Bakning

I förra veckan bjöd jag R på Kina, det var riktigt gott! Det var på Torsdagen det.

Fredagen hände det inte så mycket, var bara hemma, R könde sig som att han höll på å bli sjuk så jag trodde spelkvällen på lördagen skulle bli inställd igen. Kollade på Men in black 2 på TV:n, riktigt rolig film :D jo just ja, var och klöpp mig oxå, skönt! Var så himla långhårig!

Lördagen Kom Madde hit och färgade håret på mig på morgonen, sååå snällt! Sen åkte jag och R på stan och kikade runt lite i ALLA affärer :P , R köpte en tröja på hollywood, riktigt snygg! Jag köpte mig en Bad hair day mössa :)


Och en STOR tunika/t-shirt som jag har sytt om lite, fick öppna upp ärmarna lite för den var så konstig från början, lyfte du på armarna följde hela tröjan med :S , har tyvärr ingen bild på den!
En väska till skolan köptes på Calles skinn, fick lite rabatt oxå av Sylvia, det är aldrig fel :)

Tog en fika på Waynes oxå, alltid lika gott! Sen ringde yngsta kusinen och undrade om vi inte kunde komma ut och spela lite wii med han så då gjorde vi det! :) Han tyckte jag var KUNG på Mario Galaxy :P
Sen åkte vi hem och gjorde lite käk och sen öppnade vi första ölen och cidern, spelade boom blox på wii, fortsättning från förra helgen :) gjorde oss iordning och sen kom Falck och skjutsade in oss till Brorsan & Petra, spelade lite veckans värsta och lyssnade på musik och hade det riktigt trevligt, senare gick vi ner och spelade lite biljard på biljardhallen, riktigt kul var det!

Åkte med Ana´s taxi hem sen, vart ungefär 30:- billigare än att åka med söderhamns så det var ju bra!

På söndagen var jag lite trött, blir ju aldrig bakfull typ, men trött är man ju alltid så jag hade tänkt mig att jag skulle sitta i soffan och se på film hela dagen men icke. Svärmor ringde och sa att dom skulle komma och hälsa på senare så vi drog igång med en storstädning av hela huset, vilket var väbehövligt, tvättade tre maskiner, bäddade rent, dammsög & torkade alla golv, sen drog jag igång med lite bakning för att ha nåt att bjuda på senare, gjorde moccarutor:


och en lingonkola-paj med kanelgrädde till:

Är ni intresserad recepten så hojta till så lägger jag ut dom!

Gick ut i skogen en timme och plockade ihop lingonen till pajen, riktigt skönt att komma ut lite!
Hem och duschade av mig och när jag var klar hade vi fått främmande, av mormor & Tommy så det vart lite fika med dom först och sen när dom åkt så gjorde vi mat lite snabbt, var wok med fläsk-kött och sen när vi precis ätit klart kom Svärföräldrarna, trevligt! Fikade och pratade lite, dom fick lite filmer av oss och sen kikade vi lite på småstadsliv haha så sjuk film, måste ses! Ja sen vart det tv resten av kvällen innan vi stupade i säng! :)

Idag gick jag i skolan till tjugo över tolv, sen vart vi bjuden på thai-mat av thailändskan i klassen, stackarn hade gått upp kl. 04.00 för att göra all mat! :O hon hade gjort iordning lådor till alla med ris, vårrullar och köttgryta med kokosmjölk! Skitgott alltihop!! Tack!!! Sen hämtade jag upp Madde och vi drog iväg till valbo för en massa shopping! Vart ju en del :P
På frisörsalongen hade dom erbjudande på mini-plattis och mini-volymtång för 299:- annars kostade en 269:- så då slog jag till! Har ju så kort hår nu så det är ju mycket lämpligare med en sån och sen en volymtång har jag ingen, och sen vad bra det kommer att vara att ha med sig till thailand!! Ett diadem från glitter.


Sen var vi in på Gina och jag provade en massa men det blev bara en lång tröja!
Går inte att ta en bild från den sidan så jag tar en länk https://www.ginatricot.com/#/product/27352900
Köpte en kofta på cubus oxå, RIKTIGT skön för 299:-, hade kostat 399:-


Ja sen vart det ju en massa smått och gott på ikea och lite överallt, skulle jag lägga ut allt så skulle jag väl få sitta hela natten :D
Vart ju en kotlettrad oxå på ikeas restaurang oxå :)

Slåppte av Madde i Bergvik och sen åkte jag hemåt, fick ett samtal av Amanda på vägen hem och blev bjuden på tjejfest på fredag, det ska bli kul!

Imorgon ska jag nu äntligen få min kortison-spruta, är så fruktansvärt nervös, gjorde ju så ont när jag fick en i axeln så usch!

Ja ne nu får det räcka för idag, ska mysa lite med R nu i soffan innan vi ska sova!

Natti natti





Snart helg! :)

Måste börja med att säga GRATTIS MADDE som fick sitt körkort idag, har vart så duktig! Gick fort!! Så stolt över min elev :P

Jaaaa, vi har bil nu iaf, men det är nåt som knackar och tar i under bilen så nu är R och ska kolla på det så hoppas han får till det :) Skönt iaf att ha bil igen, vilken frihet! :)

Skolan fortsätter utan problem än så länge!

Måste bara visa ett kort på R..... han stod och rakade sig en dag när jag kom in på toan och jag höll på å skratta på mig!! Ser ut som värsta hallicken typ :D Hahaha... Och 20 år äldre på ett kick, det är ungefär som din jämförelse på din pappa Fia :)


Igår satte vi upp spjälorna klart, nu är det bara överliggaren/själva räcket som saknas, det ska vi åka köpa nu här i dagarna! Men det vart iaf himla fint, såååån skillnad!!

Hann inte med att knäppa en före-bild på trappan så så här ser det ut nu när det är klart


Hann ju nästan med att knäppa en före-bild på uteplatsen bara några spjälor som har kommit dit, och R fick vara med! :)


Och efter! Fint va?


Nu ska det ju bara till ett räcke då ovanför som ska vara i grönt! Är så himla nöjd faktiskt! :) Det känns ju skönt, för det var inte bara att figursåga alla de där spjälorna, men nu känner jag att det var värt allt slit!

Jaa morgondagen
Kommer att bli en lugn dag i skolan med medlyssning och sammanfattning av veckan och sen får vi schemat för nästa, slutar senast tjugo över tolv. Sen ska jag bassängträna klockan ett. Sen kanske jag ska ta en snabbfika med Madde om hon har slutat och sen ska jag klippa mig klockan halv fyra och det ska bli himla skönt för nu ser jag förjäklig ut i håret kan jag bara lova! :)

På lördag gör vi ett nytt försök med lillebror och Petra och ska ha en spelkväll med dom! Hoppas på bättre tur den här gången :P

Nää nu ska jag invänta min käraste och sen ska jag överraska han och bjuda ut han på mat hade jag tänkt mig för att jag fick lite oväntade pengar den här månaden och det tycker jag att han är värd som han har fått slita med allt!

Kram på er!

Bil

Mmmmm.... nu är den på verkstaden iaf och R o Falck håller på å sätter i växellådan nu äntligen, nu håller jag alla tummar jag har att allt går som det ska så att jag kan ta bilen till skolan imorgon och slippa vara en belastning för nån annan!

Hade ju skrivit ett långt inlägg alldeles nyss men allt utom de två första raderna försvann ???

I helgen var vi duktiga och målade både lördag och söndag på huset och en massa spjälor som ska sitta på räckena, så idag har har vi kunnat börja uppsättningen av dom och det blir såååå fint!! Kommer bild på det sen när det är klart! :)

Skulle ju ha spelkväll med brorsan o Petra i lördags-kväll men min bror hade vistt varit ut och supit 3 dagar redan så han var för trött för att orka med det, vart inte så glad när man hade väntat sig det och laddat hela dagen så nu vet man att man inte ska bestämma nåt med han mer... R o jag blev hemma och spelade wii hela kvällen ist och det var faktiskt riktigt kul det med! :P

Skolan går fortfarande bra, har haft medlyssning idag hela förmiddagen, vart så himla trött att jag höll på å somna, sen hade vi lunch och sen hade vi utvärdering av AFU:n så det har vart en lugn och lämplig dag :)

Idag har ju "min" kör-elev Madde skrivit upp och klarat sig så STORT grattis till henne, vet vilken lycka det är när man klarat den och slipper tänka på den mer och bara kan koncentrera sig på körningen, så nu jäklar blir det hårdkörning gumman! :)

Tror det får vara allt för idag!

Kram på er!

Kommentera mera :P



Oriflame



Nu har jag inte orkat engagera mig i Oriflame på att tag, har vart så mycket annat!! :/ Men nu iaf så ska jag beställa den här perioden, måste ha lite saker själv! :) Och det passar ju så bra nu för det är erbjudanden på allt i denna katalogen!

Jag ska köpa den här cremen som jag inte kan leva utan :P Den kostar bara 199:- nu, och annars 295:-

Funderar på om jag ska beställa min parfym oxå, när det ändå är erbjudande på den, bara 89:- nu, 130:- annars


Kolla gärna i katalogen http://www.oriflame.se/prod/offers/FlippCat.jhtml och hör av dig senast den 2:a Oktober om du skulle vilja ha nåt! :)

Kram kram




Skola

Nu har jag lugnat ner mig angående det med bilen, jag & R pratade på lördag kväll med varandra och några vänner och nu har vi kommit fram till att vi ska överklaga, finns inget annat!! Kan inte vara mitt fel om man kollar på skadorna, så vi förväntar oss att det kommer att gå igenom! Kommer iaf inte att ta det att vi ska punga ut med 4000:- HELT I ONÖDAN!!!

Till ämnet för dagen :)

I tisdags började jag kursen: Kundservice, går helt ok, lite trött nu om dagarna bara genom alla nya intryck och saker man ska ta in, blir ju lite "korvstoppning" så här i början. Har iaf engelska kommunikation, administration a, och sen har vi en massa APU timmar på teleperformance för att se hur det går till i verkliga livet! Första kursen som startats osm man har paralellt med verkligeheten, så det är ju lite kul! Så igår var vi på boxer och symantec och medlyssnade på samtal och idag var vi på tele 2 imorgon kommer vi att få sätta betyg på deras samtal :)

R jobbar hemma denna veckan och det är sååå skönt!! Igår var vi hem till brorsan och Petra och hjälpte till att sätta upp lite hyllor mm, det vart så fint så! Sen bestämde vi att vi ska ha en sällskapsspel-kväll på lördag och dricka och kanske äta lite gott! Det ska bli kul, var ett tag sen man spelade spel nu, blir ju inte så mycket sånt på somrarna!

Idag har vi eget arbete sista timmen, med eftersom vi inte har kommit igång riktigt än så har vi inget att göra på egna tiden så R hämtade mig och sen var vi och hämtade en crosstrainer som jag har fått låna för att se om det är nåt som man kommer att använda om man köper en eller om den bara kommer att bli ståendes! Så vi får väl se :) Brorsan ska lägga in lite serier på våran externa hårddisk så tänkte jag att man kan se nåt sånt medan man kör ett pass på CT:n :)

Nu ska jag gå och börja lite med maten, blir storkok nu när man ska ha matlådor med sig om dagarna :) Igår gjorde jag en kyckling wok (som för övrigt blev skitgod :P) och idag ska det bli stuvade makaroner och korv

Kram på er!



Sådärja!!

Då har jag bestämt mig! Ska inte sätta mig bakom ratten igen! Åtminstone inte på ett bra tag!! Var ut och hämtade posten nu på morgonen för jag hade glömt göra det igår och då har vi fått försäkringspapperen från när kärringen backade på mig, vad står det då????? Jo att dom kommit fram till att båda är vållande eftersom vi båda backat! Faaan fattar inte hur det kan bli så här när hon själv sa att det var hennes fel!!! :( Nån som har nå tips på vad vi ska ta oss till!!??

Sen sist har det annars inte hänt så mycket! Har vart förkyld i veckan och bara mest legat i soffan! Fick ett anfall av uttråkning så jag började med två pärlplattor som nu väntar på vita pärlor! Måste beställa! Ska göra 2 par tavlor till köket tänkte jag! Motivet blev rosa liljor! Lägger ut bild sen när jag är klar! :) Och när jag hade lagt klart det jag kunnat på dom så satte jag igång med mitt lejon-broderi igen! Kommer nog aldrig bli klar med den tavlan!! Men kanske lägger ut en bild på den sen ändå, på det jag har hunnit sy på den!

Nä nu ska jag sura vidare över detta med bilen! Ska supa mig riktigt full ikväll och dränka sorgerna över detta tror jag! Nee skämt åsido, vad hjälper det? Känns bara så hopplöst allt nu! Först får man lägga ut 6000:- på ny växellåda och sen samma vecka ska man lägga ut ca. 4000:- till på nåt som nån annan ställt till med! Fy faaan säger jag!!!! :( Där försvann väl vår thailandsresa oxå! Buuuuhuuuuuu!!!!!

Självklart inte...!!!

Jag undrar när det ska vända... fattar inte hur man kan ha sån "otur" med bilar!!! Det är ju nåt ta mej faan hela tiden! Med den här bilen (det jag kan komma ihåg) har det ju vart nivåregleringen som gick sönder, luftkuddarna som håller upp bilen bak! Som valigt var ju R borta då när dom gick sönder och jag funderade på vad det var som var fel eftersom jag studsade fram med bilen, ja då var det nivåregleringen... fick låna morbrors bil (som var borta med R och jobbade) eftersom man inte kunde åka med våran... då när jag och min lillebror svänger upp här på gården som ryker det under motorhuven så vi öppnar och kollar, AAAHHHHH det såg ut som att nån har slängt en hink med lera över hela motorn, så jag fick inte köra med den heller, var nå stopp i kylsystemet har jag för mig, får låna en annan ändå till R kommer hem! Heeeelt sjukt!!
Sen blev jag ju påbackad med våran bil... av en kärring som då säger att det är hennes fel MEN förmodligen har hon skrivit nå annat på sina papper eftersom försäkringsbolaget har skrivit att dom nu UTREDER VEMS FELET ÄR!! GRRRRRR blir sååå arg och medan man går och funerar och oroar sig för att själv få betala vagnskadesjälvrisken på 6000:- ja dååååååå, ja dåååååå ringer R som är på väg hem från Uppsala och säger att det läcker olja underifrån bilen OCH när dom nu i helgen skruvar bort växellådan (kom ju fram till att det var växellådsolja som hade läckt ut) ja då visar det sig SJÄLVKLART att den är slut!!! Så nu blir det till att köpa en "ny" växellåda oxå!! Hittade en på nån skrot i Jönköping för "bara" 5000:- (hade lika gärna kunnat gå på 25000:- fick jag förklarat för mig) Jag är ju bara mest förvånad över att det inte var jag som satt i bilen och R var borta på jobb när det hände, för då hade det ju varit som det brukar!!
När ska oturen med bilarna ta slut???? Kan dra upp tusen saker till som har hänt med bilar som vi haft men det orkar jag inte för det skulle bli ett så hemskt långt inlägg!! (turbon rasade ju på en tex. och en gång gick 2 tändningslås sönder på 1 vecka på våran och en lånad bil???!!!)
Funderar starkt på om jag ska sluta köra bil... bara låta andra köra som har mindre otur... men det skulle ju inte funka det heller, eller har nån lust att agera privat-chaffis åt mig så skriv gärna en kommentar!! Eller har du nå andra förslag så är du oxå välkommen att lämna en kommentar eller om du bara vill säga nåt till stöd så kan du oxå skriva!!! Just nu så är jag ju mopedåkare och det börjar bli lite kallt och jag hoppas bara för mitt liv att det inte blir regn i veckan när jag ska nånstans, har ju sjukgymnastik 3 dagar denna vecka!!

Var iaf på födelsedagsfest i lördags och det var riktigt roligt! Fullast blev Falck, fick ringa efter skjuts åt han, stod och höll i han medan han skulle vänta för jag vågade inte släppa iväg han ner till vägen själv, han somnade snarkandes på min axel :D Som tur var kom R precis dit då och hjälpte mig hålla för det blev rätt tungt, hahaha!!!

Bakfull igår så jag höll på å dö, men efter frukost och lite städning vart det bättre, sov lite på soffan en timme och kikade på film hela dagen!

Nu har R åkte på jobb, blir borta HEEELA veckan som det ser ut :(

Nu ska jag göra mig klar för en mopedtur till sjukhuset för lite träning av axeln! Solen lyser ju idag iaf, alltid nåt!!

Tjohej!!




Håller tummarna!!

Har inte gjort så mycket intressant i veckan!
Onsdagen har jag ju skrivit om, sjukgymnastik i bassängen, jobb och 2 kalas. Mormor vart iaf jätteglad för skjort-tunikan hon fick så det var ju kul!
Torsdagen: Jobbade 8-12, höll på å frysa ihjäl när jag åkte moppe till jobbet, höll på å bli överkörd av en kärring oxå :S När jag kom hem efter jobbet så stod R och målade så jag bytte om jag med och började måla, målade alla spjälor för andra gången, nu är det bara att vända på dom och måla andra sidan 2 ggr :) Kommer bli så fint när dom kan sättas upp!! Målade till kl. 18 ungefär då kom mormor och Tommy med släpvagnen så R & T packade på allt som låg på innergården efter taket som rivits och körde det på tippen! Skööönt att bli av med all skit! Mormor och jag rensade ogräs efter husväggen, sen fikade vi när dom kommit tillbaka.
Fredag: Jobb 8-12, frös nästan ihjäl igen (vill ha en bil nu!!!!) åkte till Valbo -> ikea -> köpcentret -> city-shopping -> mat på woki woki -> bio: Sommaren med Göran, rolig film, men jag tror jag hade FÖR höga förväntningar på den efter alla som sagt att den varit SÅÅÅÅ kul, men den var ju absolut bra! Handlade lite ljus och sånt på ikea, jeans-leggings på bik bok hade sån tur att det var erbjudande på dom nu 99:- st :) Köpte ett par i lite mörkare jeanstyg. Sen i stan köpte vi present till Alex som vi ska på party hos ikväll!
Ett party-kit :P


Nu sitter jag och väntar på att R ska vakna så att vi får äta frulle och sen ska han iväg och plocka isär bilen med Johan som kommer från Järvsö så snällt och ska hjälpa till, hoppas dom hittar felet och att det är BILLIGT!

Ja det var allt för nu!

Tycker det är dåligt med kommentarer nu!!

Bilar, ett jäkla otyg!! :@

Hmmm ja fredagen vart det ju inte så mycket mer än film, nya Wallander-tjuven, den var riktigt bra! Och sen skulle vi kolla på Män som hatar kvinnor men då somnade R så vi fick spara den...
Lördag: R åkte till Dan på morgonen och jag åkte in och kikade på loppisen på stan men jag hittade inget. Sen skjutsade snälla mamma hem mig. Drog igång målningen, målade alla spjälor klart första varvet. Sen kom Madde och hjälpte till med väggen och jag målade under balkongen, sen åkte hon på fest, och jag målade en stund till och sen gick jag in och gjorde mig klar för lyskvällsfest hos Alex och ringde lillebror Robin och då sa han att jag skulle komma ner så skulle jag få lite kräftor. Fixade klart mig och gick neråt Alex, Robin kom och mötte mig (vågar inte gå genom skogen själv :P) vart bjuden på kräftor där sen gick hela gänget ner till Alex lya och partade, jag spelade biljard med Julia & Amanda och Cristoffer & Falck. Fick sen skjuts av Falck hem.


Söndag: Klockan ringde 8.30 efter fem timmars sömn :/ tog moppen in till Maskincenter och inventerade hela dagen, mindre roligt.... ca. klockan 15 ringde R och sa att han stog ungefär 2 mil innan Södderhamn och bilen hade läckt ur en massa olja och rykit som f-n så han kunde inte åka längre och bärgning är inte att tänka på med automat GAH.... ringde runt och letade biltrailer medan Robin hämtade R. Hyrde en på statiol och snälla Tobba skjutsade oss att hämta bilen på släp eftersom man ska ha BE-körkort om man ska köra tungt släp, inte BARA att få fel på bilen inte :( Efter mycket krångel så stod bilen på Maskincenter och vi kunde åka hem, trött som aldrig förr!! Kör nu mera moppe dit jag ska :/ Kollade på Män som hatar kvinnor, riktigt bra film: Rekommenderas!!
Måndag: Klockan ringde 6, om möjligt ännu tröttare än dagen innan, inventerade hela dagen och R kollade på bilen, har kommit fram till att det förmodligen är växellådan :S Återkommer efter helgen med bilföljetongen!!
Skulle kolla på Terminator 4  Salvation, men var såååå trött så vi ska fortsätta på den en annan dag! Somnade strax efter nio!!!!!!
Tisdag: Vaknade halv åtta UTSÖVD efter 10 timmars sömn! :) SKÖÖÖNT!!! Var på CFL nio, på möte om kursen som jag ska gå som heter kundservice som jag skrivit om tidigare! Den 15:e kl. nio börjar jag i skolan igen :) Kl 10 började jag jobba på Maskincenter till kl. 14 sen åkte vi med firmabilen ut och handlade snabbt och sen åkte R på jobb. Blir bara borta till imorgon bara! Tur det! Saknar han redan! Sen åkte jag med Jessica, Clabbe & Elina på MCD och käkade och sen med dom på coop. Var med in och gosade lite med Elina sen!


Nu blire sängen snart känner jag!
Imorgon blir det sjukgymnastik: Bassängträning klockan 9 och sen jobb 10-14. Sen till Mickis som fyller år och sen till mormor som oxå fyller år!

Kram på er


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus