Nya smycken

Har börjat på lite smått igen att göra lite nya smycken! Älskar det verkligen!!

Har börjat göra lite med fjädrar!
image descriptionimage description

Ett armband med organzaband i


Ett nytt rassel-armband i svart grått å vitt


Vad tycks?

/H

Bruschan 27

Dagen började med att jag fick ett sms att min svägerska fått en lite Tilde :) vart sååå himla glad!!! Bild på henne längst ner!!
Lillebror fyllde 27 år i lördags så vi laddade här hemma innan vi åkte dit! R var på angling på förmiddagen med Dan och jag hjälpte en av mina bästa, Mickis m familj, att flytta! Vart några vändor, jäklar vad det går in mycket i våran nya bil :)
Sen hem och laddade om för lite party! Vi gjorde oss klara sen skjutsade snälla Clabbe in oss till Henrik. Han fick en ny takfläkt och en förnyelse på en prenumeration som jag har åt han :) sen tillbringade vi kvällen och halva natten där! Kikade på gladiatorerna och sen kom A och vi spelade tp typ hundra gånger på ps3! Hade riktigt roligt så vi var inte hemma förens klockan var halv fyra :O

Jaa det får vara allt, så grattis igen då lillebror :)

/H

R när han gick in på de starkare grejjorna ;)
Och en bild på lilla Tilde :)


Alla <3 dag

Dagen började med en god frukost hemma tillsammans! Fortsatte med ett pass på gymmet, visade Robert easyline! En dusch och så ner på stan och handlade diverse. Tog en sallads lunch på furan. Fortsatte till bolaget och handlade oss ett vin! Gick till blomsteraffären och handlade en fin blombukett tillsammans som en alla <3 dag present till oss båda! Sen åkte vi hem och jag bakade kakor till guddottern Elina som snart fyller år och som jag fått äran att baka 2 sorters kakor till :) sen gjorde vi plankstek till middag som vi avnjöt tillsammans med vinet som faktiskt var gott, hör och häpna :) tror det hette Viktoria, sött och fruktigt, bra att börja med! Sen gjorde vi en god efterrätt som bestod av färsk ananas, mango och hallon tillsammans med kvarg blandat med en cacao/chili krydda och kanel och lite vanilj. Supergott var det, Anna lärde mig det! Sen kikade vi på tv resten av kvällen! En supermysig dag hade vi tillsammans :) älskar dig Robert!!!

/H

Blommorna vi köpte, min favvo fick vara med, rosa lilja :)


Dörrhaveriet

Nu går denna mardröm mot sitt slut! Har åkt med isärplockad dörrsida hur länge som helst nu, eller iallafall 3-4 veckor! Å va gör det då tänker ni? Jaa det sitter inget handtag på utsidan av dörren och man måste endera klättra in på passagerarsidan eller öppna bakdörren, pillra fram dörröppnaren som hänger efter dörren, öppna samtidigt som du ska försöka få tag på dörren och hålla den uppe medan du stänger bakdörren, för släpper du framdörren åker den igen av smällen eller draget av bakdörren och du får börja om (har gjorts av mig ETT ANTAL gånger, och man får ett nervsammanbrott).
Allt började den morgonen som det vart riktig vinter och det var så kallt så det var typ tjärnis på rutan, jag skulle öppna den omtalade dörren men den hade frusit fast, trodde jag så som det blivit 2011000 gånger förut.... Satte bilen på motor/kupé värmare på jobbet medan jag tränade! Då brukar den ha tinat då man ska hem! Men det var fortfarande samma sak! Omöjligt att få upp dörren, hände inget när man drog upp handtaget! Orolig för att få en utskällning av sambon åkte jag, i hopp om att det ändå var lite fruset, till pappas jobb och ställde in bilen i tvätthallen så den verkligen skulle tina! Tvättade av den riktigt, vilket oxå var ett projekt utan dess like, smurf som man är var jag tvungen att ha stege till taket :D verkstadskillarna skrattade åt mig! När jag äntligen är klar inser jag att det fortfarande inte går att öppna så jag får bita i det sura äpplet och ringa r! Han kom precis hem från jobb så han åkte in på maskincenter och vi började plocka isär skiten (jag var väl mest hantlangare:P) inte alltför nöjd var han och det förstår man ju!! Till slut när typ allt är bortplockat hittar vi boven i dramat, det är en del i gjutet gods som spruckit, skönt att det inte var jag som haft sönder det iaf, för jag är ju inte Stålmannen direkt :D så r kollade alla möjliga ställen, ingen del nånstans typ! Bara BMW kan få tag i den, ett annat ställe skulle ta 20 dagar på sig.... R beställde på BMW självklart fanns inte delen i Sverige, i Tyskland så 5 dagar skulle det ta! Tjatigt men ok då bättre än 20 tänkte vi, och 375:- på BMW var ju inte så farligt! Efter tre veckors väntan och ett antal samtal senare fick vi meddelande i fredags om att delen hade kommit! Jippi, r & mini åkte ner och skulle hämta, MEN har inte de talanglösa jävlarna beställt fel grej??? Joo!!!! En rund sak i gjutet gods fick dom tydligen till den lilla spaken av plast som man öppnar med på insidan av dörren!!!! Bra gjort!!! R får peka ut vad han ska ha på skärmen och jaaaa då 840:- kostade den riktiga delen som oxå fanns i Sverige och kom idag!!!! Man blir så glad i ibland!!!! 3 veckor i onödan!!!! Tack BMW och Eriksson bilteam i Gävle, tack oxå för att ni INTE kompenserade oss eftersom NI gjort fel era tattare!!!

Nu är vi iaf på väg hem efter lite lunch på nian! Jobbkväll väntar :)

/H

Bild på riven dörrsida och den RÄTTA delen!!


Helg

I fredags jobbade jag sen tränade jag easyline. Åkte hem och hämtade upp darling, in på Alen och handlade, dom hade inte nåt av det vi ville ha så ut på e istället, in på Coop och sen in på kvantum! Kvällens middag blev lite typ tapas, en oslagbar kombination är en mild salami som heter fuet och rökt ost till, mmmmm i löööve!!! Hem och in i duschen och sen göra sig klar och hjälpa r med maten! Hann precis till sex då Mickis & Peter kom! Fick en jättefin hjärt-ljuslykta av dom! Bild på den får ni sen när jag hittat en bra plats åt den :) åt god mat och drack sen gott tillsammans med dom! Vart inte en alltför sen kväll!

Lördag morgon gjorde jag god mys frukost åt oss med nybakta grova scones och smoothies till! Bild finns längst ner! (Man kan inte lägga in bilder mitt i ett inlägg när man bloggar från telefonen :-/ ) och så löste vi melodikrysset samtidigt! Sen åkte vi ner på stan och uträttade lite ärenden och köpte present till C-G som fyllde år dagen innan! Vart lite smått och gott från lillis smakeri! Passade på att köpa rå lakrits och la pralines med lakrits-smak åt mig själv oxå som blev en favvo från veckans provning :) sen hem till familjen Stenberg på kalas! Vart bjuden på varma mackor och sallad sen kaffe & tårta! Mumsigt var det! Måste lägga in en kommentar från Elina som hon sa till sin mamma dagen innan: Jessica stod i köket och Elina kommer in: -ursäkta mig!! Jag har bajsat!!! :D sköning :) sen hem och tog det lugnt en stund och jag spelade lite Singstar! Sen kom våra älsklingar: grannarna :) vi satt och pratade och mös lite i soffan till mello med lite vin och öl. Sen vart det ju såklart Singstar för hela slanten :)

Söndagen vaknade vi typ samtidigt vid halv elva och jag kom direkt med förslaget om en gå-bingo i vågbro! Darling nappade så vi tog en snabbfrukost sen iväg till puffen! Var som när man var liten att komma in där! Sivan kommer fram som om det var igår och kramar om både mig & r och tycker det är såååå kul att vi är där! Valde två brickor var och sen gick vi, var lite nervös att jag inte skulle hitta men det var inga problem, samma slinga som sist (typ MINST 15 år sen) vann inget men det var så kul!!! Så himla kul att det lever vidare oxå!!! Så det kommer vi göra fler gånger!!! :) sen åkte vi och fikade hos mormor & Tommy och sen upp till farmor & farfar å hämtade en grej som jag köpt som hamnade hos dom innan det var färdigt! Väldigt långdragen historia!!! Sen förbi hos pappa & Mia som var ute på gården! Sen ner och handlade och pantade en massa burkar! Sen äntligen hem!!!! R målade sista strykningen i taket och sen vart det soffhäng resten av kvällen med film och tv! Bad teacher är verkligen sevärd, riktigt rolig!!

Det var allt!

/H

Bilder:
R & Peter väljer musik, frukosten, televinken lekplatsen i vågbro som vi gick förbi under gåbingon!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_189171599.jpg" class="image">


Måla

Idag har vi vart i långvind i minis stuga och hjälpt han måla ett rum hela dagen. Korvgrillning blev det och lite kaffe för att värma sig emellanåt! Mysigt var det men förbannat kallt!!!! Hade bara ett blåselement i rummet vi målade :) sen hem och tog en tokvarm dusch, det var skönt!!!! Nu ligger vi och kollar på tv framför brasan :)
Kollade på Adam live tidigare och dr Alban var där som gäst, i slutet fick han som alla andra sex snabba frågor och han fick som sista välja på att öppna ett stall som hette dr stallban eller alltid sitta på en stol utan rygg och armstöd och om nån frågade så skulle han svara att han var dr pallban :D han valde det sista! Kunde inte sluta skratta för det var så kul :D
Avslutar med två bilder, en från kylan under grillningen idag och ett på min kylskåpsmagnet som är så klockren över hur jag känner :)

Är jag inte duktig på att blogga nu?

/H

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_188613917.jpg" class="image">


Choklad & lakrits provning

Idag jobbade jag och sen tränade jag easyline efter, fick med mig fyra till så det var riktigt kul! Heeeelt slut blev jag oxå, Nice!!! Sen hem en snabbis och duschade och svidade om och tillbaka till jobbet och gick på choklad & lakritsprovning med lillis smakeri!!! Mmmmm bara älskar lakrits, som ju säkert alla redan vet :P min drog i livet :) fann en ny favorit som jag nog måste ner och inhandla! La pralines praliner med lakritssmak!!! Sjukt goda!!!! Rå lakrits ska jag oxå köpa mig en stång av!!! Yummie!!!!!

Thats all!!!

/H


Balconetten

Idag var jag ner på balconetten och inhandlade en ny bh för presentkort som jag fått i julklapp och födelsedags-present! Vilken jäkla skillnad det är på en RIKTIG bh och en från Lindex/kappahl, helt makalöst!!! Särskilt för såna som mig som det nästan inte finns storlek till på såna affärer! Är iaf supernöjd och skönt att nu ha två riktiga så man slipper tvätta och tänka efter för att kunna ha den sköna så fort som möjligt!! Här är iaf en bild på skönheten :P

Det var allt!!

/H


Nya naglar igen...

Mer än så blir det inte idag!
En bild bara på naglarna :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus