Kompost

Jaa det finns inte så jättemycket å säga om de senast två dagarna eftersom vi vart ute hela tiden och donat på gården.

På onsdagen krattade vi klart nästan allt, har bara det lilla vid gångvägen kvar! Helt slut i armarna var jag på kvällen!!

Vi kapade oxå upp veden som vi fått av grannen och bar in den. Sen kände vi inte för att gå in så vi började bygga: en Kompost!! :)

Har kännt länge att vi kastar alldeles för mycket i soporna som skulle kunna läggas i en kompost. Eftersom vi sorterar så mycket annat, som glas, plast, metall, batterier, burkar mm så kändes det som att vi skulle kunna göra mer om vi hade en sån så nu så har vi byggt en. Och bra blev det!!

Hade ju material i garaget för, för några år sen fick vi massa brädor av morfar Tommy efter att han byggde ny altan, så största delen av dom är våran kompost nu :)

Och så torsdagen var jag in och tränade på morgonen med T. Hade så fruktansvärt ont i armarna fortfarande så det vart springning/gång på bandet och cykling för mig och sen träna lite ben bara. Heeeelt slut blev jag, men skönt var det!!
Sen kom R och hämtade mig och vi åkte hemåt och började dona ute igen, för vi kände att, nää det blir nog inte regn, så vi började gör ordning på platsen där komposten skulle stå.

Grävde och donade och det blev så himla bra!!

Sen när den kommit på plats så åkte vi in till stan och handlade lite. Passade på att gå på boa och åkte på öb och köpte gångjärn till kompost-luckan/locket.
Hem igen och bar ner allt från uteplatsen och sopade av den och sen tvättade jag av det golvet, trappan och alla utemöbler.

Sen kände vi att vi fortfarande inte kunde gå in så vi åkte och köpte lite brädor och började bygga ut ett litet golv utanför uteplatsen som grillen ska få stå på.

Den tar sån stor plats där inne och så är det ju bättre om den få stå utanför. Nu ska vi bara köpa ett kapell till den!


Grillade lite kycklingspett och gjorde ungsgrönsaker till. Mums var det. Ut och fixade klart och städade undan efter dagen. Sen gick vi över till grannen som donade med bilen och så fick vi oss en kopp kaffe.
Stupade i säng igårkväll kan jag lova!!

Idag ska jag vårstäda övervåningen och kanske olja in golvet på uteplatsen om vädret tillåter. Sen blir det vågbro ikväll. Farmor fyller år och sen ska vi till pappa på kase, han och grannarna har alltid ordnat en sån på baksidan!!

Det var allt för nu!!
/H

Gråstarr

åkte med farmor & farfar till hudik i måndags för dom båda skulle operera sig för gråstarr. Och då kunde ju inte farfar köra bil sen eftersom man blir lite stirrig på ögonen eftersom dom har i bedövning som vidgar pupillerna, dom såg lite roliga ut, allra helst farmor som hade ett nästan kolsvart öga :) Blev bjuden på mat efteråt, tog en kycklingsallad, den var jättegod! :) Åkte hemåt sen och det gick bra, hann inte med mitt möte på kvällen men det gör inte så mycket!

Tisdag: Hade vägning och mätning och det visade ett kilo mindre så nu är resultatet -6kg och 11 cm. Känns riktigt bra!! Tränade med T på morgonen. Hon kom och hämtade mig eftersom vår bil fortfarande stod på lyften i tvätthallen på Maskincenter :/ Sen fick jag även åka med henne upp till Maskincenter efteråt eftersom jag skille få lite cash och så skulle jag städa lite åt dom. DOM HADE FÅTT NER BILEN!!! Jippiiiiii, jag och Olov på verkstaden rensade undan vid den andra lite mer tillförlitliga lyften, tvåpelarlyften, och lyfte upp den där innan jag skulle åka eftersom bukplasten fortfarande hängde i backen, hann ju inte greja det eftersom bilen inte kom upp så långt med den andra lyften :P Vi fixade till det och skruvade fast den och sen kunde jag åka!

Sååååå skönt att ha bil igen, så nu är det väl bara att vänta på att den går sönder igen för det lär väl inte dröja länge tänker jag, peppar peppar  :P
Åkte och inhandlade billiga räkor och fläskfilé på Alen och sen åkte jag upp och hälsade på Mia på jobbet medan jag väntade på R istället för att sitta och åka runt runt bara. Sen när han kom åkte vi ut på Ecenter och veckohandlade. Sen var vi bara hemma hela kvällen!

Beställde ny telefon när vi var på mässan, för jag får ju snart ta en ny på mitt abonnemang så jag valde denna:
SonyEricsson Vivaz, med HD filmkamera

Nån som har nå kommentarer eller vet nåt som är värt att veta om den??
Så igår försökte jag sälja in min telefon till nån på Maskincenter, har 2 intressenter :) Tror jag ska köra budgivning :D Här är ena intressenten eftersom jag var tvungen att visa vilken himla bra kamera det var på telefonen! :)


Nu ska jag äte lite frukost och sen ska jag ut och dona lite tror jag!! Måste in till stan å en sväng åsså ska jag kanske fika med Julia idag, ska hämta hem vattenpipan :D

Kram på er!!

/H

Vårmässa

Förra veckan ska jag bara sammanfatta lite kort för jag orkar inte skriva så ingående :)

Lite av det som gjordes: tränade själv både onsdag och fredag :) *duktig och stolt över mig själv*, hälsade på Melle och sålde lite örhängen till henne :) Tack gumman, nu ska vi ta och ses i lekparken här i veckan!! Ja och på fredagen så var jag och R på Vårmässan i Sundsvall efter att jag hade tränat, himla kul var det, massor att se på!! Jag köpte lite pärlor och R köpte korv :D
Här stod vi och lyssnade på Paulo Roberto  en stund :)

När vi kom hem sen och hade svängt av E4 så hörde vi att det skrapade under bilen, skulle ändå upp på Maskincenter så vi körde in bilen där i tvätthallen och hissade upp den, en halv meter max kom den upp i luften sen GICK LYFTEN SÖNDER!! Såååå där stod vi men en nu för en gångskull hel bil men då står det uppe i luften på en trasig lyft och vi kan inte få ner den förens lyften har lagats :/ Heeeelt sjukt vilken otur vi har. Det är en slang som har hoppat av eller gått sönder eller nåt sånt såååå då är det bara att vänta på att Maskincenter behagar laga lyften, hoppas på snart!! Jaa så då fick vi ringa snälla mamma som kom och hämtade oss och vi hämtade upp bror & Petra som vi hade bestämt att vi skulle hämta och vi skulle handla på bolaget och till grillning så mamma fick agera taxi till de ställen vi skulle. Sen ut i vågbro och hämtade firmabilen som dom skulle ha som idag till Södertälje. Sen hem och satte igpng med maten. Drack nån öl och grillade lite. Grannen Peter kom över. Spelade lite TP.

På lördagen vart vi äntligen av med skit-sängramen som bara krånglat sen vi köpte den. Ett par från Iggesund kom och hämtade den så nu är vi 500:- rikare igen :) Sen satte jag igång med stora värstädningen. Torkade alla fönster på nedervåningen och bytte gardiner. Älskar när man får ta ur innerfönstren i köket, då är det VÅR!!!
Drog fram allt och dammsög och torkade bakom, det var så skönt när det var klart!!
Här kommer lite före och efterbilder :D




Sen laddade vi om och gick ner till Fröjdablicksvägen på 18-årsfest!!

Hade superkul!! Amanda fick ett armband och ett par örhängen som jag gjort och hon vart jätteglad så det var ju kul!


Söndagen var en riktig tröttisdag. Sov till elva, helt slut i hela kroppen efter städningen och fest. Var bara på pysselkväll hos Petra på kvällen, men jag var helt sjukt trött så jag kände mig inte så trevlig!! :/

Idag blir det inte så mycket. Ska skjutsa farmor & farfar till hudik eller mer från hudik för som ska operera ögonen. Så farfar hämtar mig vid 12. Ska bli kul med en heldag med dom oxå, det är INTE varje dag :)

Det var allt!

/H

Har inte hört av den som ska ringa mig för arbetsintervjun än men det är bara att hoppas på att den hör av sig den här veckan istället!! :)

Utan ett ord - Linwood Barclay

Nytt boktips :D Läste ut boken härom kvällen...



14-åriga Cynthia vaknar upp efter ett bråk med sina föäldrar kvällen innan. Hon väntar sig att konfronteras MEN hon märker att hela familjen är BORTA. Hon märker senare att dom inte bara hade åkt och handlat, vart på jobbet etc.
25 år senare börjar ledtrådarna dyka upp, konstiga telefonsamtal, saker dyker upp och försvinner, och vem är han som dom en kväll ser utanför fönstret stå och titta mot deras hus? Lever hennes familj? Vad hände egentligen?

Riktigt spännande bok, trodde inte att man kunde bli mörkrädd av en bok... men uppenbarligen!! :P Tur R har vart hemma de kvällarna!! :) Mycket läsvärd!! :thumbup:

Författare: Linwood Barclay
Titel:
Utan ett ord
Genre:
Thriller
359 sidor

Jag har boken om någon vill låna!!

Träning

Trött som få är jag nu! Blev väckt imorse av en som ringde och ville köpa den helvetes-sängramen som vi köpte med fel mått. Ska bli skönt att slippa se den!!! Såååå på lördag får vi våra 500:- tillbaka!! :)

Jaa vad har hänt sen sist då?

Min kusin Malin kom till oss på fredagen och vi tog en cider och kollade på Småstadsliv, skrattade i massor!! R gick ner på garage-fest till Alex, Falck, Per & Robin. Vi satt här vi och kollade film, talang och spelade jag har aldrig :) Hade riktigt kul :) Sen tog vi cykeln ner till garaget vi med och överraskade grabbarna :P Vart kvar där till klockan var halv två :S

Hem och värmde lite mat till Mala som var lite hungrig och jag fick godkänt på min köttfärsröra som jag gjort dagen innan :) Sen gick vi upp och blåste upp madrassen till Mala och sen la vi oss och sov.

På lördagen klev jag upp nio eftersom jag skulle jobba på Maskincenter. Jobbade mellan 10-14 sen hem och donade lite och sen började droppa in folk till grillfesten vi skulle ha. Robin, Julia, Marina, Alex, Malin, Lina senare kom Falck och sen Amanda och ännu lite senare kom grannen Peter. Superkul kväll!!!

Söndag: Mamma tog promenaden hit. Jessica, Clabbe & Världens goaste Elina kom oxå och vi fikade lite tillsammans. Sen skjutsade jag hem mamma och vi donade lite i garaget. Kapade upp en vägg så det blev genom gående till förrådet på baksidan.

Slet ut lite gamla plastmattor och hittade tidningar även under dom :D Det så så sjukt det där garaget, ÖVERALLT har dom isolerat med tidningar!! men på golvet???

Skulle kasta ett skåp med hittade en perfekt plats för det så det fick komma upp på en annan vägg och där har vi alla "vätskor", superbra blev det!! :)

På kvällen sen kom Petra och mamma hit och vi hade pysselkväll. det var mysigt!!

På måndagen var jag och T och tränade på morgonen. Sen hem och gjorde ingenting. Hade velat vara ute men det var så kallt och jag hade lite ont i axeln redan efter träningen så jag ville inte uppröra den mer så vi åkte bara och storhandlade lite och sen hem och jag gjorde lite örhängen.
Svängde in till mamma oxå och fikade lite :) Lämnade ett garnnystan som hon hade glömt hos oss kvällen före.


Tisdag: Gjorde inget hela dagen. Satt och gjorde örhängen, kollade på en film och väntade på samtal från min läkare. Han ringde på eftermiddagen och vi kom överens om att jag skulle bara kunna ringa dit när jag känner att jag behöver en till spruta i nyckelbenet så det tror jag blir perfekt!

Idag skulle jag och T ha tränat igen, men hennes familj har fått magsjuka så det blev inget. Funderar starkt på att åka själv även om det inte är så himla kul men behöver man träna så behöver man :)

Jaaa just ja, jag har fåt svar på jobbet jag sökte :) Ska på intervju den här veckan eller så fort dom hör av sig :) PIRRIGT!!! :O

/H

Måste säga att det är hemskt dåligt med kommentarer, många som jag vet läser som aldrig har lämnat en kommentar, lite tråkigt tycker jag!! KOMMENTERA MERA!!

Mera av mina örhängen! :)

Har sedan sist sålt 4 par örhängen, ett par på specialbeställning :) Riktigt kul!

Har oxå fått lite försäljningstips som jag börjat fundera på och ska nog jobba på att sätta i verket :)

30:- st för dessa (de på första bilden är redan sålda men kan göra fler)


20:- st för dessa


Kan göra med andra färger om man önskar någon särkild och jag kan skicka med post om man vill! :)

Kommentera gärna!!

/H

VÅR!!!!


Sen sist har det inte hänt jättemycket kan jag säga. Har vart ute varje dag i det fina soliga vädret och krattat och sopat på gården.

Hängde ut tvätt två dagar oxå, himla härligt!

Vi har grillat lite. Jag har tränat på Active två dagar.
Igår kväll hjälpte jag till på Maskincenter i några timmar.
Idag ska mamma ta en promenad hit och jag tror jag ska gå ut och fortsätta krattningen! :) Älskar att göra allt ute nu så här i början på våren, när man ser förändringarna på gården och det blir så fint överallt. ONT får jag i axeln av det men det får man ta känner jag!!! :)

Ja just det, igår sökte jag ett jobb oxå som jag hittade sådär huxflux av en ren tillfällighet bara, så nu hoppas jag på det. Vill inte säga så mycket om det men det är som receptionist. :) Skulle passa mig som handen i handsken kände jag direkt när jag läste om det så jag skrev en ansökan och skickade iväg den på en gång :) Hoppas jag får svar snart!! :)

Det får vara allt för nu!!

/H

Ikväll eller imorgon kommer nya bilder på örhängen ut!! :)

Delmål ett :)

Jag måste bara tala om att jag nu har nått delmål ett med vikten!!

Vägde mig igår och jag har nu gått ner 5 kg och jag har gått ner 10cm runt midjan!!

Är så himla glad och stolt att jag har klarat så här långt!! :)

Kram på er alla

Idag blir det träning mer Therese först och sen bara hem och dona lite!!

Trädfällning

I torsdags så var min lillkusin med mig hela dagen, Samuel. Vi skulle spela WII tillsammans men det strejkade så det sket sig, så jag installerade Zoo Tycoon på datorn åt han istället och sen hörde jag inte så mycket mer från han, satt med han i början och visade han lite hur han skulle göra bara.

Robin kom på besök oxå, han åkte cross så vi tog oss en kaffe och pratade lite skit.
Med posten kom sen min toadörrs dekor som jag hade köpt på tradera, vart riktigt nöjd!!


På fredagen hade jag fullt upp hela dagen. Åkte med T och tränade på morgonen körde både crosstrainer, gymmade lite och gick 1km på bandet. Sen åkte vi ner och kollade vad det skulle bli för kostnader som tillkom på en kryssning som vi fått gratis och funderar på att åka på tillsammans och det vara bara maten och bussen som skulle tillkomma så det ska vi ta och planera in här snart!
Sen direkt upp till pappa och städade i 4 timmar. Vidare därifrån upp till AF och lämnade in ett papper och sen till mormor och hämtade lite pengar för saker som hon sålt åt oss och efter det ner till stan och hämtade mina stävlar som jag hade lämnat in dagen före på klackning, skönt att ha det gjort och det blir så himla bra och det är billigt!
Hem sen och bara tog det lugnt en stund, duschade och åt mat. Sen vart vi inbjuden till grannen P och gick över till han och spelade lite WII. Mycket trevlig kväll!

På lördagen klev vi upp tjugo över nio och kvart i kom Julia & Robin och hämtade oss för att åka till Bollnäs, R & R åkte på motorrevyn och jag & J gick på stan och kikade, jag köpte ett doftljus på sia för halva priset bara, för det luktade sååå himla gott! Sen gick vi och tog oss en fika, eller jaaa en slät kopp kaffe skulle man oxå kunna kalla det :P Sen kom killarna och hämtade upp oss och vi åkte på karlssons och kikade, hittade bara ett par batterier till bankdosan där! :) Åkte hemåt och in på boa hemma för att gardera oss ifall vi skulle festa på kvällen med R & J och gänget.
Tog bilen hemifrån och in till pappa och hämtade en motorsåg och sen hem igen och bytte om. Klockan 4 kom Tommy, Gunnar och Sören. Sören fällde våran stora björk som stod på framsidan och vi andra fick hålla koll på vägen och stoppa eventuella bilar om det skulle komma några. Men det gick bra, trädet räckte precis till trottoarkanten. Sen kapade han upp trädet i bitar och tog bort grenarna sen åkte han.

R började kapa upp i kubbar och sen kände vi oss klara för dagen.

Bjöd in grannen P på mat så han kom till oss denna kväll och vi spelade lite WII igen, hade en mycket trevlig kväll igen.

På söndagen sov vi ut och sen in till pappa och hämtade vedklyven och sen vidare till mormor & Tommy och lämnade lite grejor till loppis och sen vidare till Leif och hämtade släpvagnen som stod hos han. Hem och så kom Gunnar och hjälpte oss med vedklyvningen. Höll på hela dagen. Kom in klockan halv sju på kvällen och blrjade då med maten. åt vid sju och så kollade vi på en film, Imagine that, den var bra så den kan jag rekommendera!!
Kollade på ballar av stål efter det och sen vart det kväller. Var supertrött efter en helg full av jobb med björken så jag somnade som en stock efter att ha läst lite i min bok som är såååå jäkla spännande!! :)

Nu imorse sov vi ut igen, klev upp vid åtta jag och ner och hann bara hälla upp min fukost så ringde det på dörren. Då kom morbror Leif och tog med sig R till Biltema i Gävle så nu sitter jag här själv och väntar på att klockan ska bli halv tolv för då ska jag in till CFL och prata med en studievägledare för att se om jag kanske ska plugga nåt igen om det finns nåt intressant!

Ha det!!

/H

Tycker att det är dåligt med kommentarer på mina örhängen!!! Vill ha fler!!!

Hänt sen sist!

Igår gjorde vi inte så mycket. R åkte in till jobbet på morgonen och jag tränade lite med zumba fitness, rktigt jobbigt var det, men kul, hade lite träningsvärk i benen idag.
Sen duschade jag och gjorde mig klar och hämtade R inne på jobbet och vi åkte ut på E-center och veckohandlade. Var sen förbi på Maskincenter och kollade på en grill som dom har där eftersom våran tydligen höll på å packa ihop märkte vi i lördags när vi skulle premiärgrilla, såååå vi fick med oss en hem :)
När vi kom hem och kollade posten så hade R fått grejorna till bilen på avi som han åkte in till stan och hämtade medan jag satte igång med det bland det roligaste jag vet, byggsatser!!! Satte ihop grillen och sen när R kom tillbaka bestämde vi oss för att prova den direkt!! :) Jag gjorde spett med champinjoner, paprika, kött, lök och körsbärstomater, supergott vart det! Till det åt vi morötter och broccoli som vi hade haft i ugnen!! MUMS!!!

På kvällen sen vart det lite tv-tittande, Desperate Housewives för hela slanten :P BÄÄÄÄSTA programmet :thumbup:
Vart en rätt tidig kväller för jag var såååå supertrött så jag somnade innan 23, pang sa det bara så fort jag lagt mig!!!

Vaknade 08:03 imorse och gick upp och åt frukost som vanligt och läste kuriren och lite bloggar och kollade facebook. Klädde mig sen och åkte in till Active och mötte upp Therese G och tränade i en och en halv timme. Åkte hem och mamma tog en promenad och kom och hälsade på, drack lite kaffe och pratade lite. Skjutsade hem henne sen och åkte till Mormor & Tommy och hälsade på och gav mormor lite grejor till loppis som jag städat ur linneskåpet. Sen åkte vi hem och R började greja bilen. Clabbe & Elina kom och hälsade på lite snabbt för dom var ute på promenad, det var så länge sen och så kul å få se gopluttan!!

Saknar hennes mamma oxå, var så längesen vi träffades och hade våra härliga pratstunder, saknar verkligen det, måste ta och göras snart känner jag!!!
Sen kom Swedbank och gjorde en värdering på vårt hus, eftersom vi gjort så mycket sen vi flyttade in hoppas vi på att värdet har gått upp och vi kan förbättra lånen och kanske låna upp lite mm. Så hoppas på ett bra resultat när hon hör av sig!! :)
Sen duschade jag och fräschade till mig lite. Vi gjorde lite mat, vart lite plock idag. Och nu sitter vi och kollar på tv.

Har vägt och mätt mig oxå, och det hade försvunnit 2cm till och 1kg till. NÖJD!!! :thumbup:

Imorgon ska jag vara med min kusin Samuel hela dagen eftersom han har lov och hans pappa jobbar och jag är hemma om dagarna så jag ska hämta han hos farmor & farfar imorgon!!

Men först ska jag framförallt sova ut!! Hoppas på att det ska göra mig pigg, att inte ha en tid att passa på morgonen och få slappna av, kanske fungerar, hoppas på det!!

Kram på er
/H

Vill ha mer reaktioner på förra inlägget med örhängena!! Tack Petra & Melle för fina kommentarer!!
(Har köpt mer material idag så det kommer mera!!)

Örhängen

Glömde ju lägga in bild på mitt pyssel från i söndags :)

Gjorde 7 par örhängen som jag tänkte lägga ner på mormors loppis. Ska börja pyssla lite och lägga ner där och försöka få lite sålt tänkte jag :)



30:-/st för dessa


40:-/st för dessa


Så nu vill jag ha era synpunkter!!! Ni måste kommentera, tala om vad ni tycker om utseendet och priset (dyrt/billigt) eller om det är nåt annat!!!

Är det något par ni vill köpa så skriv det här oxå :)

/H


Dåligt med bloggande!!

Ja jag vet att det blir långt mellan inläggen nu men jag har så mycket annat att tänka på så jag hinner helt enkelt inte med!!

Veckan har gått fort, har väl inte gjort så mycket speciellt egentligen... jaa måste tänka en stund innan jag kommer på vad jag gjort :S Var till arbetsförmedlingen en dag iaf och lyssnade på information om vad man kan studera på cfl. Är inte riktigt säker på om jag vill studera mer eller vad så jag ska träffa en studievägledare den 12:e så får vi se. Fick ju lite mersmak efter Kundservice-kursen, även om den inte var den bästa!! Sa jag förresten att jag fick MVG i datan :D
Jaa vad har hänt mer, umgåtts med Therese G en dag, mamma en dag.
Hälsade på Annie och hennes lille Arvid, jääätesöt var han, verkligen go!!!


Sen vart det ju påsk. Torsdagen var jag & R hemma och myste, gjorde en jääättegod räksallad.


Fredag: Gick en promenad först. Fick vi svar på en sängram som jag mailat på och ville köpa så vi var och hämtade den i stan. Kom hem, bar upp den och R skruvade ner våran sängram och jag torkade av den nya. Bar in huvudgavlen och satte upp den, hmmmm sa jag, den där är inte 180 bred!!! :O R ner och hämtade ett måttband och neee den var 160 :@ R trodde jag hade sett fel i annonsen men jag visste att jag inte hade gjort det så jag visade han den och det stod 180 i annonsen.... så nu har vi en sängram på halsen i onödan. Har satt ut den på blocket och har fått ett svar med höjdfunderingar såååå nu hoppas jag att hon tar den så jag slipper skiten!!! Så sjukt hur det ens kan hända, hur FAN kan man skriva fel mått??? Det är ju det viktigaste!!!
På kvällen drog vi ut till Bergvik till svärföräldrarna och käkade påskmiddag med hela R:s familj, Jonas, Monica Molly och Miloo var oxå här. Miloo är så söt, men lite tokig :D

Väldigt mysigt hade vi, spelade spel efteråt och skrattade så vi höll på å kissa på oss, Med andra ord hette ena spelet och det andra Rappa kalja. :D När klockan var ett så kände Monica att hon inte ville gå och lägga sig så vi bestämde att dom skulle åka med oss in och sova hos oss så kunde vi fortsätta festen hos oss. Madde skjutsade in oss. Klockan var fem när vi gick och la oss.

Lördag: vaknade klockan 10 och Madde kom och hämtade oss alla och vi åkte ut till bergvik och hämtade bilen, jag körde eftersom jag slutade dricka när vi åkte hem till oss. Sn åkte vi hem och tog det banjo hela dagen. Var över till grannen Peter på en kaffe och rundvandring i huset. Sen hem och premiärgrillade, det var sååååå gott kan jag lova :) Sen blev det film, kikade på Helena Bergströms nya film Så olika, den var helt ok faktiskt. Sen kikade vi på tv resten av kvällen. Det vart rätt tidigt läggdags eftersom vi inte sovet så länge.

Söndag: SOV UT!!!! Skulle egentligen till mamma och äta men hon hade ju magsjuka på lördagen så det blev inget, usch, stackaren!! Så vi var bara hemma och kikade på film: Avatar, helt ok film det med fast jag redan hade dömt ut den men den var sevärd. Satt och pysslade under tiden jag, gjorde lite örhängen som jag tänkte försöka sälja :) Tror jag ska lägga dom på mormors loppis. Det var så kul att pyssla lite igen, var ju ett tag sen sist!!
Hans & Samuel kom och hämtade ett tv-spel som jag fixat.
Bytte våra spisplattor mot en glashäll som vi fick köpa av grannen Peter för 200:-, så himla snällt!!! Men det vart lite knas så kylfläkten gick hela tiden så vi fick stänga av strömmen till spisen under natten så Peter fick komma och hjälpa oss på måndagen :) Sen gjorde vi oss klara för att åka på middag hos pappa & Mia. R körde eftersom han skulle åka på jobb som idag måndag. Jag drack 2 drinkar jag :) Trevlig kväll även denna. Var hemma vid tolv.

Vaknade vid 10 och hann bara gå nerför trappan så ringde morfar Tommy och frågade om vi skulle åka på auktion och det kunde man ju inte säga nej till så jag gjorde mig snabbt klar och kokade lite kaffe och så kom han och hämtade mig och vi åkte till axmar

R fick vara hemma eftersom grannen skulle komma och kolla på spisen, vart himla bra med den. Ska bli intressant att få testa den imorgon!!


Fanns inte mycket av intresse på auktionen men innan det var klart hade jag ropat in en tv för 50:- :P Bytte ut den vi hade uppe som var på typ 14" till den här nya som var på ca 21". Funkade fint!!
Åkte därifrån vid två och hem och bytte ut tv:n, den gamla fick åka till mormors loppis och så åkte vi hem till mamma som blivit frisk och åt lite middag där, brorsan var oxå där, Petra jobbade. God mat och sen fruktsallad och kaffe. Kollade lite på tv sen åkte vi hem. Upp på övervåningen och donade lite. Satt upp den nya tv:n och sen började jag på ett nytt projekt. Har funderat länge på att slänga ut ett gammalt skåp vi har, MEN, problemet har vart att vi har haft det som linneskåp och vi har inte skitmycketförvaring i vårat hus så det har jag klurat länge på och idag när vi var hos mamma gick det upp ett ljus för mig att vad sjutton R har kanppt något i sin garderob bredvid sin säng så jag flyttade ur hand grejor till stora garderoben. R fick kapa till hyllor och så städade jag ur och renade lite från skåpet. Resultatet vart suveränt iaf!! Är toppen-nöjd jag :)

Nu sitter vi bara i soffan och tar det lugnt och kollar på Håkans bar :) Vilka tomtar :P

Det vart heller inge jobb för R för dom från verket dit han skulle hade ringt i helgen till chefen och sagt att dom skulle besikta pannan själv. tråkigt för pengarnas skull men skönt oxå att få ha han hemma :)

Hörs snart igen, ska bättra mig och skriva oftare!!

/H


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus