Namnsdag igen!

Den här veckan har det vart rätt mycket!
I måndags var det väl ganska lungt, var och vecko-handlade bara sen kollade vi på film. Taken, den måste ni se om ni inte har gjort det, riktigt bra film!
På tisdagen, R klöpp gräs och donade lite, jag städade toaletten, mycket välbehövligt!!
Onsdagen var jag först upp på sjukhuset och skulle ta lite prover till besöket hos specialisten i Bollnäs (Alladin Mohammed, hmmmmm :S ) var lite nervös för om dom skulle ha blod för dom har ju så svårt att hitta nå på mig, dom får alltid sticka en massa gånger, inte så kul!! Och självklart så skulle dom det och dom skulle ha FEM RÖR med blod och jag trodde jag skulle smälla av, tur tänkte jag att det är över en timme till jag börjar jobba, först i armen grävde hon men hittade inget, sen tyckte dom så synd om mig så dom tog i handen och YES det gick bra, började sega lite på sista röret med det räckte till!! Så omplåstrad och helt bortdomnad i armarna efter spännbanden kom jag ut därifrån en kvart senare bara, mötte mormor och mamma som oxå vart där och tagit prover så vi åkte ner på waynes coffee och tog en fika innan jag skulle börja jobba! Älskar det fiket, är så mysigt där tycker jag!! Efter jobbet åkte vi med brorsan & Petra och kollade på tapeter efter jobbet och sen åt vi på donken, släppte av dom och åkte ut till trönö till pappa & Mia och tänkte bada lite i värmen, men icke.... kom ut dit och där var det skitkallt, blåste, och började åska och regna så vi fikade lite och åkte hem sen. Sen tänkte vi gå och hälsa på grannarna men såg att dom hade främmande så vi ville inte störa, får ta det till veckan kanske nån dag!!
Igår så kom Madde upp till mig på jobbet när hon jobbat klart för vi hade bestämt att vi skulle ses, när jag slutade efter all stress så bytte jag om på jobbet och sen åkte vi till Sofia som fyllde år och gratulerade henne. Hon fick en choklad-fondue av oss, hoppas hon tyckte om den, tycker det är så svårt ibland att köpa presenter... men hon verkade gilla den iaf! Fikade lite där, mycket gott fika hade hon!! Orkade inte smaka av alla sorter men tårtan var iaf riktigt god, med jordgubbar!! Sen åkte vi ner till stan och kikade lite, har inte varit på stan på den dan jag minns så nu har jag kollat igenom butikerna så nu klarar man sig ett tag igen! :) Går ju ganska fort att gå igenom alla :P Köpte en plastblomma till krukan på vardagsrums-bordet, vart riktigt nöjd! Sen var vi på alen och handlade lite till maten och åkte sen hem och lagade maten. Slöade i soffan en stund sen skjutsade vi in Madde till Magnus och sen hämtade vi moppen på Roberts jobb och åkte hem. Väl hemma stod Dan och väntade och ville ha lite musik av oss och lånade nya Wallander filmen, när han åkte så mös vi ner oss i soffan och kollade på Benjamin Buttons otroliga liv, båda blev supertrött efter halva filmen som var snudd på 3 timmar lång märkte vi så vi ska fortsätta en annan dag! Men den var bra så här långt iaf!
Ja det var lite av det som har hänt i veckan :) Inga bilder den här gången tyvärr!

JA just det överskriften!! Jag har namnsdag idag!! :) Det är Helena idag!! Har blivit bjuden till mamma efter jobbet på fika och hon hade visst köpt nåt till mig oxå, hihi spännande!! Älskar presenter!

Kram kram

1 vecka kvar

Ja i helgen blev det ju som sagt Bergviks marknaden en snabbis med J, C-G & E, fanns inte så mycket, men det blev iaf 2 korvar av Vild-Hasse! Tog lite lotter oxå men vann inget. Elina fick en Iron Maiden tröjs som Clabbe tog på henne direkt när vi satte oss och fikade, hon vart sååå söt i den, det kommer hon nog att bli i den Jessica köpte med, det står Tycker du jag är söt skulle du se min mamma, på den :)

Elina i Maiden tröjan :D


Ja sen åkte vi ut till trönö och hälsade på pappa & Mia i Mias stuga, fick blåbärspaj när vi kom, sen grillade vi och sen blev det lite kortspel, plump vann Mia men sen vann jag Chicago :) Dagen efter steg vi upp vid tio och jag tog ett bad :) Var ganska kallt, sen till ett åkte vi ut till Albertina och åt med mormor, Tommy, mamma, brorsan, Petra & Leif det var sååå gott, jag tog gravad lax och Robert tog pepparlax. Sen åkte vi hem till brorsan & Petra, hjälpte dom sätta upp takfläkten och sen la jag och brorsan ut hans stationära dator som ska säljas på blocket, för nu har mamma köpt sig en bärbar. Så nu kanske man kan få tillbaka pengarna snart som han lånat. Ska ju ha dom till resan i Januari.
 Kanske inte har sagt det men vi har ju beställt resa, 1:a Januari drar vi till Thailand en månad :) Ska bli helt underbart skönt!!! Både jag och Robert kommer att få fira våra födelsedagar där! Heeeelt underbart kommer det att bli tror jag! Känns oxå bra att det är en hel månad, då kommer man och hinna med att se allt man vill, slipper stressa runt för att hinna med allt, man kan ta slappardagar om man vill!!

Ja nu är det som det ser ut nu, sista veckan på jobbet, kan bli en eller 2 veckor till oxå men det vet jag inte än! Får väl se, kommer att bli ovant att inte ha nåt att göra om dagarna även om jag inte har jobbat så länge! :P

Jaa nä nu ska jag kolla lite på tv och spela lite Zoo Tycoon, har blivit beroende av det igen!! :)

Och hörröni nu får ni ta och kommentera lite mera!!

Kram kram

Mysfredag med älsklingen!

Har haft massor att göra hela veckan sen R kom hem! Blir en massa saker som blir liggande till han kommer hem och så ska allt hinnas med innan han ska åka igen så man får skynda sig eftersom man aldrig riktigt vet när det blir :S Men nu så har vi gjort allt och nu ska vi bara ha en slapparhelg :)

Ja igår då jobbade vi båda två till kl. 14. R kom och hämtade mig och vi bestämde oss för att fly från regnet och att dra till Gävle och kolla på bio och sen ut och äta lite, så vi brassade iväg hem och slängde i oss lite snabbt att äta och gjorde oss iordning, kollade upp möjligheterna att ta oss dit och hem utan bil med tåg men det var lite dyrt, skulle bli över 500:- för oss båda eftersom man vill isf åka hem lite senare på kvällen så det struntade vi i, sen kollade vi hotell eftersom R får frinätter genom jobbet när han ligger borta, men det fanns inget Best Western hotell i Gävle... Konstigt tyckte vi eftersom både S-hamn & Bollnäs har??? Men men allt gick emot oss så varför inte..... och sen kollade vi med hämtning, men han skulle ut å festa så det sket sig oxå. Så.....
 Skit samma sa vi och satte oss i bilen och drog iväg för att hinna med att göra stan innan bio:n, Åhhhhh vad massa rea dom hade i alla affärer mmmmmm hittade ett par gobitar...

Robert köpte dessa skor på 70% på Wedins, betalade 75:- för dom! :)


Dessa skor köpte jag på 70% rea, betalade 149:- för dom! :)


Denna big tee köpte jag på Blå på 70% rea, betalade 120:-- för den! :)


Älskar att fynda!! :)
Ja sen gick vi och tog en snabb fika och sen gick vi igenom resten av affärerna.
Kl. 18 drog vi oss mot filmstaden och handlade lite popcorn&dricka i kiosken sen in och satte oss, vi såg the proposal, sååååå jäkla rolig var den, den måste ni bara se :) Mycket skratt blev det!! :D

Sen vid 20.30 när den var slut gick vi bort mot church street saloon, där var det en timmes väntetid sa han som stod i dörren, men den som väntar på nåt gott, vi satte oss i baren och jag fick ta en öl eftersom Robert vägrar låta mig köra bil, han ska promt köra själv JÄMT, åsså tog han en cola, såååå coolt ställe det där, tjejerna som jobbade var upp och dansade på baren!! :)


Efter ca en 20-30 min så fick vi ett bord iaf, och vi fick det bästa, alldeles vid fönstren som var öppna, för det var såååå fruktansvärt varmt där inne, ja överallt i Gävle!!


Jag beställde biffstek, potatisklyftor och 2 olika såser! och R fyllda potatisar, allt var supergott!


Vi var så nöjda med dagen när vi åkte hemåt vid 22,30. Stupade i säng när vi kom hem!
Fick meddelande av Petra oxå när vi satt och åt, dom var oxå på bio i Gävle, med några kompisar men dom tog den senare tiden, men det var ju lite lustigt att vi var där samma dag :)

Nu ska  vi åka till Bergviks marknaden med Jessica, Clabbe & Elina och sen kanske ut till Trönö och hälsa på pappa & Mia och kanske vi blir kvar där och sen imorgon ska vi bli bjudna på mat hela släkten av mormor på Albertina. Fick ju en bra start på helgen och det tycks fortsätta så! :D

Hoppas ni får det lika bra!!

Kram

Betong

Här är resultaten från kursen jag var på! och lite längre ner kommer det som jag gjorde i helgen i stugan!

Först ut är en "ljus-lykta/hållare" tänkte att man kanske kan sätta ett matt ljusglas i gropen så kanske den blir lite roligare än med bara ett värmeljus där i!


Nästa är en vas, ser väl lite roligare ut sen när man får blommor i den, men jag hade inga nu till kortet!


Ett ljusfat hade jag tänkt att detta skulle vara...


Sist ut från kursen är: ett litet rabarber-blad, gjorde det platt, kanske man kan ha som ljusfat eller bara ha lite dekorationsstenar eller så på...


Nu kommer det  jag gjorde i stugan i helgen!

En askkopp jag gjorde till våran lillstuga, pappa har hävt ner alla i golvet så de gått sönder men denna ska det väl mycket till innan han har ner!! :)


Och sen ett underlägg till kastruller, hade jag tänkt att det skulle vara, mönster från en duk på ovansidan.


Det var allt för den här gången! Mer kommer det att bli! :)


Älsklingen äntligen hemma! <3

Äntligen har han kommit hem! Har saknat han så!! <3

På måndagen jobbade jag som vanligt, men det var inte som vanligt på jobbet!! Vi är bara 3 i butiken nu SKITSTRESSIGT!! Plus att jag ska hinna med beställningar och upp packning!! :S Men det är bara att bita ihop! 1 ½ vecka kvar så här än :) Sen var det ju Margareta-dagen i måndags så jag bjöd hit mamma och Mormor & Tommy på tårta så vi fick fira :P Neee men eftersom vi heter det alla tre så brukar vi träffas och då passade jag på att bjuda hit dom! Fick en blomma av mormor och en låtsas blomma av mamma som jag velat ha, en sån där buxbom boll som jag ska ha på vardagsrumsbordet, fint blev det!

Ja sen igår kom han ju hem, R. Var så glad när jag i sista stressminutrarna på jobbet fick syn på han! :) Sen åkte vi och handlade och åkte hem. Dan kom hit på fika, satt och kollade på moppe åt han på nätet, hittade en MC/moppe i Sundsvall som dom kanske ska hämta idag :P Dom är galen!! Sen körde vi upp den gamla skrot BMW:n till garaget eftersom grannen "klagat" till morfar Tommy. Sen satte vi dit fjädern till stödet på min moppe, som Robert körde bort på sin färd genom skogen till långvind. 121:- för en fjäder! Dyrt tycker jag!! Jaja ja sen åkte Dan hem och vi satte igång med gräsmattan! Jag hade så ont i axeln igår så jag klarade inte av trimningen så jag provade dra gräsklipparen istället och det gick bra så vi bytte jobb igår!  Så nu har vi fin gräsmatta igen! Sen gick vi in och gjorde iordning Tacos som vi handlat till, mmmmm det var så gott, sen mös vi i soffan hela kvällen! Har sovit som en stock inatt när han vart hemma, känner sig så trygg när man vet att han sover bredvid!

Idag ska jag jobba som vanligt igen till 14. Sen eftersom det ska bli finväder ska jag nog åka ut till stugan och hälsa på pappa & Mia, farmor & farfar efter jobbet och ta ett bad, och ta hem mina betong-grejor som jag gjöt? (tror det stavas så eller?) i lördags! Får visa upp dom här sen :) Får se om jag får sällskap av R eller om han ska åka med Dan!

Kram på er!

Trivselkväll & Myra

Internetkrånglet fortsätter och jag får fortsätta ha kabeln i.... har inte fått nya smart-boxen än, sååå tjatigt, kan inte sitta som jag vill och då får jag ju ont i den opererade axeln och då blir det inte mycket internet. Hoppas jag får tiden hos specialsisten/reumatologen snart så man får veta VAD det är för fel eftersom jag har sån satans värk fortfarande...
 Nu till ämnet. Torsdag kväll skulle jag ta cykeln upp till berget tänkte jag..... mmmmm hade bett Älskligen skruva ihop den efter att bakdäcket varit på punka-lagning, hade han gjort det? Neee, jahaaaaa tänkte jag, får ringa pappa och kolla om han kan guida mig över telefon, han gav upp direkt och sa åt mig att ringa x-tra bror Robin, han kunde inte komma, ringde Falck & Alex, dom kunde inte heller så jag öppnade en cider, ringde pappa igen och han fick så lov att hjälpa mig, efter ca en halvtimme efter letande efter verktyg och efter att ha vecklat ut kedjan som det var typ blåknut på så satt däcket där och jag gick stolt och kolsvart om händerna in och tvättade av mig och gjorde mig iordning, Händig va??? :) Sen cyklade jag inåt Petra & lillebror för att möta upp mamma och Petra där.... (resultatet efter meckningen var att däcket tar i stödet för att jag inte fattade hur man justerade det i sidled.... ska nog inte bli cykelmekaniker iaf :D Älskling får fixa det när han kommer hem) Satt hos dom och eftersvettades lite efter den tunga cykelfärden och sen knallade vi upp för trapporna....

sen satte vi oss under träden på några stenar och kollade lite på uppträdanden...

Sen gick vi ner till alkoholserveringen och  tog oss en varsin cider, var riktigt nice i det fina vädret!! Brorsan var oxå där med en jobbarkompis. Vid tio när det slutade cyklade jag hemåt.
 På fredagen hade jag nästan panik direkt jag vaknade, hade typ tusen saker att göra denna dag, började med att vakna så sent som nio, slängde i mig frukost, in i bilen och åkte till Sofia och hämtade några grejor som jag glömde där, snabbt till mamma en sväng, var på jobbet 10-14 stress stress även där, bytte om på jobbet och iväg och handlade, upp och hämtade mamma och upp på donken och tog en glass, hem med mamma och sen hem och packade, iväg till boa handlade till mig och brorsan, upp till brorsan och hämtade han, åkte förbi donken igen och handlade mat denna gång, åt i bilen på väg till stugan, kom fram och kunde sätta sig och slappna av!! Brorsan och jag satt på verandan på lillstugan och tog en varsin öl och cider och busade lite med Line & Lukas, sen började jag, Jessica & Mia och göra oss klara för Myra och sommarfesten!  Klockan nio stod vi klara på Fagerströms veranda för en färd över sjön till skogsand, full båt även denna gång, Magnus skjutsade över oss i storbåten denna gång så vi slapp åka ekan med en knapp decimeter till vattnet :S SKÖNT!! :) Gick upp till Myra och betalade in oss och satte oss i tältet, träffade massor av folk, lika kul som alltid var det! Dansade en del :) Crilles brorsas band Mickeys som spelade, duktiga dom! Kl. 01  var det slut och vi gick ner till den väntande skjutsen hem! Stupade i säng!! :)
Lördagen var rätt lugn, Crille och Katta kom förbi, vi fiskade en del, grillade och hade det mysigt, jag badade lite och tvättade vaxet ur håret!! Riktigt skönt i vattnet faktiskt! På kvällen körde pappa, jag, brorsan och Clabbe lite drag  pappa fick en aborre på 2.5 hg och brorsan fick nästan en gös men vi sumpade den, den lossnade från kroken alldeles vid båten och jag hann inte med att fånga den med håven! Både brorsan och jag blev arga! :( Bjuder på en bild från drag-fisket (skitdålig men en bild dock)

Söndagen sov vi verkligen ut och sen gullade jag lite med Elina :) Satt inne i stugan hela dagen pga regnet, åt lite när brorsan äntligen vaknat och sen packade vi och åkte hem. Nu sitter jag i soffan och kollar på Walk the line, den är ju så bra!!

Ha det bra!
Kram

Internet krångel!

Vi har skaffat telia smart, känns inte som det är så som namnet som det känns just nu! Hatar krångel! Och varför blir det alltid krångel när Älsklingen är borta????? Är det inte bilen så är det internet!! Grrrr! Hmm ja iaf så skaffade vi detta smart, det är telefon, tv och internet i samma fungerade ju bra i en vecka iaf, sen igår när jag kommer hem.... tv:n har stillbild och hackar lite emellanåt, internet fungerar i 5 sekunders intervaller och telefonen den hör inte vad jag säger när jag ringer telias support som oxå ska vara så smart å höra vad man säger istället för att man ska knappa sig fram, jag säger smart och rösten i luren säger: ok, du vill ha hjälp med fakturafrågor fast telefoni..... GAH kände jag då, och ringde från mobilen istället! Kom fram till att signalen till det smarta modemet var för svag och jag får köra med vårt gamla och ha en sladd från min bärbara dator till det gamla modemet, grrr, kan ju inte koppla in routern, eller skulle jag säkert klara av men jag orkade inte sätta mig in i det nu på morgonen när jag redan var så irriterad över att ha vaknat för tidigt av att det var NÅT? som knackade på taket.... antagligen nån fågel eller nåt.... sen kunde man ju inte somna om, så jag satt i soffan mellan halv sju och åtta och väntade på att supporten skulle öppna igen och jag kunde ringa och höra om det var smarta modemet det berodde på och så var ju fallet så nu ska jag få ett nytt skickat till mig! Puh! Nu har jag spytt galla klart! :)
 Iaf så igår efter jobbet åkte jag hem och började laga mat, samtidigt som jag funderade på vad jag skulle hitta på i det fina vädret, svaret kom då jag satt och väntade på att makaronerna skulle koka klart, Sofia ringde och frågade om jag vill köpa några möbler av dom som passar in i vårt möblemang, absolut sa jag och sen efter maten åkte jag dit och kikade på dom och vart sen kvar hela dagen! Shit Alva blir så stor så snart har hon växt om mig och Sofia, hinner ju knappt med!!! Hon börjar ju skolan nu i höst, och en massa krångel med det, tycker verkligen så synd om dom, är det inte det ena så är det det andra, har det ena ordnat sig så kommer nästa hinder! Jaja nu får vi se om hon får tag på den människan som satte den sista käppen i hjulet för henne, hoppas på det!
 Åkte sen och handlade tillsammans, var hemma till åtta och hade som tur var bestämt mig för att se på film, eftersom smarten hade sagt upp sig och inget fungerade! Kikade på den gamla filmen XXX med snygg Vin Diesel!! :)
 Idag ska jag jobba som vanligt.... sen ska jag luncha med lillebror.... sen hem åsså kommer morfar Tommy och vi ska fortsätta på vårt hemliga uppdrag! :) Älskling har fortfarande inte märkt (tror jag, han har inte sagt nåt iaf) vad det är vi har gjort :P hihi Ja just det, sen kanske jag,mamma & Petra ska på trivselkväll och ta nån cider, OM det blir bra väder, ser ju ljust ut nu iaf! Hoppas på det då! Nån som vet om dom har nån servering av alkohol där?????
 Apropå Robert :( blir själv ända tills på tisdag ser det ut som, han blir kvar i Södertälje över helgen ändå fast det såg ut som att han skulle komma hem, tur det blir bra pengar till resan iaf, nåt bra med det hela.... tur jag får sällskap i helgen iaf och slipper sitta hemma, ska ju på dansen i skog på Myra! :D Kul som f-n ska det bli!! Så jag blir i stugan hela helgen! Hoppas på bra väder så man kan sola och bada lite!!!!
Jaaaa, tror det var allt för idag! Nu ska jag göra mig klar och dra iväg till jobbet!

Kram på er!

Fisketävling

Allt klaffade som det skulle på torsdagen och jag hann med det jag skulle! :) Vaknade tom i tid så jag hann städa klart här! På kvällen hämtade jag brorsan och vi åkte och handlade allt till tävlingen och det vi skulle äta i helgen. Sen tog vi en mcdrive och åt i bilen på väg ut! Kom dit runt halv nio. De andra gjorde kväller tidigt men jag och lillebror hade inte ro att gå och lägga oss så vi satt uppe och pratade och spelade uno till klockan 2 :D Det var jättemysigt att bara få vara med sin bror en stund, är ju inte ofta det blir så!! På fredagen var det mest förberedelser hela dagen inför tävlingen och planering, när vi väl var klara att åka ut blåste det ganska så mycket, var ju inte det ultimata met vädret direkt, och vi som åkte första rundan fick även lite regn, men fick se till att få i reven i vattnet så fort som möjligt för att den inte skulle fastna i nån i båten för det blåste så hemskt att reven låg vågrätt i luften :) Alla i båten utom jag fick fisk, men roligt var det och det är väl det som räknas!! :P

I rundan efter oss så var jag och lillebror barnvakt när lilla Elina var trött och ville sova!

Sen när alla fiskat klart och mätt in sina fiskar så låg håkan etta! Men då var ju lördagen kvar! :) På kvällen festade vi lite men tog det lungt och väntade in grillfesten  på lördagen!
När vi vaknade så var det bara att äta och vi löste melodikrysset tillsammans allihop och sen var det till att göra sig klar inför pimplingen ute på grundet! Denna dag blåste det om möjligt ännu mer och jag tror inte att jag har varit med om att det gått så höga vågor nån gång, inte heller idag det ultimata vädret för pimpel! vart även idag utan fisk, men hade haft napp två gånger utan att märka det!! Grrrr. Men det var ju ingen annan i båten som fick nå fisk heller så då kändes det lite bättre :P

Elina hon fick fiska iland hon istället! :)

När vi sen fiskat klart så stod det klart att Lennart var vinnare, tredje gången! Pappa lämnade över vandringspriset innan Lennart skulle åka!

Sen grillade vi och åt, det var supergott och sen hade vi prisutdelning allihop, 40 st var vi som var med och tävlade i år!
Det fanns mycket priser i år! Kul att alla verkligen engagerar sig för att få tag på priser!
Sen gick alla en tipsrunda som jag och Jessica hade gjort, den var om fagersand och alla stugorna, det var väldigt uppskattat!! Sen gick vi i samlad tropp bort till stranden där vi skulle ha grillfesten!!








Erik, Fridde, och Hans spelade och vi alla sjöng, det var jätte trevligt! Vi grillade korv, marschmallows vi åt godis, chips, nötter mm mm mycket lyckat! Det tyckte vi alla!
På söndag var alla lite trött och slut och vi sov länge och sen åkte vi ut och fiskade lite och senare åkte vi hem!

Nu väntar vi till fredag då vi ska på Myra på sommarfesten! :D

Kram till er alla!

Gaaaah!

Får panik när jag bara tänker på morgondagen! :S
Idag har jag iaf jobbat som vanligt, sen var jag till mormor och hälsade på och sen gjorde jag och morfar Tommy ett hemligt uppdrag :P
Sen åt jag och började sen städa här hemma, mitt i städningen hittade jag en kabel på golvet som var försvunnen (enl. min sambo) så jag ringde till J & C-G och sa att den var återfunnen och dom kom på besök hela familjen och kollade filmen på dopet, dom var nöjd m. resultatet! :) Skönt, fick ju 2 biobiljetter som tack för allt med dopet av dom igår, dom är så gulliga! TACK!! När dom åkt fortsatte jag städningen och hann klart med vardagsrummet iaf, nu är det ju bara resten av huset kvar :P Suck!! Tar det till veckan eller om jag vaknar tidigt imorgon!!
 Ja nu till morgondagen :S förhoppningsvis vaknar jag tidigt och hinner stöka undan en massa, men har varit sååå trött denna veckan så det är väl inte mycket att hoppas på, Mia trodde tillochmed att jag var sjuk för jag såg så slut ut :S Men jag hoppas iaf på det, ska städa då isf, och packa till stugan, jobba 10-14, till mamma och luncha och sen helst hinna handla mitt till stugan och sen hem och packa bilen och dona lite här hemma och sen hämta brorsan vid halv 7, iväg till e-center och storhandla till tävlingen... och sen ut till stugan och försöka komma INTE så sent så man hinner installera sig innan läggdags!!
Jaa sen är det ju förberedelser som gäller hela dagen på fredagen inför tävlingen som börjar på kvällen. Tävling fredag och lördag och sen stora grillfesten, kul kul!
Har säkert glömt en massa!!!! Nu ska klura vidare på hur jag ska lägga upp morgondagen på bästa sätt! Hmmm.....

Kul att några har kommenterat så man vet om nån läser! :)

Kram kram, hörs på söndag eller kanske måndag igen!

Inte mycket!

Känns nästan önödigt å skriva idag.... har inte hänt nå alls!! Vaknade vid 8, gick ner och åt frukost och kollade datorn, kikade på nyhetsmorgon. Tog med mig allt till återvinningen nere i stugsund innan jag åkte till jobbet till 10. Jobbade till 14. Åkte och tänkte hälsa på mormor, hon var inte hemma. Skulle hälsa på mamma, hon var inte hemma. Ringde till Jessica på vägen hem och fick napp där så jag åkte dit och blev kvar där till 17.30. Åkte hem och åt mat, kikade på tv och surfade runt lite på internet och här sitter jag fortfarande. Tjatigt som fan, Älsklingen är ju i Östersund än, kommer hem på fredag em. han.... nä nu ska jag fotsätta tråka här..... JOBBIGT VA!!! :D

Första pärlplattan

Här är en bild på den första pärlplattan jag gjorde, åt min lillebror som samlar på Jack Daniels saker!

Dopet!

Kom på att jag inte la in nån bild från dopet!

Jag & Elina

Clabbe, Elina & Jessica

Kortvecka & fisketävling

Den här veckan blir en kortvecka på jobbet, är ledig på fredag... ska bli skönt! Robert är i Östersund, tror jag det var, och jobbar till på fredag! Jag och brorsan åker upp till stugan på torsdag kväll och ska ordna lite till fisketävlingen som är i helgen i stugan. Varje år ordnar vi en fisketävlig för de som har stuga i Fagersand, så vi brukar vara ca 40 st som fiskar, metar på fredagkväll och pimplar på lördageftermiddag och sen har vi grillfest på stranden på lördagkväll! Jättekul brukar det vara!
Bjuder på några bilder från förra årets tävling så länge :)

Här är alla ute på grundet

Pappa med vandringspriser :P

Nu ska jag åka och veckohandla lite!

Kommentera gärna!!!

Kram kram


Dop & fest

Ja igår var vi ju på dop i Bergviks kyrka, lilla Elina döptes och jag fick äran att bli gudmor. Elina var jätteduktig under hela ceremonin, sa inte ett ljud. Efter dopet gick vi till samstugan och fick smörgåstårta, kaffe och chokladbollskaka som jag och Jessica bakade på fredagen, jättegott var det alltihop. Sen var det present öppning, jättemånga fina presenter fick hon, av oss fick hon en pipmugg & en doptavla som jag sytt.


Efter dopet så åkte vi hem, sen kom Dan och brorsan så satt vi här och drack lite öl och cider, lyssnade på musik och spelade spel, väldigt trevligt var det, sen tyckte vi alla att det skulle vart trevligt att åka in till innergården så vi tog en taxi in dit och där bjöd Dan på drinkar (en bricka elvis) och öl och BMW (Baileys, Malibu & Whiskey) usch, tycker inte omnåt av det så jag drack rosa pantern hela kvällen, det var grejjer det :D Vi kvart i två kom taxin och vi åkte hem och stupade i säng.
Vaknade halv 11 imorse och var ändå trött som aldrig förr, satt i soffan och gjorde ingenting till två, då hängde jag ut första maskinen tvätt och vi klöpp gräs och trimmade lite, sen hängde jag ut den andra maskinen tvätt och sen stack vi och hanlade lite till maten. Wok med ytterfile grönsaker och en sås vart det och nudlar till, gott var det. Hämtade oxå ut paket som vi fått, från telia, har skaffat paketet med ip-telefoni, bredband och tv i samma så nu håller Älsklingen på och installerar för fullt!! :)

Jessica, Clabbe & Elina kom förbi en sväng oxå och fikade lite, fick lite smörgåstårta som blev över från igår, tar den imorgon är fortfarade mätt!

Nu ska vi se en film tror jag bara tv:n blir färdiginkopplad, man kan ju hyra genom tv:n :) Måste man ju testa!!

Ha det bra alla!

Jobb och dopförberedelser!

Idag ska jag jobba mina 4 timmar igen, får väl veta hur det blir till veckan oxå, hoppas ju på att jag får jobba men det ser väl inte ut så...
När jag kommer hem kommer Jessica hit och vi ska baka lite till Elinas dop och sen vika lite servetter och efter det åka ut till samstugan i Bergvik och duka lite och göra iordning till imorgon.
Älsklingen kommer hem ikväll oxå, skönt! =)

Nu ska jag ta och äta lite frukost!


Välkommen till min nya blogg!

Många har frågat om inte jag oxå har en blogg och om jag inte ska skaffa en, nu har jag funderat klart och detta blev resultatet.
Mycket är för att några har sagt att jag ska visa upp saker som jag har gjort.
Jag broderar och har broderat hemskt mycket och det kommer jag att sätta in bilder på efter hand som jag ser dom (har gett bort det mesta! :P ) , ett tag gjorde jag många saker med pärlor bla. armband och fotlänkar , har alltid tyckt att scrapbooking har sett roligt ut men jag har insett att jag inte har ekonomi för det men provade lite nu till min kusins dotters dop (som jag för övrigt har fått äran att bli gudmor till) så jag gjorde dop kort till henne , i vintras fick jag myror i kroppen då jag satt hemma i soffan med opererad axel och köpte då fotopärlor som jag började dona lite med, har hunnit med en platta på 3600 pärlor till min lillebror (jack daniels etiketten) det kommer väl bli mer av det till vintern igen , nu har jag precis gått en betongkurs så nu ska jag börja göra lite betong-saker oxå, än har jag bara några få saker, nån ljuslykta, ljusfat, en vas och rabarberblads-fågelbad men det kommer det oxå att bli mer av.
Kommer att lägga upp bilder på allt här efterhand jag springer på det, påminn mig gärna om det är nåt ni vill se! Som ni ser är det mycket pyssel som jag gillar att hålla på med. Har säkert glömt nåt oxå! =)

Nu får det räcka för den här gången!

Ha det bra i värmen =)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus