Vår

Var ute och krattade lite en dag här i veckan och r tog ner det sista av de gamla hängrännorna! Nu ska vindskupor skapas och målas innan nya ska upp! Gräslöken har redan börjat komma upp, bild längst ner!
Igår var vi bjudna på middag hos Madde & Markus, fick en god kycklinggryta med ris! Blåbärspaj i efterrätt! Mums :)
Gissade ju med Tilde oxå så klart!!

/H


Dag 7 & 8

Torsdagen och sista hela dagen till fjälls. Vädret var mulet! Gick ner på byn och handlade lite i affärerna! Ett linne pt mig själv, en present åt husvaktaren pill! Och en åt lilla mamma :)
Hem sen och solen kom! Grabbarna drog iväg på sista skoterturen. Vi gick ut på soldäck och la oss, jag löste lite korsord. Ganska snart ringde telefonen och det var skoterhaveri :-/ Robins stod stilla! Hopp in i bilen och på med släpvagn och upp till slaga och hämta liket!!
hem och Robin bjöd på mat, goda köttbullar i sås, kokt potatis till! Mumsigt!!
Lugn kväll framför tv:n!

Upp igår och började packningen direkt! Städa, packa, städa, packa och sen i äg och hemåt! Stopp för mat som vanligt i Sveg på Sibylla :) hem och kastade av Robins lik i hans verkstad och sen hem och packa upp allt sen däckade vi i soffan resten av kvällen medan tvättmaskinen fick jobba 2 gånger! Kollade första Arne Dahl filmen och sen bb så klart!

Jag vaknade ju som vanligt i ottan idag så nu har man redan hunnit med att städa toan där det var misär!! Nu ska bag ta å väcka r tror jag för jag är hungrig och jag vill inte äta frukost själv :)

/H


Dag 6

Igår var det slapp på förmiddagen och sen gick vi bort till skidbacken och karlarna gick på Afterski, Mia å Clabbe åkte slalom och jag Jessica å Elina var inne på aktivitetshuset! Sen åkte vi hem och slappade en stund och duschade och gjorde oss klara för kvällen, vi åt god middag på trapper! Jag åt spaghetti bolognese och kladdkaka i efterrätt! Supergott var det. Träffade på lofsdals bonden oxå, hängslen rutig skjorta och träskor med kurbits målning på. Hahaha bild på han å pappa längst ner!

Det var allt!

/H

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_195017062.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_195017078.jpg" class="image">


Dag 5

Har inte jättemycket att säga om gårdagen.... Jessica, Clabbe. & Elina åkte bandvagnen upp till våfflan så vi tog skotrarna upp och mötte dom! Fiskade sen åkte vi hemåt! Tog en liten tur på isen men sen hem igen! Farmor, hans & Samuel åkte hem.
Åkte ner och kikade i affärerna på byn!
Jag å r hade maten, hem pizza blev det! Gott å sen hallon Cheesecaken i efterrätt!
Desperate avslutade kvällen!

/H

Det efterfrågade receptet på cheesecaken


Dag 4

Igår tog vi en sväng till våffelstugan på skotrarna och tog en fika! Jag tog en skoterfika: dryck, toast & våffla. Det var gott, orkade inte allt så r fick hjälpa till :)
Sen vart det en tur runt fjället, satan vad det blåste där uppe kan jag lova :S
Satt ute en stund när vi kom tillbaka sen blev det en varm dusch!
Igår var det pappa & Mia som hade maten, det blev ris och en kyckling-gryta! Jättegott var det!
Sen spelade jag, pappa, Jessica & Clabbe en plump, och jag vann :)
Bb avslutade kvällen som vanligt :) hoppas soppan åker ut nästa gång!!!! Eller vad tycker ni?

/H

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_194766947.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_194766947.jpg" class="image">


Dag 3

Gårdagen började såklart med frukost :P sen var det toppenväder så vi satt ute och solade på altanen hela dagen det var så himla skönt!!! Grillade lite korv nedanför altanen oxå. Hände inte så mycket annat igår! Gick in sen och tog en tokvarm dusch och på med onepiecen. Jessica & Clabbe hade maten så det blev lasagne, inte min favorit om jag ska vara ärlig men det gick att äta absolut!! :) sen vart det min & jessicas favvoefterrätt marängsviss, mmmmmm :) kollade på bb utröstningen innan läggdags!

Mysig dag!!

/H


Dag 2

Igårvaknade vi rätt så tidigt, åtta. Åt frukost och sen slappade vi lite, r & Robin åkte ut med skotrarna på tur direkt :) jag å pappa löste melodikrysset, var bara den andra grejjen vi inte kunde, nån dans så vi fick ringa farfar :) fick hjälpa han med en grej oxå så då gick det jämt upp :)
Sen åkte jag med Jessica & Elina ner på affären och upp på skidbackens shop och kikade lite samt in på aktivitetshuset!
Sen hem och jag gjorde några pannkakor som vi smaskade på! Sen följde jag med grabbarna på en liten tur upp till våffelstugan och kikade lite, men vi gick inte in för det var kö ut genom dörren :)
Hem och satt och solade en stund, men sen vart det kallt så jag gick in och tog en VARM dusch!
Gjorde ingenting en stund, Elina kom väl in 24 gånger under dagen och skulle "hälsa på Helena" :D
Sen kom farmor, hans & Samuel in och fixade mat! Det vart revbensspjäll, hasselbackspotatis å kantarellsås! Mycket gott var det! Hade kunnat äta än :)
Sen kollade jag på gladiatorerna, sen kollade vi bröllopsfotografen innan läggdags! Grabbarna gick ner på trapper å kom hem tre inatt :S

/H

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_194391411.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_194391411.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_194391411.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_194391411.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_194497685.jpg" class="image">


Lofsen :)

Igår vaknade vi ganska tidigt eftersom vi var supertrötta och la oss tidigt på torsdag kväll! Gjorde frukost och sen packade vi klar och åkte ner på stan och gjorde några sista ärenden. Sen hämtade vi Robin och gav oss iväg! Vi tog E4:an först mot hudik och sen mot Ljusdal! Stannade i Sveg som vanligt på Sibylla och åt och sen vidare igen! Det tog 3 timmar och 50minuter med släpvagn och paus! Packade in oss i stugan och jag började med att göra en hallon Cheesecake, lite krångligt var det men det vart gott iaf! Smakade lite ur bunken :) idag ska vi äta den till fikat eller kanske ikväll :)
Åt lite blandat igår när alla kommit, bl.a. Farmors rullströmming! Sen vart det bara lite prat innan vi gjorde kväller!

Återkommer ikväll med dagens händelser!

/H


Amaryllis

Min amaryllis från i julas blommar så fint :D


Desperate housewives

Är både glad och ledsen nu när desperate har börjat igen, men det är ju sista säsongen :(

/H


Pljeskavica

Har gäster hemma sen i torsdags, Jonas monica och lilla Stella. På torsdagen var det bara slappkväll. Igår var jag barnvakt åt Stella medan mamman var på stan med äldsta dottern Molly och vår svärmor. Jag tog en prommis med Stella i barnvagnen i det superfina vädret, skulle hälsa på hennes faster och kusin Madde å Tilde men dom åkte på ärenden så vi gick bort till färssjön å vände och sen upp till pillan på nymåla där hon var och gästspelade som "mat-tant" ;) stod ute i solen och pratade med henne en stund medan barnet sov skönt i vagnen innan vi gick vidare hemåt runt kvarteren i stugsund! Satte mig på altanen medan hon sov en stund till sen fick hon lite lunch och jag tog ett mellanmål innan pappa Jonas och r kom hem från lite ärenden! Grillade lite korv och jäste i solen en stund till innan vi gick in. Åt en god middag när alla var samlade igen och sen spelade vi lite buzz och Wii. Det vart en rätt sen kväll/natt men så blir det ju när man ses så sällan och har så trevligt :)
Idag åt vi god frukost och åkte sen ner på stora staden och shoppade lite jag och Monica, kikade väl mest! Tog en fika på furan när karlarna och Stella kom in. Sen åkte dom hem igen och vi åkte ut på e och handlade kvällens middag. Monica gjorde goda "köttfärsbiffar" vid namn i rubriken :D och pita, filodeg med keso i och kryddade bakpotatishalvor samt en god tomatsallad med oliv och feta i, supergott var det verkligen!!! Tack Monica! Tror det blev lite över som vi kan läska oss på imorgon! Nu slappar vi i soffan och ska spela lite buzz igen innan vi gör kväller :)
Imorgon åker dom hemåt till glava igen efter en toppenhelg!!!

/H

Bild på Stella i vagnen efter vår promenad och en bild på bröderna Gustafsson :)


Ikea

I måndags var jag och min bästa till Valbo och Ikea! Inhandlade en byrå och en massa smått och lite beställningar :) pillan handlade oxå en massa smått. Mat i restaurangen, kotlettrad så klart :) har nog aldrig skrattat så mycket som denna dag :D
In med storkartongen i bilen och sen in i köpcentrumet en snabbis och handlade en liten present till darling, ett sportarmband till iPhonen. Det vart han glad för! Något annat nämnbart blev det inte där!
Åkte hemåt. Skickade över darling till grannen för lite tv-spelande medan jag å pill skruvade byrå! 1,5 timme utan skruvdragare var vi riktigt nöjda över!!!

/H

Bild på mig när pillan hittade mig bland blommorna när vi tappat bort oss :P
Bild på mästerverket!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_191982242.jpg" class="image">


Kalas-helg

Förra helgen var det kalashelg! På lördagen var vi först på antik å samlarmässa på gamla Audio video, sammanfattning: inte mycket att se! Åkte å handlade istället :) sen på kvällen var vi på kalas nr 1 hos pappas Mia som fyllde 43. God mat och dricka och träffa släkt! Spelade Singstar när alla gått, många skratt! Bild längst ner :) ny ska det med till fjällen för dom har köpt nya tv-apparater där! Nice!!!!

På söndagen åt vi en god frukost och sen gick vi gåbingon igen i vågbro! Mysigt och en lagom prommis på söndag-morgon. Bild längst ner.
Sen hem å hackade lite is på gården, behövde ju skrillor för att ta sig fram här innan :P sen in och svida om för kalas nummer 2. Guddotter Elina fyllde 3! Gofia!!! Hon fick en bok som hette bajskorv, den vart mycket populär!!! Läste den tre gånger för henne :) och så fick hon pussel med tomtebobarnen och ett Ludde memo! Smörgåstårta och gott fika blev vi bjudna på! Sen gick vi hemåt och slappade i soffan resten av kvällen!

Rolig helg!

/H


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus