komiker tänkte vi :) Längtar!! Sen när vi var klar, Dan hade åkt och vi satte oss i soffan, då får vi ett samtal som talar om att det brinner i mormors grannes hus i vågbro :S Stackars Emma som bor där, fyyy så fruktansvärt att hela ens hus och alla tillhörigheter  försvinner!! Åkte dit och kikade lite innan vi skulle in till stan!
   

Sen åkte vi ner på stan och kikade lite, gick ett par varv, köpte en "lampa" eller vad man ska kalla det, lägger inte en bild på den sen när jag har bestämt var jag ska ha den! och så köpte vi en salami. Sen var det bara att invänta det årliga fyrverkeriet innan man skulle åka hem.


Nu ska jag göra mig klar, sen ska jag åka och veckohandla och sen kommer Madde och ska göra mig sällskap ikväll, har ju blivit såååå mörkrädd så jag vill helst inte vara själv :S Och R blir borta ända till fredag..... hur ska detta gå???

Kram på er!

Nu äntligen kommer inlägget från helgen :)

Har haft bilderna på R:s telefon så jag har inte kunnat bloggat om helgen som varit förens nu!

På fredagen åkte jag ut på E-center i godan ro och träffade Therese & lilla Felicia där så vi handlade tilsammans, sååå skönt att ha sällskap när man handlar, går så mycket fortare då känns det som! Sen tog vi en fika i restaurangen innan vi båda drog oss hemåt innan matvarorna tinade :) Dåååå kom jag på att ja visst ja klockan ett skulle ju jag ha vart hos sjukgymnasten :S Ringde henne och förklarade att det bara försvunnit ur huvet på mig! Gjorde inget sa hon så vi skulle boka en ny tid istället! Väl hemma så hade R kommit hem så vi packade till helgen i stugan och åkte på boa och sen hämtade vi upp pappa på jobbet, för han skulle åka med oss eftersom Mia kom upp efter jobbet på lördagen istället! När vi kom dit så metade vi lite och grillade, Krille, Katta och barnen kom förbi med båten och vi fick lite gös av han. Sen när dom åkte och vi hade ätit så la pappa och farfar nät, i hopp om att få mer gös och kunna äta en god gösmiddag på lördagen och kanske kunna ge Dan en som han önskat sig eftersom han aldrig ätit gös. När dom kommit i land åkte jag och R till maskinviken och metade i typ 2 timmar utan napp :( Eller ja en mört fick jag men det tycker jag inte räknas ens! Sen gick vi till Fagerströms och satt runt deras eldkorg och värmde oss och drack lite öl och cider! En sån där eldkorg funderar vi på att köpa oss en oxå till innergården! Tooookmysigt nu på höstkanten när det blir lite kyligare på kvällarna att sitta runt!
Typ en sån här, men den vi vill ha är finare!


Sen på lördagen så tog vi upp näten då med spänning, meeeen det blev bara 2 gösar och en brax :D Fick ju gös middagen iaf och det var sååå gott!!
Det var inte lätt att få ur fiskarna ur nätet!!!

Sen vart det ju rensning av fisken:

Senare kom ju Krille förbi med en hel kasse med gös som vi glatt tog emot :D

Pappa och jag åkte ut på grundet och kastade och pimplade lite, en liten stackars aborre blev det.... åkte in och tog mig ett bad jag istället! Det var riktigt skönt, 18 grader var det i vattnet!

Sen när vi ätit kom brorsan & Petra, Jessica,  Clabbe & Elina. Brorsan & pappa åkte ut och rodde lite drag utan resultat och jag och R satte oss på bryggan hos Laurins och metade.... utan resultat :P Jag kastade lite oxå men fastnade så det gick inte heller så bra! :) Men mysigt var det :)

Sen när mörkret lagt sig och de andra kommit in med båten gick vi över till Fagerströms igen och partade lite :D Klockan var väl runt ett när vi la oss!

På söndagen regnade det som satan så vi lessnade rätt fort och åkte hem...

När vi kom hem så började vi riva taket på garaget till helgen då det nya ska läggas, trodde ju det var därifrån myrorna i köket kom från men icke, hade vart myror där men inte nu längre! :( Eller det var ju bra men nu kvarstår ju problemet och frågan varifrån dom kommer!


Den här veckan har väl mest bestått av handledning av Madde som håller på med en intensivkurs till körkortet, har suttit i en bil i två dagar i sträck nu bara... men det är ju kul att kunna vara till hjälp bara, så man kan ju nu hoppas att träning ger färdighet... men det verkar ju som det iaf för det går riktigt bra för henne nu tycker jag! Får se vad dom säger på körskolan imorgon när hon har första lektionen!
Hann med att åka till e-center med Jessica & Elina imorse oxå, var på Team Sportia och Barnens hus så J fick shoppa lite och sen lunchade vi på Donken.


Nä nu ska jag se vidare på So You Think You Can Dance och sen sova lite, imorgon ska vi riva resten av taket inför helgen och sen ska jag förmodligen vara lite handledare på eftermiddagen igen, sen väntar ju strömmingsleken i helgen och en massa fest! :) NIIIICE!

Kram till er

Och hörrni: KOMMENTERA MERA!!

Fler broderier

Hittade fler broderier till samlingen, när jag var hos mamma igår!

Tavlan fuchsia, gjorde den till mamma för att hon ofta hade såna blommor, hittade mönstret i en tidning, gjorde den under år 2000.


Duken: den första och enda duken som jag gjort klar, såååå himla tråkigt att sy dukar, samma mönster hela vägen runt, eller så är det samma mönster i båda ändar på duken, så när man sytt klar ena sidan ja då ska man sy samma sak igen på andra.... denna fick jag gratis när jag gick med i en broderiklubb, även den fick mamma :)

Sitt-puffen

Måste ju visa resultatet på renoveringen av sitt-puffen, som jag köpte tyg till som jag visade tidigare!

Före (skitig och äcklig):


Efter (nytt och fräscht tyg):


Är nöjd med resultatet! :)

Det är mycket nu!

Kan man ju lugnt säga!
Igår åkte R till Enköping... :( Men jag har hela veckan fullbokad så det ska nog gå bra! :) Innan jobbet åkte jag upp till sjukhuset och fick ett recept som jag skulle ha, sen mötte jag upp mamma och mormor på Sjölins bageri och tog en fika innan jobbet. Åkte sen och jobbade och sen åkte jag till AF och lämnade in tidrapporten och talade om att jag jobbar sista dagen som idag och att jag ska till doktorn och att jag hör av mig sen när jag vet hur allt blir för mig, sen hem och väntade på Sofie som skulle komma och klippa mig lite senare, hon och Julia kom vid sex tiden och sen skjutsade jag hem dom vid åtta sen när jag var nyklippt och vi hade fikat lite! Är nöjd med resultatet iaf :)
Idag vaknade jag till väckarklockan vid åtta, åkte och jobbade tio-två (sista dagen). Sen hade det blivit en liten krock pga mitt usla minne, hade bestämt med Jessica, Frida & Therese samtidigt, Frida kom jag iaf på imorse så jag skrev direkt jag vaknade till henne och avbokade... sen hade jag ju skrivit till Therese igår på facebook och frågat om hon skulle vara hemma efter två, hade inte fått nå svar som jag visste om så jag funderade inte mer på det.... så Ringde J och sa att hon skulle till stugan på middag så vi kunde inte ses förens på kvällen isf så jag tänkte att jag får väl åka hem och softa lite då men så kom Thereses mamma in på jobbet i slutminutrarna och sa: Hörde du skulle till T idag, kul! Det var ju så längesen ni sågs och då... Pling kom jag ju på det och ringde henne och åkte ut till henne i Söderala! Fast det var ca. 7 år sen vi sågs så var det som igår.... hade ju en hel del att prata om så jag skippade storhandlingen och var kvar hos henne till klockan var efter åtta, tog en snabbhandling nere på alen istället, det vikigaste till frukosten, för jag skulle ändå hämta ett paket! Åååååhhhh hon hade en minigris igen! Den var ju sååå söt, tänkte ta ett foto på den men jag hade inte mobilen på mig just då så jag får ta den nästa gång!!! Ja, iaf så har jag skickat efter lite från ellos, så det var det jag hämtade, har köpt lite brunt tyg till sittpuffen som är i VITT tyg (som inte är vitt längre) så att den ska matcha soffan lite bättre, och en ny pläd eftersom den andra är HELT trasig, det bara hänger trådar av den, och så en present till R som jag ju inte kan säga vad det är då ifall han läser detta! :P Så här ser det andra ut iaf. (får visa presenten sen)

Pläden


Tyget (det mörkbruna)


Imorgon ska jag ÄNTLIGEN till specialisten med axeln!!!!! Klockan ett ska jag vara i Bollnäs och träffa Alladin Mohammed :) Han kanske har nå trolleritricks att komma med, kanske kommer in på flygande mattan :D Neee, tror att han är jättebra som alla andra doktorer som är utländska! Kommer inte att gå därifrån iaf utan att fått nån reda på varför jag har sån värk och vad man ska göra åt det!!! Mamma ska följa med mig iaf, så det kanske blir lite kikning i affärer sen då, shopping lär det ju knappast bli.... har ju inte ett öre :( Sen på kvällen kommer Annie hit och hälsar på, det ska bli kul, alltid lika trevligt när vi ses!! :)
Torsdag blir det Jessica & Elina.... Fredag->Söndag blir det stugan! Ska fiska en massa och förhoppningsvis lägga nät och få en MASSA gös :D

Nu ska jag stressa vidare.... ne då, skönt att ha att göra så veckorna går fort när min darling är borta!

Kram kram på er




En fullspäckad helg! :)

Man vill hinna med så himla mycket då älsklingen kommer hem....

På fredagen så åkte jag hem till mamma och hälsade på då jag slutade. Vid tre ringde R och sa att han var hemma, vi bestämde att vi skulle ses hemma så att jag fick byta om från Maskincenter-kläderna och sen skulle vi dra iväg nånstans och äta, det blev Bandidos (aspendos). Jag tog en pizza, det var så himla längesen jag åt en sån och mmmmmmm vad gott det var! Sen åkte vi ner på stan för att jag behövde köpa hårfärg, har ju inga pengar själv så R skämde bort mig lite! Kom på att mina strumpbyxor var trasiga oxå så jag blev lovad ett par såna med, när vi var inne på kappahl så hittade jag en sån söt bh oxå som R tyckte att jag skulle ta oxå men det fanns ingen storlek som passade så jag fick välja en annan! Tack älskling! Efter lite shopping så åkte vi hem och satt och funderade på vad vi skulle göra en sån fin kväll, Robin och hans polare var ju i Trönöstugan så vi kollade om det fanns plats och åkte dit vi med! När vi kom fram var det vattenskidor som gällde såå jag tog på mig bikinin och en flytväst och bestämde mig för att trotsa min trasiga axel och åtminstone prova att åka, simmade ut, skiiiitvarmt i vattnet!!, och jaaaaa jag kom upp, det gjorde inte ont men det var riktigt jobbigt eftersom jag inte använt de musklerna på ett bra tag men kul var det! Sen vart det lite ringåkning för de andra! Sen när alla lekt klart så simmade vi iland och bytte om och grillade hamburgare, varken jag eller R orkade eftersom vi ätit pizza så vi startade med öl & cider istället, sen vart det fest långt in på natten. Jag kunde inte riktigt sova nå på hela natten, det var mygg, pappa sprang in och ut genom dörren, jag vart kissnödig, fick gå ut på dass mm mm tror jag fick ihop tre timmar så jag var bra trött på lördagen när jag gav upp och gick ut vid nio. Falck & Alex hade sovit i skogen under en gran, dom hade fått massor av myggbett :) Tokar!! Sen sprang dom upp och väckte de andra, Robin & Julia, Pär & Sofie :) Sen vart det frukost lite badning och sen åkte jag och R för vi skulle hämta upp Madde i stan och sen hinna med boa, hem och hänga tvätt och sen upp på flyget och kolla på Söderhamns snabbaste! Det var så inihel-ete varmt där uppe, vart lite bränd på ryggen! Vid tre-fyra åkte vi hem! Drog igång lite party, beställde mat från Napolion (napoli) idag, vart kabab-med bröd för mig. Sen åkte R på fest till Björn i vågbro och jag & Madde vcart kvar här hemma, gjorde oss iordning, spelade lite wii spel, sjöng & dansade lite. Åkte in till stan vid halv tolv, taxin krånglade som f-n, men till slut kom den och hämtade oss. Stod typ på samma ställe hela tiden i stan, men massor av bilar såg vi!
Var RÄTT slut igår, trött HELA dagen, träningsvärk i alla muskler runt rugg och axlar, hämtade moppen hos Björn, handlade lite, åkte hem och kollade på tv hela dagen. På kvällen åt vi räkor ochmös en massa, kollade på en film som hette Blind Dating, den var ganska bra, rolig!!

Idag och imorgon blir det jobb sen på onsdag smäller det!!!! Ska till specialisten med axeln, ska bli intressant å se vad han har att komma med!!

Kram H

Veckan som gått

Har inte hänt alldeles för mycket denna veckan inte.
Måndag har jag ju berättat om....
Tisdag åkte jag hem och gjorde ingenting på hela dagen, mådde lite dåligt, tror det var efter thai-maten som jag åt :S Där fick jag för att jag älskar den maten!!
Onsdag så hade jag bestämt med Madde som redan var i stugsund, så hon och Molly stod och väntade på gården när jag kom hem! Vi åkte upp till Donken och åt och tog en glass, Molly åkte några gånger i rutchen där och sen drog vi vidare... ut till Stenö, gick ut på en av bryggorna och kikade lite och sen till lekplatsen där och så fick Molly leka lite där med barnen! Sen åkte vi tillbaka hem, slog igång en film. Molly är i VARFÖR åldern, frågar varför om allt, och trotsåldern är oxå inne, så det mesta är en kamp.... Vi kollade på Alvin & the chipmunks, Molly skrattade nästan ihjäl sig när dom började sjunga :D Sen kom Gunnar och hämtade dom! Jag slappade i soffan resten av kvällen.
Torsdag.... åkte hem och kollade posten efter jobbet, hade fått mina efterlängtade skor, ett par Converse i guld :)

och så hade jag fått bläckpatronerna till skrivaren, efterlängtat! Skrev ut massor med fodral till filmer och wii spel! Sen ringde Jennie och sa att hon nu kommit hem från stranden så hon undrade om vi skulle ta en fika på Wayne´s Coffee så vi möttes där nere, tog en smoothie med blåbär och hallon och åt en cheescake med blåbär! Det var jättegott! Sen skulle hon vidare ut och handla och när jag gick till bilen så mötte jag på Petra så vi satte oss i bilden och åkte till.... Donken :P och tog en glass i värmen!!! Sen åkte vi hem till mig och tog tag i bilen som verkligen var i behov av en rejäl uppfräschning, tvättade den grundligt! Den vart sååå fin, förutom att fälgarna är full i asfalt efter att dom la nytt på vägen ut hit..... vetesjutton hur man ska få bort det! Nån som har tips så skriv gärna!!!!!???? Så nu hoppas jag att älskling blir nöjd när han kommer hem :D Fast det vet jag redan för jag skvallrade för han i telefon! Sen åkte vi inåt stan och tog nåt varv och kikade lite sen släppte jag av henne och jag åkte hem. Somnade som en stock igår och som följd så vaknade jag vid halv åtta imorse, grrrrr..... varför kan jag aldrig sova????
Idag är det väl inte nåt särskilt planerat, Älsklingen kommer hem vid tre, fyra tiden trodde han, längtar!

Det var min vecka!

Kram

Oriflame

Har ju inte berättat det än här, jag säljer Oriflame! Gör det som en hobby och inget seriöst som jag ska tjäna pengar på! Är ingen som vill pracka på folk nåt som dom inte vill ha utan vill man ha nåt så köper man det!
Idag fick jag iaf leverans därifrån, gå rinte en enda gång utan att jag har köpt nåt till mig själv, den här gången köpte jag en fot spray som luktar melon och så fick jag en poncho i tunt tyg för att jag har beställt alla tre perioderna under sommaren, ska oxå få en mobilväska/plånbok kombinerad men den var restnoterad!
Gå gärna in på www.oriflame.se och kolla i katalogen om ni vill!

Kram

Helgen!

Ja egentligen har jag inte så mycket att säga om helgen! Fredagen var jag ju som sagt till mamma efter jobbet på namnsdags-fika, fick en värmeljuspåse av henne, som duktiga grannen Eva-Britt sytt :) Man kan köpa såna av henne, kommer inte ihåg priset med det kanske hon kan skriva en kommentar med om hon vill sälja! :P Så här ser den iaf ut!


Och så fick jag två saker som min duktiga mamma har gjort på beställning åt mig! :)
En virkad gardinkappa som jag ska ha uppe vid altandörren bara R har fixat fodret  så jag kan sätta upp gardinstång!


Och en virkad "korg" som jag ska ha på toa med små prylar i :)


Sen ringde R och frågade om vi inte skulle åka och bada med Dan & Kajsa så då drog jag iväg hem! Åkte till trönö, till Mias stuga, och lånade båten och körde rakt över sjön till stranden och badade lite! Armas var väl den som badade mest, Dans föräldrars hund som fick följa med! :) Sen vart det lite kallt så vi åkte tillbaka, kollade lite när grannarna åkte lite vatten-trick-skidor, var massor med folk där och dom hade satt upp skyltar i trönö och efter vägen :D Vattenuppvisning på Järvsjön ikväll, män på wakeboard, vattenskidor, trickskidor! Män i tighta våtdräkter! Vågar du missa detta? :D Höll på å skratta ihjäl mig. Men vi åkte hem! Roberts bror Jonas kom hit från Glava så det vart fest både fredag och lördag. På fredagen vart det lugnt, man var så himla trött, spelade lite guitar hero Metallica bara. På lördagen tog killarna, Dan, Robert & Jonas mopparna ut till flyget och kollade på bil-race och jag och Kajsa åkte på auktion i vågbro. Köpte bla en grön glas servis för 20:-


Och en gammal lampa med färgat glas för oxå 20:-


Vart supernöjd jag!! :)

Sen åkte jag och Kajsa ut på Ecenter och handlade mat till kvällen. Det vart grillad fläskytterfilé och rotsaker i ugn, en cremefraiche sås med vitlök och grönsakskrydda, grillade champinjoner och stekta kantareller, det var hur gott som helst!
Till efterätt blev det marängsviss, oxå det sååå himla gott. Sen hade vi massor av snacks: pinnar, chips, godis, nötter, ölkorv :) men det mesta vart kvar för jag tror alla var för mätt för att äta nåt sånt! Sen spelade vi lite wii igen, boogie superstar! Skrattade så vi höll på å dö, man skulle dansa och sjunga! :D Kul som fan hade vi iaf!

Dagen efter vart en riktig slappardag, var hur trött som helst, Jonas åkte hemåt Glava och vi gjorde hemmapizza, Clabbe & Elina kom förbi, Elina var inte på nå bra humör och grinade mest, ingenting var bra idag! Lillstackaren!

Imorse åkte R till Östersund och jobbade, förmodligen kommer han hem till helgen då det är cruising. Hoppas på party här då, om nån vill komma?! Alla är välkomna :)
Efter jobbet åkte jag och Petra och åt vid thai-vagnen, har blivit beroende av den maten, sen till donken på en glass, nya flurry cornetto, för mycket choklad om du frågar mig, men du Madde skulle säkert gilla den :P Falck kom förbi och käkade glass med oss. Han kom senare förbi hemma på ett glas saft, eftersom han inte dricker kaffe och jag typ har slutat med det för magens skull, satt och kollade på lite bil-bilder, sen åkte vi iväg och kollade om det var nå folk i stenö, där var det rätt dött så vi åkte till båthamnen i sandarne och kollade på lite båtar! ÅÅÅåååååhhhh vad jag vill ha båt när det är sånt här väder! Falck fick provköra våran bil, försökte lura på han en sån :) Han ska ju sälja sin M5:a :S Vill haaaaa! :)

Nu ska jag kolla vidare på beck och sen gå å nanna!

Godnatt!
Kram

Pussel

Något som jag oxå är väldigt road av är ju att lägga pussel! STORA pussel, på minst 1000 bitar. tycker det är såå kul! Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder på pussel jag har byggt! Dom kommer utan någon ordning!

Det här pusslet byggde jag medan jag bodde hemma, 1000 bitar, sitter nu i vårt sovrum.


Detta pussel byggde jag när vi bodde i söderala, satt i köket där, nu sitter det i stora rummet uppe, 1500 bitar, var ganska svårt!


Detta byggde jag åt mamma som gillade mitt pussel så mycket som NÄSTAN är likadant (mitt är det med svart ram) båda är på 1000 bitar, rätt svåra att lägga när det bara är gråskala, ser du skillnaden? :)


Charlie Chaplin, 1000 bitar, köptes för att sitta i hallen men fick inte plats så nu sitter det på övervåningen i det nymålade rummet.


Ett mosaikpussel som jag köpte på en loppis för att det var så billigt! När jag började bygga förstod jag varför, heeelt omöjligt att få ihop tyckte jag då när det tog mig flera timmar att bara få ihop ramen eftersom det inte fanns några färger att gå efter... hela bilden som föreställer en tiger, består av små små små bilder av tigrar och lejon så för varje bit fick jag sitta med förstoringsglas och leta den på framsidan av kartongen och sen passa ut den vart ungefär den skulle vara på pusslet, var det värsta jag har lagt men nu är det iaf klart och hänger på väggen, med jälp av Anna-karin och Mickis :) mina pusselvänner :) bilden bredvid är en närbild som visar de små små bilderna. 1008 bitar.


Detta pussel köpte jag och byggde för att jag tyckte om färgerna och motivet och tyckte det skulle passa i vårt vardagsrum där det nu sitter, 1000 bitar, bilden blev skitdålig men den får duga!


Ett pussel som jag byggde för att jag gillar indianer,1000 bitar och sitter i vardagsrummet.


Gillade detta pussel skarpt när jag såg det så jag köpte det och nu hänger det ovanför TV:n, runt 1000 bitar.


Detta pussel fick jag i julklapp av min bror Henrik, riktigt fint med silvereffekter. 1000 bitar och sitter i vardagsrummet.


Ett Lasse Åberg pussel, närkontakt, 1000 bitar.


Här är ett pussel som jag köpte på rusta för att jag tyckte att det var så läckert, Kajsa och jag köpte likadana, 500 bitar.


Fler pussel är på G, och vill du ha nåt byggt så hör av dig :D

Gamla och nyare broderier!

Här kommer bilder på lite gamla alster! :) var till mamma en dag och knäppte kort på alla tavlor som hon fått, och sen knäppte jag på det jag har hemma oxå! Fösöker lägga dom i den ordningen jag har sytt dom, men vissa har jag inte årtal på!

Först ut är den allra första tavlan som jag sydde, årstidstavlan, en enkel tavla utan några skuggningar och effekter alls. Den här tavlan har jag tittat på många gånger och retat mig på småsaker som nybörjarfel, tex att jag har korsat alla stygn åt olika håll och efterstygnen är klumpigt sydda och fisken fick aldrig något öga för att jag inte visste och inte kunde klura ut hur jag skulle få till den knuten :D Vet inte när det var riktigt jag gjorde denna men har för mig att det var på högstadiet nån gång så kanske runt 1994. Hänger hemma hos mamma :)


Den här tavlan sydde jag till mamma, kommer knappt ihåg det så det måste vara en av de första som jag sydde! Den är ganska enkel, inte så mycket skuggningar och effekter i den.


Rosen, oxå en väldigt enkel tavla... har inte så mycket att säga om den... hänger hemma hos mig.


Den här tavlan är en av de få som jag har behållit själv för att jag tycker så mycket om den! Tror jag köpte den på en hudiks-marknad, sydde den klar iaf i mars 1993. Ganska så mycket jobb på den, massor av färger, skuggningar och effekter.


Den här tavlan har jag oxå sytt till mamma, lätt och snabb att sy inte så många färger och krussiduller :)


Änglar till mamma som samlade på änglar ett tag, lätta att sy, bara några få färger och man slapp spänna upp tyget eftersom det är flexiramar som spänner upp broderiet själv! Så lämpligt!


Den här sydde jag till mamma 2003, var rätt tråkig att sy eftersom det var hur många gröna färger som helst!


Den här är även den gjord till mamma i födelsedags-present, köpte den på hudiks-marknaden, tycker själv att det är en av dom finaste, runt kransen hon har runt huvudet och i sömmarna på kläderna är det glaspärlor fastsydda den var jättekul att sy och lite annorluna med pärlorna, det tråkiga var väl allt det svarta. Sydde den runt 2003-2004 på hösten då jag hade äggledar-inflammation och inte kunde annat än att sitta/ligga så det tog knappt en vecka att sy den här! :)


Elinas doptavla som jag sydde nu i vår får oxå komma med här, oxå en favorit för mig. Vald med omsorg, och en av de få som jag är rikgt nöjd med!


De var de jag hade att visa just nu! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus