Advent :D

Igår började min dag med att jag hade ställtklockan fel, en timme senare än vad jag skulle så det blev lite bråttomt, brukar vilja sitta och ta det lugnt på morgonen så det fick jag hoppa över och ta frukost och göra mig klar direkt bara. Sen iväg till sjukhuset för provtagning

Var orolig redan från början för det är så svårt å sticka mig, dom hittar inga kärl :S Kom in och talade om som det var då och då hämtade hon en till personal som skulle hjälpa henne och så den tunnast nålen, spände åt runt armen och började leta och trodde hon hittat nåt så hon stack, AAAJJJ, ne hon hittade inte på kärlet, eller jo men det krampade sa hon åsså tittade jag å då är det bara blod till halva slangen. Ibland reagerar jag med att svimma när jag kollar på vad dom gör, började kallsvettas och det flimrade framför ögonen så dom fick rycka ut nålen och vi fick gå till ett annat rum så jag fick lägga miig ner medan dom donade i handen istället. Då hittade dom på direkt och tjopp sa det så var alla rören dom skulle ha fyllda! Puh, gick ju rätt smärtfritt ändå! :P

Iväg till skolan och hade sista försäljningslektionen med "Ludde", har vart en rätt kul kurs ändå, lite "luddigt" ;) ibland och lite väl mycket telefonsälj ibland men helt ok!! Jag och Erika åkte och köpte lite bulla så att vi kunde fika eftersom det var sista dagen. Till veckan börjar vi med data programhantering, det tror jag inte kommer bli så svårt, ska bli kul iaf med lite data!

När jag slutade åkte jag till Jennie och fikade och pratade lite skit, alltid lika trevligt! Fick chokladkaka med glass och kaffe!! Hon har alltid nåt gott att bjuda på!

Hem och plockade fram advents/julpyntet och satte först igång ute, satte ljus i graen som jag och Madde fixade förra veckan :)

Och i sockertoppsgranen i backen upp till oss

Sen lite på bron men det får ni se en annan dag.
Sen in och satte upp alla adventsljusstakar, och allt pynt överallt.


Det är väl det bästa när man får ta fram julen!? Jag älskar det, hade ju velat göra detta på söndag,men nu hade ju R bestämt att vi skulle åka till Glava, och hälsa på hans bror med familj, just adventshelgen så då fick jag ta det idag :) Vaknade sju imorse och vägrade somna om, låg kvar i en halvtimma och försökte men icke så jag klev upp, tände en massa ljus och hamnade här och nu ska jag ta och stryka gardiner och dona lite innan R vaknar.

Sen drar vi iväg i tid och ska stanna i lite affärer på vägen till Glava, får ju så satans ont av att sitta i bil jag så det här kommer att bli en pina, men med lite stopp blir det nog inte outhärdligt iaf, hoppas jag!! Det är ju tåkigt om man ska bli liggandes hela helgen för att jag har så ont, men vi får se, hoppas på det bästa! :)

Nu ska jag dona lite här hemma!

Kram


Bara stress!!

Har inte hänt så mycket sen sist!

Hmmm måste tänka efter vad jag har gjort!! Joooo igår så var jag till min frisör Annie och blev klippt, skönt!! Var så himla långhårig!! Nu blir väl nästa klippning efter jag har vart i Thailand :D Hon är så himla duktig Annie, kan verkligen rekommendera henne! 270:- tar hon bara oxå!!
Sen åkte jag upp till Maskincenter och städade lite och började skriva på mitt projektarbete med hjälp av pappa.
Åkte hem för jag hade bestämt med Madde som skulle komma och färga mitt hår! Samma färg som vanligt blev det och jag var så nöjd så! Tack så mycket för hjälpen gumman!

Idag började dagen med dubbellektion i engelska, fick veta att vi ska ha prov nästa vecka :S Fattade inte heller riktigt vad som skulle ingå och vad vi skulle göra med det är väl som det är! Har aldrig tyckt om engelska så jag blir inte förvånad om jag failar!! Sen drog jag, Samaporn och Misan iväg på grupparbete på stan och det gick bra, sen vart det lite shopping oxå eftersom man fick pengar idag! Blev ett par Hold me, squees me strumpbyxor för halva priset på Kappahl. Var sen till JC och handlade mig en tunika som jag suktat efter så länge, rosa/grå randig, har ingen bild och det fanns ingen på jc:s sida, men superfin är den! :) Lämnade in mina nyaste stövlar oxå på lagning för dom har spruckit i en söm bak. Som tur var skulle jag få som till imorgon, vi åker ju bort på fredag och då vill jag gärna ha dom!
Sen följde jag med R till Bollnäs för han skulle dit och få nåt fixat på firmabilen, sen åkte vi till Rusta och jag hittade några julklappar där, dom första julklapparna :), och så vart det lite julklapps-snören och julkort, 2 burkar pepparkakor köpte R för 20:-. Sen drog vi vidare ut till Albert & Herbert där det blev några fler julklappar, en ny tvättsäck åt oss med hjul under då dlipper vi flytta den när vi ska duscha (så att den inte skulle bli blöt under) det var ett riktigt bra köp, sen var det lite ljus och glasögonrengörings-servetter åt mig och 2 ljusstakar i glas åt mig :) tror det var allt. PÅ vägen hem åkte vi in på ICA kvantum och storhandlade, handlade på mig lite till det stundande pepparkaksbaket :) Nästa vecka ska ju jag & Samuel baka pepparkakshus oxå :) Kul som satan ska det bli! :D

Ja men just ja, jag och Mickis skulle upp och ta svininfluesasprutan igår och satt där i ca en halvtimme, jag frågade redan direkt om jag kunde ta eftersom jag tog twinrix förra veckan och hon svarade att jaaaa det fick vi veta igår att det är ok. När jag äntligen kom in och skulle få sprutan så frågade jag för säkerhets-skull igen och då sa hon där inne att njaaa det vet jag inte om du får, jo det skulle ha blivit klart igår sa jag, jaha ja men dåså sa hon men så sa jag att hon skulle gå ut å fråga ifall och så kom hon in och sa att det skulle gå 2 veckor emellan, så nästa torsdag ska jag få ta, tur att jag frågade igen!! :O

Jaa nä nu ska jag kika vidare på bönderna!

Bye


Tack!!

Helgen har bestått av febertoppar!! Mitt på dagarna eller mot kvällen har jag fått en febertopp upp emot 38,2 grader! Skumt!! :S

På lördagen mådde jag bra  när jag vaknade så jag åkte in till stan och handlade på apoteket direkt, hittade sån nezeril som jag pratade om men har inte behövt använda den än för jag har inte var nå snorig efter det så klart :P Åsså köpte jag idomin läppbalsam eftersom läpparna var torra som fnöske efter förkylningen, börjar bli bra nu!
På kvällen när jag precis fått min febertopp kom Fia & Gurra och jag struntade i sjukan och vi spelade singstar hela kvällen jag och Fia, huuuur kul som helst var det. Vi bjöd på mat, baconlindad, gogonzolaost-fylld fläskfile och potatisgratäng med morötter blev det, och chokladpudding till efterrätt. Himla gott var det! Sen spelade vi lite Wii oxå, hade en tooooktrevlig kväll!!! Ska göra om det om 2 helger, drar upp till dom då och ska ha glögg och singstarkväll :) Trevligt trevligt!!

På söndag blev det slappning först och jag och Fia kollade lite på Paradise hotel XL. Sen ringde Hans så han och Samuel kom förbi och fikade lite och Samuel provade nya Wii fit + som han vart helt frälst i så det har han önskat sig i julklapp av oss, så vi får väl se vad tomten kan ordna!! ;) Även Dan kom förbi på en kopp kaffe och sen när Hans & Samuel åkt så drog vi ner på Napolion och åt en pizza, sen vidare ut till Bergvik och firade svärfar som fyllde 52 år. Han fick en jättefin stickad kofta/tröja och en flaska Lauders! Ät en bit morotskaka där bara för man var ju så mätt! Sen vidare ut till vågbro till pappa & Mia och lämnade tillbaka skrivaren som jag lånade för att skriva ut kollaget till Hans och så fick jag med mig Mias resväska hem som jag ska ha när vi åker utomlands för den är stor och bra!! Vill ju ha en stor så man får med sig mycket hem!! Sen gick ju min väska sönder då mamma hade den till Fuerteventura förra veckan, dom hade misshandlat den så vid lastningen, synd så hade som inte sett det när dom hämtade väskan så Mia ska försöka reklamera den åt mig! Hoppas jag kan få en ny fin nu, håller tummarna!! :S

Idag gick jag i skolan igen för första gången efter en veckas sjukdom!! Blev rätt trött i huvet fast man bara gick förmiddag!! Hoppas hostan går över snart oxå, så drygt å sitta och hosta hela tiden! Sen när jag slutade åkte jag ut till min kära kusin J och hennes dotter Elina och hälsade på, fick räkmacka när jag kom, JÄTTEGOTT!! Sen satt vi och pratade en massa, kan verkligen prata om allt med henne, såååå skönt, vart lite känsloladdat för mig ett tag där då vi pratade om nåt som jag tycker är sååå jobbigt och mår så dåligt över, har mått så bra ett tag men förra veckan sprack det då jag fick höra saker av nån som egentligen inte ska bry sig om det så nu mår jag dåligt igen och nu fick jag äntligen prata ut om det med min bästa kusin TACK GUMMAN, du förstår inte hur mycket det betyder för mig att kunna prata ut om det här, och särskilt med nån som har fått höra samma saker fast på ett annat sätt bara, TACK TACK!! Känns mycket bättre nu när man fått gråta ut!! Nu kanske jag kan försöka komma vidare dit jag var igen!!
Sen vart jag bjuden på jättegod mat oxå, så lyxigt att få sätta sig vid bordet hos nån bara, det blev kycklinggryta med pasta.
Nästa vecka ska jag vara barnvakt åt min lilla guddotter då hennes mamma ska till frisören, undrar vad vi ska hitta på för kul då då?? :)

Robert är i Härnösand över natten och jobbar så jag är helt själv hemma, känns som att det inte gör så mycket nu för jag ska göra en massa läxor som halkat efter som jag heller inte orkat göra då jag vart sjuk, åsså fick jag ju några fler idag som jag missade förra veckan, så jag har ändå fullt upp! Men kommer att vara ensamt att sova själv, frågade om Elina ville sova med mig då stirrade hon bara på mig som om jag var knäpp och skrek NÄ, fest tror ju inte hon förstod riktigt att det var det hon sa NÄ åt :) På fredag blir hon 9 månader, helt sjukt vad fort det går!! Lillstumpan!!

Nä nu ska jag göra administrationsläxan, ett mötesprotokoll :) Det blev ett tråkigt inlägg utan bilder, men jag fick skriva av mig lite iaf :)

Kram kram

Bakslag?

Det var nog bara nåt litet bakslag eller nån febertopp av nåt slag jag fick igår för efter jag hade skrivit klart här så började jag känna mig bättre och gick sen och tog febern igen, och då hade jag bara 37 grader :) Å glad blev jag!! :D Idag känner jag mig prima!! Ska in på apoteket å inhandla lite näsdropper bara, trött på å snyta mig och jag är alldeles narig runt näsan, men nu känner jag att jag är på g att bli riktgit kry, ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen!!

Är det nån som har nå näsdroppar att rekommendera? Hatar sån där dusch jag som man sprayar upp i näsan, får skiiitont av dom!! Finns det såna där som när man var liten som det var färdig doserat i en liten plastgrej.... det där lät luddigt, hmmm... Ja sån här:

Borde finnas, isåfall ska jag köpa såna!! När jag tar allergimedicin så har jag en grej till näsan och den är det inte dusch på utan det är pulver i den, det är helt klart det bästa!!! Borde finnas mot förkylning oxå!!

Nu ska jag äta frukost och sen in till stan, hem och städa lite och förbereda för kvällen då vi får frammande av Gurra & Fia, ska bli sååå kul eftersom det var hundra år sen sist!! :) Har alltid så kul ihop jag och Fia!! :)

Kram på er! Och hörrni, solen skiner, kan det bli bättre?! :D

Bjuder på ett kort från 50 årsfesten oxå:

Det är inte sant!!

Var på bättringsvägen igår men icke, efter jag vart till sjukan imorse och fått ett recept så tog febern om och medan jag satt med Madde på Waynes och tog en fika så började jag TOOOOK svettas och när jag kom hem och tog febern så visade det sig att jag hade 38 grader igen :( Faaan vi som ska få främmande imorgon, hoppas verkligen att jag mår bättre då, vill verkligen inte ställa in!! SKA helt enkelt må bra då!!

Igår mådde jag ju i princip bra, var himla snorig bara och nös hela dagen och det straffade sig idag kan jag säga, har ont i nacken och i musklerna runt magen och ryggen! Fy fan!!

Igår var vi och fick första vaccinations-sprutan Twinrix


Gjorde inte nå ont men det sved, och jag kunde inte ligga på armen inatt för att det gjorde ont där jag blev stucken, skönt att det inte gjorde ont iaf så man slipper gruva sig inför nästa spruta som ska tas om 4 veckor och sen en till om 6 månader. Sen har man ett fullgott skydd i minst 10 år! :)

Nu ska jag gå och börja med maten om jag orkar stå på benen, det ska bli lövbiffsrullader och potats, så jäkla gott!! Sen blire idol!

Just det, mamma kom ju hem i måndags oxå, fick ett jättefint armband av henne och en magnet. Sen hade jag beställt en godishink oxå, med ett sorts godis som inte finns här längre! Kommer ni ihåg bonbon godiset?? Fanns i påsar och hette skumma namn som tex. gamla disktrasor, pissmyror, ank-krubb, gamla sopor, raap och gamla disktrasor. Gott som sjutton var det, men försvann och sen har man inte sett det, men på planet som mamma flyger med kan man köpa en hink med detta godis och det brukar jag beställa med henne, sååå nöjd!

Nu ska jag gå!

Bye

Svininfluensan

Usch nu har jag blivit sjuk!! Började igår med att det gjorde så himla ont i bröstet när jag andades in och på kvällen började det liksom bli trögt å andas så innan jag la mig så tog jag mollipect som R fått när han vart till doktorn för sin hosta veckan innan! Kan det vara han som smittat mig kanske, eftersom han gått förkyld med hosta i flera veckor och man fick tjata iväg han till doktorn??!!
Inatt har jag vaknat typ en gång i timmen sjöblöt i svett och haft jätteont i helsen och inte velat andas in riktigt för då kände jag att jag skulle hosta och det gör RIKTIGT ont!!
Tog febern imorse och jag hade 37.9 :O usch, har svettats och frysit om vart annat! Har en jäkla huvudvärk, och det är nog kanske det värsta för jag har ALDRIG huvudvärk!!


Satt och läste på olika hemsidor om svininfluensan för ni vet ju hur det blir.... man tror direkt det värsta!! Och jag kom fram till att jag har alla symptom utom kräkningar och diarré :S
- Feber och frossa
- Hosta och halsont
- Värk i kroppen och huvudet
- Diarré och Ibland kräkningar
- Trötthet och förkylning
- Andningssvårigheter
Hmmm, ja jag mår ju inte jättedåligt så det är ju bara att vila så går det nog över tror jag!! Har sovit mestadels idag, har inte orkat nåt annat, blir alldeles yrslig så fort jag är uppe :(
Pappa är oxå sjuk med samma symptom och Maddes kompis oxå, skönt att man inte är ensam.

Det som var det värsta med denna sjukan var att jag skulle få provresultatet på administrationen idag så jag ville så gärna gå men jag bad Mickis ta reda på det och höra av sig till mig och jag fick VG så det var ju skönt! :D

Fan fattar inte hur jag har pallat med att sitta hemma så här i över ett års tid, håller på å kryper ur skinnet redan!! Men jag kollar på filmer, eller mer jag sover till filmer och så ska jag ta och lägga klart min pärlplatta om jag orkar och sen spelar jag lite onlinespel och kollar på tv-program som gått, kollade på paradise hotel imorse herregud vilka idioter som ställer upp i något dylikt, men ingen verkade ju ha särskilt stora studieskulder om man säger så :P

Nä nu ska jag sova en stund igen så jag orkar hålla mig vaken till hela DH ikväll!! Veckans höjdpunkt! :)

Allvarligt?!

Hur mycket regn finns det? Blir snart gråhårig på det här! Fy faan säger jag bara, ge mig snö!! Tänk vad snö vi hade haft om regnet varit i fryst form!! :) Måste lägga in en bild från Lofsen :)


Igår var det ju den stora dagen för Hans 50 års-fest! Vi var på dagen och hjälpte till och dukade på Ferdinand, åkte på boa sen och handlade inför festen och sen ham och började grunda lite och göra mig klar i tid för en gångs skull så man slapp stressa! Resultatet:

Så skönt när håret är lockigt, så lätt att göra nåt med! Önskar permanent tog på mig!! Men det blir ju spikrakt igen på en dag, kanske det skulle vara bättre nu när jag har kort hår?? Vad tycker ni, ska jag prova det?

Ja åter till festen igen....
Vi åkte dit till kl. 18. Möttes av en full HON (kan vi kalla henne) i foajen som passande nog stod och delade ut bål :P, kände hur irriterad man blev på en gång, alla var det! Blev bjuden på 2 olika sorters sallad: skinka och räkor, båda var jättegoda! Blev sittandes vid samma bord som denna HON och och när det blev för mycket fula ord vid matbordet så kunde jag inte sitta kvar längre kände jag så jag gick och åt klart i köket och passade på att koka kaffet till efter maten.

Sen när alla ätit klart så såg jag att min brors tjej gick från bordet vi satt vi och hon såg ledsen ut så jag följde efter och mycket riktigt så var hon det, HON hade varit dum och elak i munnen mot henne, då kunde jag inte vara tyst längre så jag tog tag i saken och gick och skällde ut henne, vart lite bråkigt där en stund eftersom HON inte tyckte alls att HON gjort nåt fel, men när HON förstod och erkände att det var hennes fel eftersom alla höll med mig så sa HON att HON hade bett om ursäkt redan och att jag skulle skärpa mig, då gick jag därifrån henne för jag förstod att vi inte skulle komma nånstans! Sen blev HON hemskjutsad, skönt!! Sen blev det kaffe och kaka som jag hade bakat, fick några komplimanger för den, så det var ju kul! Sen kom många och sa att jag hade gjort det bra som sagt till HON och det var ju oxå skönt!! :)
Sen städade vi undan borden och det blev lite tal till 50 åringen och sen lite musik av Hans med sitt band Mike and the strangers som alla var där, inklusive den gamla gitarristen och vi dansade lite, jättekul var det!

Ja sen blev det lite nattvickning på småtimmarna med korv med bröd. Alla hade verkligen jättekul och det var en lyckad kväll förutom den lilla fadäsen med HON där i början av kvällen :P När det började trappa av på folk så städade vi av lite på borden och så så att det inte skulle bli så mycket till Hans dagen efter. Åkte hem med taxin halv tre, HEEELT slut i fötterna! Sov till halv tolv idag :O inte varje dag det kan jag lova, som vaknar före klockan på morgonen!

Imorgon kommer mamma hem från Fuerteventura! Då blir nog Måns glad, hennes katt, var till han ikväll och gav han lite mat och kelade lite. Dammsög åt mamma oxå, var så grusigt på golven, värsta jag vet själv och hon är ju lite av en pedant :) Har varit kattvakt åt han hela veckan och det har ju gått bra, synd han inte kunde bo här bara, men det går ju inte eftersom jag är hyperallergisk :(

Nu ska jag kika på tv-tablån om det är nå å se eller om vi ska se en film innan man ska krama kudden!

Gonatt på er!




Oh my.....

det är en VECKA sen jag bloggade sist, men det har vart så mycket nu så jag har helt enkelt fått prioritera annat!! :/

Det som har tagit mest tid av mig det är adminitrationsprovet som jag hade idag! Har vart sååå nervös inför det, har ju inte gjort ett prov på över 10 år... Har ju gruvat mig länge och jag är ju så att jag kan inte plugga en längre tid utan måste göra det några dagar innan bara så jag började i måndags, Madde och jag satt hemma hos mamma och hon försökte banka in lite i min skalle, gick väl sådär tyckte jag. Tisdagen försökte jag skriva ner allt för att det går in lättare så och igår förhörde R mig och jag tyckte att jag inte fattade nånting!! :S Prov idag och jag fick en chock när jag fick provet, 2 sidor och cirka 10 frågor!! Hade väntat mig en 4-5 sidor med fram och baksida och krångliga frågeställningar som man inte fattar nåt av, MEN jag kunde varenda fråga hur lätt som helst, skrev ner allt lungt och stilla och gick därifrån med ett leende!! :D Kändes SÅÅÅÅÅ skönt!! :)

Helgen som var fick vi frammande av A-K & Johan, Gurra kom oxå förbi så vi slog på stort och bjöd på trerätters :) Det vart räk-toast till förrätt, skinkstek med en viltsås och kokta morätter och potatis och till efterrätt en äppelpaj med vaniljvisp. Det var riktigt gott!! Spelade WII hela kvällen, Party-spelen på nya WII Fit + och så spelade vi ett parti TP, Johan vann.

Söndagen var det ju Fars-dag. Dagen började med middag hos mamma eftersom hon skulle fylla år och åkte utomlands samma kväll, det vart fläskfilé med potatisgratäng, riktigt gott! Tårta vart det oxå! Mamma fick en trådlös mus av oss till sin bärbara dator, eftersom hon inte tycker om pekplattan, och så fick hon en ljudbok Camilla Läckbergs nya fyrvaktaren! Hon var riktigt nöjd med dagen! :)
Sen åkte vi vidare ut till Bergvik för att fira Gunnar på fars-dag, han fick 4 par strumpor av Madde och R. Vi fikade lite kaffe och hallon-paj.
Sen drog vi vidare igen ut till Vågbro för att fira Pappa, vart kaffe och tårta där, han fick kallingar och 2 par strumpor av oss.
En trevlig dag med massor av fika!! :)

Den här veckan har ju bestått mest av fokusering kring provet för min del, igår var jag med Jessica & Elina och åt på Macedonken sen var vi hem till farmor och farfar och hälsade på, trevligt! Kollade på en massa gamla kort och tog ut några på min farbror Hans som har fyllt 50 år här i veckan så på lördag blir det storkalas på Ferdinand så jag ska försöka sätta ihop ett kollage åt han.
Imorgon ska jag oxå baka lite till hans fest har jag lovat, det ska bli snickerskakor


Idag var jag på stan med min mormor efter skolan, vi var till synsam och hämtade ut Tommys brillor och jag lämnade in mina som skulle bytas att glas i som det blivit en repa på. Sen var vi på Lidl en sväng och sen skjutsade jag hem henne. Åkte vidare hem till Jessica & Elina och umgicks med dom hela dagen. Bjuder på ett kort på världens goaste!!


Ja jag tror att det får vara allt för idag! Har en del att stå i.

Imorgon blir det bakning -> bassängträning på sjukgymnastiken -> akupunktur -> paket inslagning på pappas jobb till farbror Hans -> fira Anton

Fullt upp!! :)

Kram kram


Oriflame



Nu är det dags för beställning ur katalog 16

Titta i katalogen här: www.oriflame.se

Om nån är intresserad av något så är det bara att höra av er :)

Och hörrni, DET SNÖADE IDAG :D


Och nu ska jag börja träna lite med wii fit igen, har fått det nya nu :D

50% fler övningar, 15 nya balansspel, möjlighet att skapa och spara egna träningspass där man själv väljer vilka kroppsdelar man vill fokusera på, kolla hur många kalorier man gör av med samt hur många kalorier maten man stoppar i sig innehåller. Kul kul å prova ska det bli!! :)

Nä nu ska jag kolla på lyxfällan!

Kram


Partylite

Är precis hemkommen från en partylite visning med Maja hos hennes gamla klasskompis. Finns ju så mycket fint som man vill ha men det är ju så "fina" priser oxå :P Köpte iaf lite ljus med doften:
Ingefärspumpa, Fräsch ingefära som kryddats med muskot, kanel och en antydan av bärnsten.


Luktade mest juligt tyckte jag så jag tog den, skulle inte hadla nåt egentligen eftersom alla pengar ska gå till thailand nu och julklappar men det kändes fel å åka därifrån utan att handla så jag tog det billigaste, teljus :)
Var lite sugen på babyelefanten oxå eftersom jag har den vuxna men det var för dyrt så hoppas den finns kvar sen, den är ju så söt!!

Och sen kollade jag på den här oxå, men jag trodde det var en aromabrännare först men när jag såg att det inte var det så ångrade jag mig, men den var lite tuff!


Ja tänk om man kunde köpa allt man ville ha! :)

Haha måste visa vad jag och mamma såg när vi åkte förbi vid Norrberget när jag skjutsade hem henne!

Det var nån som hade slängt ut TV:n genom förstret!! Haha vilket tattarområde norrberget har blivit alltså!!

Ja det var väl allt, är såååå jäkla trött efter att ha fått akupunktur idag!! Har börjat få det igen nu för å se om det ger samma bra resultat som förra kuren med det, eftersom jag inte kan träna axeln lika mycket nu när tiderna inte passar med skolan! Hoppas värken ger med sig lite iaf!! Vi får se!


Har gjort klar den ena pärltavlan med rosa lilja på oxå men jag vill inte visa den förens båda är klara :)

Nu ska jag ladda inför Desperata hemmafruarna!! Lovely!!


Puss på er!

Halloween

Jahapp... Det var ett tag sen jag skrev nu men det är så mycket annat så jag hinner ju inte :S

Jaa i veckan har det väl inte hänt så mycket roligt, kan sammanfatta lite kort, var till Therese G och hälsade på, fick aromamassage av Malin i klassen hemma hos henne i Mohed på onsdagen och det var inte helt fel kan jag säga:rygg och ansikte!!, hälsade på Jessica, clabbe & Elina

Var till sundsvall med R och shoppade på torsdagen för jag slutade tidigt hattade en massa bra saker :)
Eftersom bildhelvete inte vill varken kopieras in eller funka att sparas och läggas in som bild så får det blir en länk :@
http://www.skopunkten.com/SP_CLUBMAIL_V43_DAM?art=248939
Köpte äntligen pärlor till mina tavlor med rosa liljor!! Äntligen kan jag få dom klara!! Kommer bild på dom sen :)
Köpte oxå tomtar som jag ska göra och ge bort till dom som vi åkter till på julafton, som jag alltid gör!! Förra året gjorde jag dessa:

Älskar att pyssla och det är så roligt att ge bort en ny tomte varje år!! :) Pärlorna och tomtarna köpte jag på Panduro!!
Dom här hängarna köpte jag på lagerhaus, fast i vitt, som jag ska ha på toadörren.

Köpte en tröja på bikbok, finns ingen bild på den på hemsidan.
Sen handlade vi lite på ikea, bla. nya hyllor bredvid sängen:


Har säkert glömt lite av det jag handlade men det här var vä det väsentliga.

På fredagen var det dags för Brandkårsfesten :) Rikigt kul, skitgod mat och poliserna spelade :D
R tyckte den här lappen var jättekul :D Jag som jobbat på folkan vet ju att när det är dans så häller dom ut bla kaffepulver som dom tar med sig för att få bättre glid under skorna när dom dansar haha :D


En bild från när vi dansade på nedervåningen där poliserna spelade :)

Jag tog det lugnt efter förra helgens bravader och sen för att vi skulle på fest dagen efter oxå!!

Lördag: Jag gjorde frukost åt oss, kokade ägg, gjorde färskpressad juice av apelsiner, finns inget som slår det!!
Sen åkte vi och hälsade på mormor för det var så längesen! Där träffade vi på Sofias pappa och han var så snäll att han och Tommy åkte ut och klöpp våra äppelträd och plommonträd! Sen åkte vi och kollade på Maskincenter eftersom det är skoternsdag i helgen, sen åkte vi hem.

Gjorde mat, fläskkottletter i ugn och rotsaker till. Sen började vi göra oss klar! Resultatet:


Robin&Pär

Julia, jag & Amanda

Jag & älsklingen (som har snusat)


Den här gången blev det lite bilder iaf :D

/Helena



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus