Fagersand

I fredags bestämde jag och brorsan oss för att dra tidigare upp till stugan. Han kompade ut tre och jag slutade då med så då hämtade jag upp han hemma då han packat och sen åkte vi ner på boa och shoppade lite och sen vidare hem till mig och packade lite. Åkte ut på Ecenter och handlade en massa mat och sen åkte vi mot stråtjära. R ringde när vi svängde ut från ecenter och sa att han nästan var framme så han hann före oss :)
Grillade lite, bäddade och satte igång värmaren i våran lillstuga. Sen satte vi oss och såg solnedgången

gick sen en tur runt och kollade om det var nå folk i de andra stugorna, det var det inte så vi skrev ihop frågorna till tipsrundan som ska vara på den årliga fisketävlingen. Gjorde frågor som handlar om alla stugorna i området i år igen, var så kul förra året å se om alla har koll :D
Sen gick vi tillbaka och satte årorna i båten och rodde lite drag, men det blev bara botten-napp :P

Spelade lite kort innan läggdags, Brorsan vann chicago. Sen nattade vi.

Jag klev upp vid nio dagen efter och gick upp och diskade lite efter maten och sen gjorde jag lite frukost som jag spillde ut över golvet och mattan i köket så jag fick torka golv och tvätta matta innan jag gjorde en ny omgång och fick äta lite :P Skulle lösa melodikrysset men hade inget kryss så jag lyssnade bara på det lite. Sen kom Robert upp och strax efter kom pappa dit. Brorsan klev upp och sen kom Jessica och Elina, Clabbe åkte till stugan i Bastnäs och snickrade lite. Farmor och farfar kom. Vi lekte lite med Elina.

Åkte in och handlade lite på "Ackeboa", Sen hjälpte jag till att tömma skit-tunnorna till dasset :P tyckte inte att det var så farligt som alla härjat om :) Så det lär man väl få göra fler gånger nu :P Jaaa vad gjorde vi mer.... brorsan fiskade lite och fick en gädda men han fick inte upp den för han hade ingen håv med sig nere vid vattnet och ingen var snabb nog dit med en åt han :) Grillade lite på kvällen och satt och såg på solnedgången även denna kväll. Jag diskade efter maten sen för jag vart lite frussen och behövde göra nåt för att få upp värmen :) Perta kom dit oxå på kvällen, hon hade vart på dop på dagen. Sen satt vi på altanen och pratade lite allihopa och lyssnade på regnet fram till läggdags. R åkte in till stan på dagen och var med Dan på fest så han sov hemma.

på Söndagen sov vi ut till tio och sen satt vi i solen en stund innan vi packade och åkte hemåt.
Skjutsade hem Brorsan & Petra och åkte hem och packade upp och satte igång en tvättmaskin innan jag åkte in till stan igen och hämtade upp Brorsan & Petra igen och åkte in till mamma på morsdag. R kom på moppen och vi blev bjudna på mat. Mormor & Tommy kom sen oxå och vi morsdags-fikade lite allihopa. Sen åkte jag & R ut till jonskär och hälsade p Annso & leif och såg på deras utbyggnad och lämnade lite Oriflame till henne. Hem och R fick sätta upp allt som jag målat. Räckena till bron och uteplatsen.

Planket till balkongen.

Och blomlådan till uteplatsen.

Jag la på den nya vaxduken som jag köpte när vi var till Birsta.

Vi satte oxå upp den nya nyckelhållaren i hallen som jag oxå köpte i Birsta :)

Sen gick vi in och såg på Göta Kanal 3

en riktig skitfilm tycker jag, inget att se om ni frågar mig, och så mös vi och åt lite räkor till. Sen slöade vi lite i soffan och såg lite på tv innan vi la oss.

Imorse klev jag upp vid sju. Åt lite frukost och tog det lite lugnt innan jag åkte till jobbet. Skulle ha tränat men tänkte att jag skulle ta det imorgon istället för att ta 2 dagars denna vecka, tisdag och torsdag. MEN jag känner mig heeeelt slut efter denna dag, har jobbat två kort eftersom 2 var sjuka i förkylning och magsjuka. Har hållt på heeela kvällen med en massa så jag känner nog att jag har fått nog med träning så vi får sen om jag skjuter träningen till onsdag eller torsdag. Är ju lite ovant att jobba oxå så jag ska nog ta det lite lugnt i början så jag inte ställer till det med axeln!!
När jag slutade åkte jag och Madde och veckohandlade, sen skjutsade jag hem henne och jag hem och packade upp. Åt lite och sen ut och klöpp gräset. Krattade ihop gräset, sen skruvade jag upp en blomlåda på uteplatsen.

Fyllde upp lite jord i den stora blomlådan och sen gick jag ner på nedersidan vid oss och grävde upp lite jordgubbs/smultronplantor som jag satte i den stora blomlådan efter kanten. Sen ska jag ha en spalje i bakkant och nå lättskötta klätterblommor baktill, nå förslag nån??

Nu är jag helt slut och jag kommer garanterat somna ovaggad ikväll :P

Det får vara allt för nu :)

/H


Maskincenter

Det har hänt lite sen sist!! :)

Kommer inte att återge varje dag i detalj... här kommer lite av det som hänt.

Fikade med Julia på tidagen, hade väldigt trevligt iaf. Var sen i på Maskincenter och fick börja jobba direkt. Fullt upp var det där, med detta vädret följer en massa jobb där, filk vill ha sina gräsklippare lagade, servade eller annars köpa en ny så - Bra för mig :D
Jobbar luncher denna veckan och börjar på heltid till veckan!! :thumbup:

Idag var jag däremot ledig så jag och mamma var till Birsta som var sedan länge planerat!! Handlade 2 linnen på cubus

och 2 nya naggellack, ett som matchar jobbarskjortan i blått 41 :P och ett aprikost 09, från depend

Självklart vart det lite ikea saker oxå, en salladsskål bla, eftersom den andra sprack sist :(

Jaaaa å på vägen dit var det verkligen trafikstockning genom stan, en gubbj-vel höll på å köra rakt in i mig då han helt plötsligt kom på att han skulle byta fil :mad: jag fick ett vansinnesutbrott och slängde mig på bromsen och tutan samtidigt, han tittar bakåt på mig och jag skakar på huvet till han, varpå han öppnar dörren och börjar gapa och skrika!! :question: jag som inte hör ett ord av vad han säger fortsätter bara skaka på huvet åt han och sen kör vi vidare!!

Vilka idioter det finns, va fan det var ju han som gjorde fel och höll på å  köra på mig ju!!! GAH!!!
Ja sen gick det lite lättare hem iaf!! Var in på typ alla affärer tror jag, var tom. in i hudik på väg hem, till ICA Maxi och A&H :) Åkte vid nio från mamma och jag var hemma vid halv åtta :D Hade en MYCKET bra dag iaf :)

När jag kom hem bytte jag om direkt och gick ut och målade KLART lite saker, blomlådan till uteplatsen :thumbup:

räckena till uteplatsen och bron och (TOMMY!!!!) planket till balkongen uppe är färdigmålat nu :)

Känner mig så nöjd!!!! Himla skönt att kunna stryka en massa saker från "listan"..... Väggarnapå uteplatsen är oxå klara, det gjorde jag tidigare i veckan.


Tränat har jag ju oxå gjort i veckan såklart, måndag, onsdag och imorgon innan jobbet.

Imorgon kväll ser det ut som att vi kommer att sticka till stugan, ska bli sååå skönt att komma dit!! Längtar verkligen!!! :)

Ja just det, har ställt på moppen oxå, kommer att ha den att åka på till jobbet dom dagar vädret tillåter :)

Jaa det får vara allt tror jag!!

Kram på er
/H

Gladast


Är så himla glad nu!!

Nu har jag nått mitt delmål :D Hade vägning idag och hade fått ett super-resultat denna gång -2,2kg, Wiiihooooo!!!

Ligger nu på -9kg och -13cm runt midjan!!!!


När jag började lovade jag mig själv att när jag hade nått mitt delmål så skulle jag få mig en McFlurry Marängsviss på McDonalds så igår efter att jag & R ätit så åkte vi och tankade och sen in på Donken och jag fick mig min glass :D

Kan låta konstigt för vissa kanske att man firar på detta sätt men om man har levt och ätit gott förut och så så kan en sån liten grej vara något hemskt stort för mig!!! OCH så är det så att man ska ge sig själv belöningar och det gör jag på mitt sätt!!!



Annars har det inte hänt så mycket idag. Var och tränade imorse, åkte sen till mamma och duschade och sen vidare med henne till Ecenter och veckohandlade. Sen var jag på möte och vägde mig och fick detta superresultat :)

Det får vara allt för nu ska jag leva vidare i min lilla glada bubbla och bara le hela dagen :)


/H

<3 Robert <3

På måndag vaknade jag vid nio, helt utsövd. Det kändes så skönt, var längesen man vaknade och kände så!!
Hade ont i axeln så jag hoppade över träningen. Åkte in till mamma ist. Tog med mig min gammeltelefon så hon ska ha den för att prova om hon skulle trivas med den, har inte hört nå än. Annars finns det ju andra köpare till den :) Fick sällskap till bolaget av henne, köpte mig lite öl och en Malibu

Sen åkte vi hem till mamma och fikade.
Åkte sen vidare hem till mormor & Tommy och fikade lite där oxå. Fick en matta av mormor som jag ska ha ute på uteplatsen, jättefint blev det, TACK mormor :) Sen åkte jag hemåt igen. Tvättade av bilen när jag kom hem och tog även ur mattorna och bortade dom och dammsög ur bilen och torkade av allt. Vart sååå fin så :)

Sen drog jag ut gräsklipparen och tänkte klippa gräset, drog mig svettig och fick inte igång den, den bara la av direkt. Kollade bensinen och såg att det inte var så mycket kvar så jag fick fylla på sånt och kollade oljan efter många om och men och sen startade den direkt :P Premiärklöpp gräset och sen kom R hem.

Vi åkte in till mormor & Tommy och hämtade stag till det som vi byggde ut på uteplatsen. Bilder på det kommer sen!
Sen gick vi över till grannen och R hjälpte han att få ihop sin bil som var helt isärplockad, jag räckte lite grejjor och drack öl bara :D Sen gick vi hem och åt lite räkor och senare kom grannen över och vi spelade Söderhamnsspelet!! Himla kul var det förutom att R vann så himla stort över oss. Var typ bankrutt hela spelet igenom både jag och grannen :P

På lördagen vaknade vi upp till strålande sol. Fick främmande av R:s föräldrar och deras vänner från Väsby, fikade lite med dom innan dom åkte vidare och vi med. Jag hämtade upp Madde och åkte ner på stan och köpte pollenmedicin till näsan och sen in på alen och handlade till grillningen. R & grannen åkte upp till flyget och kollade på lite race.
Vi åkte hem sen och Madde färgade håret på mig. Vi drack lite, lagade mat och fixade oss å så. R gick över till grannen och Madde & jag partade hemma för oss själva, hade riktigt kul. Jag gjorde Thailandsdrinkar till oss, fick toppbetyg på dom, himla goda var dom :) Recept kan fås om intresse finns, blender är nödvändig till dom!!

Åkte in till stan tillsammans allihopa sen. Kollade lite på bilar först och sen in på Mousquet. Dansade och hade skoj hela kvällen. Träffade mycket folk och babblade en hel del!! :D Tack Madde för en toppenkväll, det får vi göra om snart igen :)
R köpte 2 rosor till mig utanför krogen :D Så gulligt, tack älskling!!!

Efterfestade lite hos oss sen, eller jaaa vi satt bara och lyssnade på lite musik. La oss vid fyra :O

Vaknade ett idag till spöregn. Har inte gjort många knop!! Gjorde lite tonfisk-sallad och pressade egen apelsinjuice, det var SUPERGOTT!!! Sen kollade vi på en film som hette The box, den var ok, men jag vet inte riktigt vad jag tyckte om slutet, konstigt!!
Nu kikar vi på tv, Wallander.... just nu är det långpausen med nyheterna. Snart blir det sängen. Imorgon är det träning och målning som gäller :)

/H

Blixtar och dunder

Andra inlägget idag!! :O Är jag inte duktig!?

Imorse kom Anticimex hit och sprayade lite utvändigt mot myrorna igen.... hoppas på bättre tur denna gång. Annars skulle jag höra av mig till veckan igen... GAAAHHH!!!! Hade ju myror i köksskåpen nu till och med!! :(
Sen kom Clabbe och hämtade upp mig, åkte in till sjukhuset och började gå allihopa mot ingången, Elina hittade första bästa vatten/lerpöl och gjorde halvt en kullerbytta i men Clabbe han häva den så pass att bara händer och armar blev brunblöta :D Torkade av och gick vidare upp till mamma Jessica. Var hos henne medan Clabbe var hos läkaren. Sen sa vi hej då och åkte vidare ner till stan och tog en prommis i solen genom stan för att vi trodde Elina skulle somna men icke. In på TeWes och fikade lite, Elina fick lite mat.

Satt en väldigt söt bebis bakom oss som Elina var väldigt faschinerad av :) Hon vände sig om och tittade på den hela tiden :)

Sen gick vi vidare till lekparken och lekte och gungade lite, där hittade hon kompisar, först en liten tjej som hon gungade tillsammans med

och sen en liten kille som var sååå söt. Jennie kom sen ner och åkte med oss till stugsund. Sa hejdå till Clabbe och Elina och tackade för en trevlig förmiddag :) Fikade och pratade en massa med Jennie innan vi drog in till Colorama och köpte lite färg. Fyyy fan vad dyrt det är, tur R tjänar lite pengar så jag kan måla och underhålla mig medan han är borta :P
Så nu du Tommy kan jag måla klart planket till balkongen uppe ;) Det ska jag ta imorgon eller nån dag till veckan!!
Skjutsade hem Jennie och åkte hem och svirade om till målarkläderna efter att jag gjort mig ett mål mat.
Ut och drog på räckena med grönfärg för sista gången på ena sidan och sen vidare till uteplatsen och grundade baksidan som varit omålad.

Sen målade jag den andra sidan som redan varit grundad med beigefärg.

Jäklar vilken skillnad det är på färger att måla med. Håll på och slita ihjäl mig med grundfärgen, men så är det ju så med omålat trä.... Den beiga färgen var ju rena guldet att måla med.... gick så lätt att stryka på att jag hade kunnat hålla på hela natten :P Men så mycket hade jag ju inte att måla så vid åtta gick jag in till datorn och tv:n. Hörde en sån rolig reklam på radion oxå så jag stod och gapskrattade för mig själv :D Det var hitta.se som gjorde reklam. Det var en tant som satt och ojjade sig för sin fiol, "åååhhh det låter sååå hemskt".... "då behöver du numret till en advokat...!" ????? va fan... tänkte jag....???? "varför då?" sa tanten "Jaaa, du behöver ju stämma" hahaha :D

Jaa och nu åskar det och regnar, huuua hatar verkligen åska!! Här hemma iaf, i stugan kan jag tycka det är lite mysigt ibland då man kan sitta på verandan och titta ut över sjön på blixtarna men här hemma tycker jag inte att jag har nån koll, USCH!!!! Hoppas det slutar snart så jag kan gå och sova!! :S

Imorgon ska jag träna om inte axeln strejkar efter målandet idag.... finns risk för det!! Men då får jag väl måla lite hemma då istället för det är riktigt jobbigt det med, svettades rejält idag :)

Kram
/H

iPhone

Igår var jag till gymmet på morgonen och körde stenhårt, var helt slut när jag åkte därifrån. Åkte in på euronics när jag åkte därifrån... kollade om The phone house hade dragit tillbaka min abbonemangförlängning men det hade dom inte. Men när vi började prata och diskutera om mitt kommande "köp" så kom vi fram till att jag ändå skulle ta ett nytt abbonemang för att tjäna nån hundring i månaden så medan jag funderade på det vi diskuterat så åkte jag upp till maskincenter och städade av lite. Ringde älskling och överlade lite med han, fick då samtidigt veta att han skulle komma hem på kvällen och sen åka på morgonen igen för att han skulle jobba fredagen oxå, och sen när jag bestämt mig och var klar med städning och hade ätit lite mellanmål, fick med mig ett kapell till grillen hem oxå, åkte jag ner till euronics igen och tog ett nytt abbonemang och fick min efterlängtade vita iPhone i handen!! :D

Åkte sen hem till mamma och fick mig en kopp kaffe. Pratade en massa och hjälpte henne sätta upp en "lack"-hylla ute på altanen, jättenöjd blev hon.
Sen åkte jag ner på Alen och handlade lite till grillningen som jag planerat eftersom R skulle komma hem villejag lyxa till det lite så jag handlade lite potatis till han och en chili-bea som jag vet att han älskar.
Hem och började lite smått med maten och sen en dusch. SEN kom äntligen min efterlängtade hem och vi åt god mat och han hjälpte mig få igång telefonen som jag hade fastnat i installationen med, så det var en himla tur han kom hem så han kunde hjälpa mig, eftersom han har en lika fast svart då :)
Provade kameran och den var inte så bra men det får duga, ska köpa mig en liten en som jag kan ha med mig överallt tänkte jag, så drygt å ha med sig en systemkamera, den tar sån plats!!!! Måste ju typ he en egen ryggsäck åt den :P Hihi!!

Kollade på tv och drack lite kaffe och pratade resten av kvällen!! Myspys att ha han hemma en kväll :)
Gick och la oss rätt tidigt eftersom han skull upp så tidigt, men jag kunde tamejsjutton inte somna jag... fattar inte varför!? Men vaknade iaf tidigt imorse, sju :P

Idag ska jag vara barnvakt åt min guddotter Elina medan hennes pappa ska in till doktorn. Vi ska gå och hälsa på mamma Jessica under tiden :) Sen ska Jennie komma och hälsa på mig, funderar på att åka in och köpa mig en burk beige-färg och måla lite senare om vädret tillåter :)

Det får vara allt för nu :)

/H

Båt-tur

Igår morse åkte ju R till Ljusdal igen och jag blev åter gräsänka för en vecka :( Usch, det är så himla tråkigt, älskar verkligen helgerna då jag har han hemma och vi hittar på en massa saker hela dagarna och jag vaknar upp med han bredvid mig VARJE morgon!!!! Hoppas verkligen att han kommer hem på torsdag som han har gett mig förhoppningar om!!! :)
Vaknade sju igår morse av nå konstiga knackningar, lyssnade en stund och somnade om till halv åtta då jag vaknade av samma knackningar, fick panik yrvaken och tänkte ÅNEJ nu har jag gjlömt sotaren igen, meeeen vid närmare eftertanke så Neeeee, ingen sotare..... och ingen annan heller som ska komma, hmmmmm kollade ut genom persiennen och ingen bil där, kollade ut genom rutan på balkongdörren och ingen stod på bron.... kan inte förstå vad det var!! Mamma tipsade om hackspetten, men han vet jag hur han låter och det vaknar jag inte ens av längre för jag är så van och det här lät grövre.... precis som nån dunkar på dörren! Jaa sen var ju jag vaken!!
Vaknade till lite framför datorn och nyhetsmorgon som vanligt i soffan och sen åt jag frukost och åkte in till Active. Tränade en timme och sen hem och gjorde mig klar. Åt mellanmål och sen in till stan för att kolla på telefon. Hittade inte en som jag ville ha så jag drog med mig Julia till Valbo. Halvvägs dit så fick jag meddelande på telefonen om att mitt abbonemang var förlängt och vivazen på väg. Men eftersom jag inte trodde att det skulle bli nåt med det, eftersom jag inte hört nåt på så länge, så hade jag nu bestämt mig för en Iphone såååå jag fick ringa The Phone House och avboka och därmed var Valboresan onödig, eftersom det tar en dag att få det här ordnat med alla instanser som ska inblandas. Köpte mig ett linne på Gina och örhängen på H&M. Det var allt. Skitsur var jag oxå för att jag inte hade hunnit fram en timme tidigare och hunnit tagit och förlängt abbonemanget och en Iphone, grrrr... Åt en sallad på restaurangen och sen hemåt. In på Ecenter och veckohandlade och sen hem och var HELT slut... kollade på tv resten av kvällen :)

Imorse fick jag sova ut, utan knackningar. Vaknade till i soffan en stund. Sen ringde Mia och kom ut och hämtade gersågen som vi lånat i helgen. Tog en kopp kaffe tillsammans i värmen på trappan. Sen ringde Clabbe och undrade om jag skulle vara hemma så han och Elina kom förbi. Lekte lite på gräsmattan i solen och sen uppe i lekparken som vi ringde och klagade på för den var i sånt dåligt skick, fick veta att den ska tas bort! Så vi gick hem till min gräsmatta igen. Farfar ringde och frågade om jag ville med och städa klart i stugan så jag jag bestämde mig för det. Fick hjälp att lasta in blomlådorna i bilen och sen sa vi hejdå och jag brassade in till stan och hämtade fönstret på bäckmans, är JÄTTENÖJD!! (kommer bild på det sen) och sen vidare ut till Norrbo. Jag städade på dasset och sen putsade jag de fönster som var kvar. Dasset är så fint nu, jag & Jessica målade om det för ca. 2 år sen, förr var det man sitter på, som nu är blått, mörkbrunt och väggarna pissgula typ :P Är så nöjda med resultatet!! Visst är det fint?!

Farfar krattade lite

och farmor städade oxå

Nu är iaf allt klart, lite krattning kvar bara, mest.
Här kommer lite bilder.... från bästa fagersand!!!!

Åkte hemåt och såg att Thereses bil stog hemma så jag svängde in där, fick mig en kopp kaffe, hela familjen var hemma. Fick förfrågan om jag ville med ut och åka båt och det ville jag MER än gärna så vi åkte ut till Branthäll och vände.
Lite bilder från båten, arbetet som skapade vattenavbrottet i onsdags, kononerna uppe på berget mm :)

Sen åkte jag hem och grillade på kebab-spätten som jag köpte igår, fick tips av Julia att dom var goda. men FYYYY vad starka dom var, inte så goda heller tyckte jag :P Sorry Julia. Åt inte upp utan tog mig en makrillburk istället. Nu väntar Desperate :D

Ja just ja, ringde om abbonemanget idag igen nu då för å se om jag kunde åka in och ta Iphonen, fick till svar att det kan ta 3-7 dagar, MHMMMMMM nytt bud idag, idioter!! Aldrig mer nåt från The phone house!!! IDIOTER!!!

/H

Total repair

MÅSTE bara göra lite reklam för helt makalöst bra hårprodukter!!

Jag har alltid haft bebishår som var helt omöjligt att göra iordning första dagen efter att man duschat det. Slutade till och med med balsam ett tag för att få det bättre men det var fortfarande tok mjukt. Sen fick jag för mig att jag skulle ha håret i den längden jag har nu och inte ha så kort som jag hade ett tag och då tog jag och permanentade det för att få lite volym och fina lockar. Det nämda blev det inget fel på, var mer än nöjd, men håret vart som svinto på mig. Helt omöjligt att få utkammat riktigt när det var blött, hur mycket spraybalsam och balsam jag än använt. När jag sovit var det likadant. Var tvungen att duscha det varje dag för att se klok ut. Men till slut fann jag min räddning, har aldrig haft ett så bra "hårsystem" förut!!! Kan kamma ut håret utan att använda varenda muskel i kroppen!!! Behöver inte duscha det varje dag, kan kamma det på morgonen och se normal ut!! Såååå skönt vill jag lova!! Så nu vill jag rekommendera detta till andra om ni kanske har hårproblem!!! :P Prova detta, det fungerar verkligen, dessutom kostar det inte skjortan och halva byxan!!! :) Jag är supernöjd iaf :D TACK L`ORÉAL!!!!

/H

Allt om min buske :D

Haha hatar att försöka komma på rubriker.... men denna handlar om slutet på detta inlägg! :P

På fredag morgon så skulle ju jag in och träna och R på arbetsförmedlingen, men det vart ändrade planer eftersom R ringde och fick komma in till doktorn med soten/benet som han har haft ont i ett tag. När han skulle lämna av mig såååå var det stängt på gymet för att det hade regnat in på natten så det var avatten fulla golvet stod det på dörren, med dåligt samvete för pajen jag åt åkte vi upp till sjukhuset och jag lämnade av R och sen åkte jag till mamma och gjorde mig i ordning och duschade där. Fikade lite med henne och sen åkte jag upp och hämtade R.
Ja just ja, innan vi gjorde allt detta så lämnade vi in fönstret på bäckmans, skulle få hämta det på tisdag :) Spännande!!
Jaa sen var vi på stan och handlade lite nödvändiga kläder åt R, han köpte en JÄTTEFIN skjorta i somriga färger, en Humör t-shirt och ett par jeans. Så nu klarar han sig ett tag igen :) Sen kikade vi runt lite och åkte sen och köpte present till Madde, vart presentkort på Jysk som vart väldigt uppskattat :) Sen åt vi sallad på furan och sen vidare upp till Madde på en snabbfika och lite gos med Livia :)
Åkte vidare hem och gjorde oss klara för lite fest igen. Grannen kom över och sen kom Robin och hämtade oss eftersom vi skulle in till han och grilla, som tur var så höll sig regnet borta så vi kunde sitta ute och både grilla och äta. Sen festade vi vidare och hämnade till slut på muskan igen :) Väldigt rolig kväll! Tack alla!! :)

Vaknade på lördag morgon av att pappa ringde och sa att det inte blev nå sovning i stugan eftrsom det skulle bli skitväder på söndagen så vi packade ihop och åkte och städade bara. Jag krattade mest, dammsög och torkade lite oxå. Men tyckte inte att det kändes nå kul när man inte skulle få sova kvar... och nu är det ju så mycket framöver så det dröjer ju ett tag innan man får premiärsova. 7,5 grad var det i vattnet och i luften var det uppe i 19,5 grad i skuggan som mest så axlarna fick sig lite färg när jag krattade såg jag när jag kom hem :)
När vi kom hem bytte vi om och åkte in till Robin och hämtade det som blivit över dagen innan. Hem och vi började bygga blomlådor till stugan, eftersom en av dom där uppe hade brakat ihopp av snön. Jag gjorde iordning på uteplatsen.

Per kom förbi på cykeln oxå rätt så "rund under hjulen" :P

Blev rätt slut efter ett tag så vi gick in och åt och kikade på film som gick på tv:n och R somnade på soffan. La oss rätt tidigt.

Det var RIKTIGT skönt att få sova ut imorse. R & Peter åkte ut på flyget och kikade på test & tune och jag funderade på om jag skulle åka ut på auktionen där jag antog att min morfar Tommy var, men jag känade att det var så långt å åka själv och att jag inte skulle hinna med visningen så det kändes inte så kul så jag tänkte at tjag åker förbi E-center och kollar om det är nån som står på loppisen där och annars åker jag ut till axmar. MEN det var rätt mycket folk som stod på e-center ändå så jag gick runt och kikade där. När jag nästan gått igenom allt så träffade jag på Julia som satt och frös vid sitt bord så jag stannade och höll henne sällskap ett tag. Sen åkte jag ner på alen och köpte mat och sen hem och blrjade göra iordning den. Bjöd killarna på grillat när dom kom hem.
Sen när P gått hem gick vi ut och R började riva dörrsidorna på bilen eftersom båda högtalarna slutat fungera. Jag Började klippa bort döda grenar i syren buskarna. R gick över till P och ficxk hjälp med lite lödning och sen hem och satte ihop dörrarna igen. Åkte in till stan och fixade arbetsgivarintyg åt R och sen hem till pappa och hämtade en gersåg som vi måstade ha till blomlådorna för att få det snyggt. Hem igen och R gjorde klar lådorna medan jag fortsatte med evighetsjobbet med buskarna. Har nu gjort klart i princip hela vid gångvägen. Är ju lite jobbigt oxå när man har pollenallergi så ögonen kliar och näsan rinner när man ska försöka göra något :/ Måste in och köpa ögondroppar till veckan.


Det var allt från helgen. Imorgon bitti åker R till Ljusdal igen och lämnar stackars mörkrädda mig ensam igen :( Neee så farligt är det inte, börjar vänja mig... men kul tycker jag inte att det är. Men det blir ju pengar iaf.

Kram
/H

Ananas/hallon paj

På förfrågan så lägger jag ut receptet på pajen jag gjorde häromdagen :)

Deg:
1 dl socker
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
150 gr smält smör

Blanda ihop ingredienserna och tryck ut i en pajform. Ställ in bara degen i ugnen i 5-10 minuter tills den fått lite "yta".

Häll sen på fyllningen.

Fyllning:
1 burk krossad ananas (liten konserv)
Hallon i önskad mängd ca 4 dl.

Blanda ihop fyllningen och häll över pajskalet. Strö över kokos (om man vill ha det)

Grädda i ugnen i 200 grader i ca 30 minuter eller tills du ser att pajskalet fått färg.

Servera med glass, marsansås, vaniljvisp eller grädde.


Toaletten

Nu var det iaf bara 2 dagar sen jag bloggade sist så det är väl godkänt va?! :)

Var på yoga på tisdag-morgon. Var faktiskt roligare än jag hade tänkt mig med det var lite svårt med min axel eftersom man lägger mycket vikt på den så jag hade ont på kvällen! Får se om vi får fortsätta med yogan våran grupp, detta var bara en test-gång. Pratade med min sjukgymnast om togan och hhon tyckte att jag skulle träna upp axeln lite först nu i några veckor innan jag går igen om det nu blir något!
Sen åkte jag vidare till Masincenter och städade av åt dom. Pratade lite med pappa om helgen och som det ser ut ska vi till stugan och städa och premiärsova OM det blir bra väder så nu håller jag alla tummar och tår jag har :P LÄNGTAR verkligen dit!!!!
Mötte upp Madde & Livia sen och vi åkte hem till mig och startade upp grillen och grillade vårt kött som vart över sen vi grillade sist.

Gullade lite med Livia och sen satt dom med mig upp och underhöll mig medan jag sydde upp två par byxor på beställning från Jessica. Sen kom Gunnar och hämtade M & L och jag tog cykeln över till Jessica med familj.
Fick lite kaffe och vi pratade en massa om allt möjligt, var så längesen vi sågs så vi hade lite att prata om :) Elina bara växer och växer, hon är så himla go!! Lekte lite med skalman & Julia med henne :) Sen fick hon välling och skull gå och sova. Tyckte den här bilden var så rolig på henne, välling och nyheterna :D


Sen åkte jag hem och tittade på bästa programmet, Desperate Housewives :)


Igår rev jag ur sängkläderna när jag vaknade och satte igång en tvättmaskin. Skulle precis ta tag i vårstädningen av toan då Clabbe skrev till mig och frågade om jag ville vara med Elina en stund medan han städade av lite, och ett sånt erbjudande kan man ju inte tacka nej till så jag begav mig upp till dom :) Var ute med Elina på baksidan och lekte lite och gungade. Clabbe städade av och målade en liten stol. Sen åkte jag hem och drog igång med städningen. Men som vanligt så kan jag ju inte bara göra det jag ska och har tänkt utan jag drar igång ett jätteprojekt. Fick ringa till mamma så hon och mormor kom hit på kaffe för att jag skulle få hjälp att lyfta ner tumlaren från tvättmaskinen för jag bestämde mig för att jag inte ville ha den på toan längre för vi använder den så sällan så den får stå uppe i förrådet/toan och skämmas nu :) Fikade lite och sen fortsatte jag där inne. Fixade en hylla och satte upp ovanför tvättmaskinen. Satte upp skoförvaringen och har handdukar i den nu. Rensade ur alla korgar med onödigt krafs man spart på sig, mycket sopor blev det :) Mamma & mormor fick lite grejor oxå. Sen tog jag ner en hylla oxå som suttit under fönstret. Dammade av allt och drog av golven. Gud så fräscht det blev där inne, och så mycket större det blev och ljusare :) Supernöjd!!

Åkte sen in till Active och mötte upp min sjukgymnast Carolina och hon visade mig övningar som jag kan göra för att få igång rörelseni axeln igen, tror det kommer att gå bättre nu när man börjat tränat regelbundet. Åkte hem och skulle hoppa in i duschen, men skulle diska av lite först MEN det fanns inget vatten i kranen. PANIK!! Vi som var bortbjudna på middag och jag var svettig efter träningen. Ringde journumret och fick veta att det var en vattenläcka och att vattnet kunde dröja, förmodligen. Jaha, ringde mamma och fick komma dit och duscha, R hämtade upp mi på väg hem från jobbet och så direkt till mamma. Duschade och fikade och sen iväg hem. R packade upp och jag gjorde mig klar och så gick vi över till grannen. Blev bjuden på grillat, väldigt gott var det :) Tack tack!! Jaa och jag som hade tackat nej till Julia om att dricka med henne, hamnade ju på krogen innan det var färdigt :S R hade ju fått med sig lön hem :) Vi var på Muskan, Olles var heldött. Kul hade vi iaf!! :) Mycket folk var det.

Idag klev vi upp sent. Satt en stund och latade oss och sen drog jag igång nästa projekt :P Storstädning av förrådet/toan uppe, för att få in tumlaren. Man fick ju inte ens in en fot som det var före :O Men vi rev ut ALLT. Sorterade och la var sak på sin plats. Dammsög av golvet och sen in med allt igen. Skurade av toan oxå och sen på med toasitsen som vi hade nere förr. Vart så fint så!

Sen grillade vi och kollade på en film. Sen har vi bara suttit och inte gjort nåt. Fuskade lite idag oxå :P Eller som vi säger, jag gjorde ett val! Gjorde en paj med hallon & ananas och tog en bit!! Det var supergott!!


Imorgon ska jag träna på morgonen. R ska till arbetsförmedlingen under tiden. Sen ska jag lämna in speglarna och fönstret på Bäckmans och få det fixat. Sen vet jag inte vad mer vi ska göra riktigt! Jo vi har bestämt att vi ska grilla med Robin & Julia MEN, det ska bli spöregn så vi får väl se hur det blir med den saken! :)

Måste tillägga att jag köpt nya  amplar ut till väggen eftersom jag hade ner en av de andra så den gick i tusen bitar! Riktigt nöjde med de nya :)


NU ska jag gå upp till min bok och sova lite!!

Kram till er alla!
/H

Yoga

Tog en stund innan jag uppdaterade nu igen!! JAG SKA försöka bli bättre Amanda :)

Fredagen spenderade först på gymmet på morgonen åkte sen hem till mamma hälsade på. Hem och duschade och gjorde mig klar, åkte in på boa och bunkrade inför helgen. Hem sen och gick ut i garaget och målade, strök på täckfärg på fönstret och sen målade jag de gamla hakarna gråa. Kunde inte måla räckena för dom hade inte torkat riktigt så då tog jag krattan och gick ut och krattade klart det sista på gården, den lilla gräsmattan vid gångvägen. Sen kom R hem och han fick ta undan högarna som jag krattat ihop och sen gick han in och duschade. Jag gick oxå in och bytte om och sen gick vi över till grannen och tog en öl och spelade Bosse bildoktorn spelet, Peter vann :)

På lördagen klev R upp tidigt och åkte ut till flyget för att stå flaggvakt för folkracet. Jag sov ut och satt sen en stund i soffan innan jag gick ut i garaget och målade sista strykningen av fönstret och sen hakarna oxå. Kollade om räckena hade torkat och malade dom grön på ena sidan. Sen ut på innergården och krattade det jag kom åt där (kom ju på att den var kvar), sen hade vi en liten snöhög kvar där som inte velat smälta bort i skuggan så jag skottade ut det. Amanda ringde och vi bestämde runt 5 tiden. Jag gick ut igen och kom på att det fanns ju faktiskt ett ställe till som var kvar att kratta på och det var slänten bakom garaget vid gångvägen så jag gick och kollade hur det såg ut där, för ibland så har folk rastat sina hundar väldigt ofta där och då är det INTE så fräscht att kratta där :S Men det var inget bajs där så då krattade jag där så NU är det klart på HELA gården. Jag gick in och plockade lite och gjorde mig klar. R kom hem och gjorde sig klar. Grannen kom över på en kaffe. Amanda kom. Grannen gick hem. Madde kom och tog våran bil och skjutsade R. Vi festade, lyssnade på musik, spelade spel, grillade och hade en toppenkväll jag och Amanda. Madde kom och skjutsade in oss till Robin. In där och tjoade runt lite och sen in till krogen. Vart Olles. Tappade bort alla. Dansade med grannen som jag hittade vid baren. Dansade lite med kusin Malin. Pratade med en MASSA folk. R kom vid halv två. Åkte hemåt vid två och jag bestämde att vi skulle ha efterfest. Jag gick direkt in till soffan och somnade medan R & P tog sig en sista drink :D

Söndagen spenderades med betongkeps i soffan :P Såg en film som jag somnade till så den kan jag inte säga så mycket om. En väldigt trött dag.

Måndag: R klev upp vid fem för att åka till jobbet i Ljusdal. Jag vaknade vid 8 åkte till gymmet vid nio. gjorde mig klar och duschade där. Hämtade upp mamma. Åkte till Mias med grejor, en varsin kasse. Sen till Apoteket och tog ut recept. Kollade av stans affärer och sen en kaffe på Wayne´s. Visade mamma hur kameran funderade på mobilen så det blev ett kort där :)

Vidare hem till mig och hämtade lappar till Arbetsförmedlingen. Hem med mamma och sen ner på Af och lämnade lappar och en lägesrapport. Ut till e-center och mötte upp Madde & Livia. Veckohandlade. Hem och åt sallad tillsammans. Åkte sen in på möte vid halv sex.

Denna är nu uppe i sammanlagt -7kg :D

Idag ska jag på yoga, ska bli intressant att se hur det är :) Sen ska jag till Maskincenter och städa av lite och sen ska jag och Madde grilla lite.

Det var allt!

/H

Jag ska måla hela världen lilla mamma...

Känner lite så när jag står där ute för när jag väl börjat så kan jag inte riktigt ge mig, vill göra allt på en gång!! Har verkligen inga begränsningar när jag börjat :) Ibland skulle jag behöva det för att inte köra igång med för mycket som inte hinns göras klart!

Ska försöka börja uppdatera lite oftare så slipper det bli så mycket att skriva åt gången!!

Sen sist har det inte hänt så mycket, har mest målat :)

Igår sov jag till telefonen plingade till och jag fick ett sms klockan nio, klev upp och gjorde inget särskilt en stund tills jag gjorde mig klar för att åka in till stan och fika med Julia. Tog en fika på TeWes och sen gick vi runt och kikad elite i affärer. Hittade en tröja på JC på rea som jag köpte för ett presentkort som jag haft länge. Nu börjar det bli roligt att köpa kläder igen när det sitter lite bättre :) Sen gick vi på Hollywood där jag oxå har presentkort men jag hittade inget där. Upp på presentboden och köpte present till Madde som fyllde 24 igår och sen åkte vi hem till Robins lägenhet och jag hämtade hem vattepipan som det börjar bli säsong för nu! Sen åkte jag hem och tog mig lite mat och åkte sen in till Maddes lägenhet där Ann var och donade lite inför kalaset innan Madde kom hem från skolan. Grattade Madde en stund och fikade lite och sen åkte jag hem igen. Klädde om och gick ut i garaget och började måla lite. En stol till våra utemöbler har ju blivit kvar och bara målad en gång och igår målade jag den på undersidan. Sen vart klockan så mycket sp jag gick in och kikade på tv resten av kvällen.

Imorse klev jag upp till väckarklockan vid sju. gjorde mig klar och åkte ut till vågbro till farmor & farfar för att följa med dom till hudik för efterkontroll efter gråstarr operationen förra veckan. Allt såg bra ut och vi gick ner till fiket och lunchade lite. Jag åt en sallad lika som förra veckan som var supergod. Sen åkte vi hemåt igen och jag åkte ner till mormor & Tommy och hälsade på och fick lite kaffe. Sen vidare och hälsade på mamma. Hem och åt lite mellanmål åsså ringde Amanda och vi bestämde oss för att åka och handla lite till lördagen då vi planerat in att gå ut, eftersom R ska på klassfest med sin gamla gymnasieklass så kände jag att jag oxå ville hitta på nåt och eftersom Amanda nyss fyllt krogålder och inte hunnit med krogen än så tyckte jag att det skulle passa bra!! :) Åkte hem till henne och träffade hennes söta vovvar medan hon gjorde sig klar.

Sen åkte vi in på Mias en sväng och kikade lite och jag tänkte lämna in lite gamla kläder som jag rensat ur garderoben men dom hade semester på inlämningen så jag skulle komma tillbaka på måndag. Hittade inget jag ville ha, men A handlade lite grejor. Åkte vidare ner på Alen och handlade mat till lördag, det blir grillat :) Skjutsade hem A och sen åkte jag hem och drog på mig målarkläderna igen och ut i garaget och målade klart stolen, så himla skönt att stryka utemöblerna från ATT GÖRA listan!!! Finally!!

Sen börjades det med min vilja att GÖRA MER så jag skrapade av föstret som hängt på väggen sen vi flyttade in typ, sprättade bort allt gammalt kitt och borstade av all skit och sen grundade jag det. Tror att svärmor kommer bli avundsjuk nu eftersom det blir i hennes favoritfärg :)

Nu ska det bara målas en eller kanske två gånger till och sen ska jag lämna in speglarna, som står uppe och väntar, på en glasfirma så de blir i rätt storlek för att passa in, tror det kommer bli SUPER!!
Kände fortfarande att jag ville göra mer och tog då oxå och grundade räckena till uteplatsen och bron.

Grundfärgen var INTE den fräschaste och det var som att försöka stryka på ett tuggummi på plankorna, men nu så är dom klara så så fanns det helt enkelt inte mer jag kunde göra eftersom jag inte hade beige-färg för att kunna måla spjälorna klara till balkongen uppe, måste köpa sån men det är ju sååååå dyrt så det får bli när sommarpengarna börjar komma in :)

Jaa det var allt för idag!!

/H


Träolja

Vill varna redan nu för ett låååångt inlägg :P

Fredag: Varvade ner på morgonen. R ringde sina föräldrar på uppmaning från mig, eftersom jag såg på facebook att dom skulle in till stan på ärenden, och bjöd hit dom på fika. Dom kom och vi fikade lite och pratade en massa. Riktigt trevligt var det. Sen drog storstädningen av övervåningen igång. Jag putsade fönstren och vi tog ur alla sängkläder och tvättade lite. Sen ur med allt ur garderoberna och städade ur dom på en massa SKIT!! Fattar inte vaarför man samlar på sig så mycket skräp. Fick ihop en hel säck med sånt som skulle slängas. Sen åkte R ut till bergvik till sina vänner och jag fortsatte med golven och lite dammning. Sen kom R hem med lite "fuskmat", det blev thai från vagnen vid färghuset. Gott var det kan jag lova!! Sen åkte vi till pappa & Mia och hämtade upp dom och presenterna till farmor & farfar, firade båda eftersom faster var hemma från malmö. Presenterna var toppen, farfars overall passade perfekt och farmor vart glad för hårdplast-tallrikarna som ska upp till stugan.

Sen hade jag tänkt mig en slät kopp kaffe men farmor hade minsann fixat en diet-smörgåstårta till mig, suuuupergod!!! Fikade och pratade en massa med alla släktingar som man inte träffar så ofta och drog sen vidare ner till pappa. R bestämde sig för att va nykter eftersom han skulle kliva upp tidigt dagen efter så vi kikade på kasen, smällde lite smällare och raketer och jag tog nån öl, tog det lugnt jag med.

Mycket folk och trevligt var det. Åkte hem vid tolv.

Lördag: R klev upp och åkte med grannen Peter till skokloster och kollade på bilar hela dagen och jag hade tänkt att jag skull olja in golvet på uteplatsen och vårstäda det som var kvar hemma men kände på morgonen att jag inte riktigt hade orken till det så jag tog ledigt hemifrån och åkte på en hälsapå-runda. Först till farmor & farfar och såg hur overallen satt på och det var succé så det var ju skönt. Sen vidare ner till mormor & Tommy med lite loppissaker. Ett överkast som inte kommer till användning, en täckväst som mest hängt i garderoben och lite annat plock. Hoppas det blir sålt!! Tog en kopp kaffe med mormor och åkte sen vidare ner till Leif & Ning, satt där nån timme och pratade och åkte sen vidare in mot stan. Stannade och pratade med pappa som var ute och krattade och fick skjutsa hans granne till OK en sväng och sen vidare hem och började med maten till R & P skulle komma hem. Tog en öl också. Sen åt vi och donade lite när dom kom och så skrev Madde och undrade vad vi skulle göra och om vi var partysugna och det var vi ju redan så då kom hon och vi festade och hamnade på krogen å en massa dans och sen efterfest hos oss till fyra :S

Söndag: Vaknade halv tolv av främmade som stod på bron, Leif & Ning och Madde som skulle hämta bilen. Fikade lite med dom och sen åkte jag & R in till mamma och lämnade lite oriflame sen hem och gjorde inget på hela dagen. kollade en film och en massa tv sen sov :P

Måndag: Jag ringde lite samtal på morgonen, bl.a. till anticimex om myrorna som är Back in the kitchen :( Så jävla less på dom förbannade små djuren som återkommer VARJE vår. Sen vaknade R och fick ett samtal direkt, han har fått ett kortare jobb på en bilverkstad i Ljusdal där hans kompis jobbar så då fick vi ta och ordna lite grejor under dagen eftersom han blir borta hela veckan sen. Mamma kom förbi och vi åkte ut på åsbacka och inhandlade lite vårblommor, sen hem till oss och fikade lite. Åkte ut till bergvik och hämtade en släpvagn och sen iväg halvvägs till gävle och hämtade en sängram som jag hittat på blocket. Sen hem och gjorde mat lite snabbt och R packade sen skjutsade jag han till bussen mot bollnäs där Johan skulle hämta upp han, så nu är han Järvsö-bo åtminstone en vecka medan han jobbar i Ljusdal.
Jag åkte hem och tänkte att En bra tjej reder sig själv, så jag gick upp och började riva ur allt ur sängen för att kunna skruva isär våran skit-ram, lyfte ur madrasserna och sen skulle jag ur med träramarna med hissarna på och så ur med min och så ur med R:s åsså skulle jag flytta handen lite för att dra ur kontakten till hissen och pang så sved det till i handen och jag kollade och då har jag typ halva träramen in i handen kändes det som. Ont så inihelvete. Kastade ur ramen och ner, in på toan och kollade i ljuset och allvarligt vilken JÄTTEsticka det satt i handen.

Halvt gråtandes försökte jag med en nål peta lite med det gick inte för det gjorde så ont så jag insåg att jag måste ringa nån för hjälp.... ringde Madde och halvgrät i luren och förklarade, hon kom med en gång. Vi donade och petade lite och försökte med pincetten men den satt som berget fast i handen. Jag skrek och så fick vi sprätta upp lite till för att kunna få ut den, började bli blå där stickan satt och efter att ha sprättat upp nästan hela vägen så kunde den dras ur med picetten. Fy fan  vilken smärta det var!! Gjorde rent såret och sen plåstrade vi om ordentligt. Hon åkte vidare och jag lugnade ner mig framför tv:n. Tillråga på allt fick jag se mig och mina kusiner på Håkans bar. Som tur var var inte hela klippet med, det var bara en snabb blick på oss när vi skulle få våra drinkar, vilken tur!! Och jag syntes knappt!! Puh!! Sen skrev Madde och hon kom över till mig och sov över. Vi skruvade ihop den nya ramen och det vart jättebra, är nöjd!!

TACK FÖR HJÄLPEN!!!! Vart uppe till halv två å pratade en massa!! :)

Idag tisdag: Vaknade vid kvart i åtta utav telefonen. Anticimex skulle komma vid tio då jag skulle åka iväg, för att spruta för myrorna så att det kunde verka medan jag var borta eftersom man inte får vara hemma på 2 timmar. Åkte på gymmet en timme med T. Sen ringde pappa och jag förklarade att det kanske inte kunde bli så bra städat eftersom handen värkte idag men dom var kort på personal så jag fick hoppa in i butiken under luncherna. Sen bestämde jag med Madde att hjälpa henne med bakning, till hennes födelsedag imorgon, när jag vart klar på jobbet så då åkte vi hem till mig och bakade tre sorter och sen grillade vi tillsammans innan hon åkte!

Då kände jag att jag hade en massa energi och ville ut i solen så jag tog och oljade in golvet på uteplatsen och trappan.

Sen ringde jag svärfar och kollade om det var ok att slänga på allt i garaget som ska till tippen på släpvagnen som han ska hämta imorgon och det var det så då gjorde jag det.

Har oxå planterat panséerna som jag och mamma köpte igår på åsbacka, blev så fint så!

Men varifrån tog jag energin?? Sååå skönt att ha allt gjort iaf, nu är det bara toan kvar, men det ska nog hinnas med i veckan :)

Nu ska jag se bästa programmet!! Desperate housewives!! Jippie, veckans höjdpunkt!! :)

Over and out!
/H

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus