Bli testpilot!!

Tryck på länken och ansök om att bli testpilot för denna nya drickyoghurt!!



http://newsletter.smartson.se/t.aspx?S=1&ID=1173&NL=197&N=1131&SI=263435&URL=http://smartsontestpilot.se/mymoment/bli-testpilot/

/H

Furuvik

Lunchade med Annie förra veckan, hade mycket att prata om då vi kom fram till att vi inte setts på 1 1/2 år :O helt otroligt vad tiden går fort, men som vanligt kändes det som vi setts igår :) åt en sallad på furan och sen kikade vi lite i affärer i man det var dags för mig att åka till jobbet!!
Torsdag morgon kom r hem jag och pill åkte till bollnäs och hade en heldag tillsammans! Lunchade på underbara lilla k, köpte lite blommor på mobackes, jag köpte mig en änglatrumpet, stor och fin!! Kikade lite på de flesta affärer sen på vägen hem åkte vi in på e och köpte lite jord på Coop så jag kunde fixa landet hemma på gården som verkligen såg förskräckligt ut!! Fick hjälp av pill att fixa till och r & mini hjälpte till lite dom med att gräva och lyfta sten!
På fredagen hände inget speciellt, laddade mest inför lördagen då vi åkte till furuvik på säsongspremiär med grannarna och barnen, Elina skulle följa med men hon ångrade sig i sista sekund när vi skulle hämta henne :) det var synd!! Kikade på aporna när vi kom dit och när dom matades, det är fascinerande djur tycker jag, jag skulle kunna stå en hel dag och bara titta på dom!! Sen gick vi runt och kikade på alla andra djur, sen in på tivolit och åt lite mat, tog lite lotter innan vi åkte hemåt igen väldigt trötta i benen!!
R och jag somnade i soffan när vi kom hem, sen fixade vi lite mat och latade oss resten av kvällen! :)
På söndagen var det ju morsdag så vi åkte först ut till bergvik och hälsade på r:s mamma Ann och fikade lite, gosade lite med söta Tilde och den in till stan igen och hämtade brorsan innan vi for vidare till mamma och blev bjuden på mat, fick kycklinggratäng/gryta och ris, jättegott!! Och sen kom mormor & Tommy så vi fikade jordgubbs-tårta å kaffe mumsigt var det!! Sen åkte vi hem och donade lite ute, jag oljade in uteplatsen och r tvättade av trappan och altanen. Tog reda på alla rabarber, å gjorde lite kräm på. Sen gick vi in och slöade resten av kvällen!
Måndag jobbade jag sen umgicks jag med r innan han åkte på jobb, skittråkigt, hatar verkligen dom dagar han åker, inte bara att det blir tomt utan jag har ångest i hela kroppen för att det ska hända nåt, är livrädd att det ska hända nåt när dom åker dit eller hem, fyyyy!!! Så skönt att slappna av sen när han ringer och säger att dom är framme!! Tisdag ledigt, åkte till Mickis och hälsade på henne och söta vovven, bråkstaken, som en liten trotsig tonåring men ack så söt :) se. Hem och oljade in trappan, åkte till Ica sandarne och handlade lite och in på åsbacka trädgård och köpte några blommor och åkte hem och gjorde fint! Sen gick jag in och, hör och häpna, gjorde mat :) stuvade makaroner å korv!! Fick två matlådor oxå, lovely!!!! Sen vart det slapp resten av kvällen, lite tvättning bara :)

Idag jobb sen hem och olja in altan tror jag.

Bilder kommer här!!

/H


Ecenter loppis

Döpte förra inlägget till loppis för att jag skulle berätta att vi skulle stå där men Nepp det glömde jag :D

På lördagen åkte jag och r runt och kikade lite iaf, var på stan och fikade och till morbror å ning och hälsade på och gav henne en present för dom goda vårrullarna hon gjort. Köpte en bröllops-present oxå till ett av de två bröllopen vi ska på i sommar :) åkte hem till mormor och packade ner lite loppissaker, blev bjudna på grillat, mumsigt var det!! Sen åkte vi hem och tog det lugnt en stund.
På kvällen åkte vi in till stan och åt och kollade på cruisingen, många fina bilar såg vi :) två bilar krockade, en körde in i en annan bakifrån, bara skrot bak blev det med den påkörda bilen, måste kännas fruktansvärt när man har en sån bil!!!

På söndagen var det tidig morgon och jag och mala packade in oss i bilen och åkte upp på Ecenter och stod där på loppisen hela dagen, inte sån hejdundrans förtjänst men det var kul iaf, och mala är ju en sån grym energikick :) visste kussen :)
På kvällen åkte r på jobb som vanligt, skiiittråkigt är det verkligen, hatar söndagar!

Jobb på måndagen och sen hem och tänkte hitta på nåt, tänkte att jag nog måsta vila en stund först och VIPS så sov jag, vaknade 4 timmar senare :P det var den dagen det :D trodde inte att det skulle bli nå sömn den natten sen men inga problem sov nio timmar och vaknade superpigg med en massa energi, himla bra. Vart städning här hemma, plockade upp resterande pärlor efter mitt missöde med sortimentlådan i helgen då alla pärlor for ut över golvet!!! Kröp runt å plockade upp dom som farit in under alla saker, tvättade och hängde en maskin, diskade undan lite, plockade ihop i köket, dammsög överallt. Vid tolv kom mala och vi Åkte och jagade tag på en varsin mcwrap gratis genom appen, men den vi åt var skitäcklig!!! Sen åkte vi till hudik och gick igenom den stan grundligt :) vart lite smått å gott på Clas Ohlson och sen lite kläder från diverse affärer. Fikade. Åkte på Kjelles å A&H, hittade inget där... In till stan igen å åt på en thai restaurang, gott var det och mycket mat, enda dom var snål på var det gröna, kolla bilden :D
Åkte hemåt och gjorde inget en stund, mala gjorde ärenden och jag kollade tv sen kom hon och sov över, det TOK gillas, så skönt att slippa va själv hemma :)

Idag ska jag luncha med goa Annie som jag inte träffat på superlänge, den kvällsjobb och imorrn kommer min darling, Wihooo :)

/H

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1237900/images/2012/pic_203750418.jpg" class="image">


Lite nya smycken

Armbanden kostar 70:- och kan göras i alla färger!

Fjäderörhängen kostar 50:-


Loppis

R kom hem i onsdags eftersom det var heldag på torsdagen. Hände inte så mycket den dagen. Var ut och hälsade på vänner i bergvik på kvällen. Så bestämde vi att spendera torsdagskvällen med dom. På torsdagen tog vi det lugnt först, r tog sovmorgon till halv tolv :) donade lite hemma, jag putsade sovrumsfönstren och bytte gardiner, skönt för nu är alla fönster utom hallen klara!! Sen åkte vi till farfar som fyllde år och åt tårta och träffade släkten, Goa Agnes var där oxå, hon fyller 100 år i år krutgumman :) sen åkte vi ut till bergvik till Helena Henrik å Hugo, åt och drack gott och spelade lite kort, mysig kväll!!

Idag tog vi oss en tur först till glösbo möbler och kikade på köksmöbel, har ju presentkort som måste användas och vi har funderat så länge så nu gjorde vi slag i saken så på måndag ska vi få besked. Morsdags present inhandlades till nästa helg och så köpte jag lite pynt till sovrummet, bild får komma i nästa inlägg!
Åkte vidare till Majas och fikade och tittade på alla fina saker, är nog första gången jag inte handlade nåt där :)
Vidare sen till jobbet och ett kvällspass.

En liten uppdatering vart det iaf :) bifogar ett kort på min morgonfadäs i vardagsrummet, satt i soffan och pärlade, reste mig och PANG så åkte sortimentlådan med alla mina vaxade glaspärlor ut över hela golvet, det var inte bara ett fult ord som sas då!!!!! :P

/Helste


Update

Vad har hänt sen sist då? Utgår från bilderna :)

Kom äntligen iväg och köpte nya hängrännor, r var ute en hel dag och skruvade, själv satt jag i en stol och solade under tiden och räckte han saker han behövde :) mycket bra arbetsfördelning tycker jag :D

Jag och mala hade en heldag tillsammans igen, mysigt var det! Började med en förmiddagsfika hos henne i solen på ballen, sen hjälptes vi åt att få lite ordning i hennes nya lägenhet! Gardiner kom upp och saker och ting kom på plats! När vi kände oss nöjda åkte vi ut till vågbro och hämtade lite saker hos hennes pappa, min morbror. In till stan och var superhungriga, såååå det blev middag på Olles, fy satan va gott det var!!! Vitlöksbröd till förrätt, kyckling och steakhouse fries med olika tillbehör till varmrätt! Gott gott, det var vi värda efter en dags slit :) efter det åkte vi ut på e och köpte hårfärg och drog hem till mig å kikade tv å färgade hår på varann!!

I torsdags ringde morbror Leif och sa att ning hade fixat iordning mina efterlängtade Vårrullar, så när r kom och hämtade mig efter jobbet åkte vi dit och hämtade dom, å fy satan va gott!!!!! Mmmmm!!!! Idag åts de sista upp, har en burk ofriterade kvar nu som ska grejjas nån dag, blir nog r som får göra det :P

På fredagen var det hårklippnings dax, Annie var äntligen tillbaka från mammaledighet, så hade inte klippt mig sedan i januari, men nu har jag fräscha toppar igen! :)

I lördags var det dop, lilla Tilde döptes i bergvik!! Fint var det, hann precis klart med doptavlan, kl 19 dagen innan var den klar :) på kvällen var vi till j, c och guddotter Elina på middag, fick grillad kyckling, klyftpotatis, tzatziki å vitlöksbröd, mums var det!!! Fick kladdkaka, jordgubbar och grädde till efterrätt! Elina somnade i min famn, mysigt!!!

Idag hade jag en heldag med Mickis å gudbarnen Smilla, saga å Anton, en liten hundvalp hade dom skaffat, huuuur söt som helst, men vääääldigt bråkig :) sen åkte jag ut till Söderala salongen och fick naglarna fixade :) lika nöjd som vanligt!! Sen hälsade jag på mamma å tog med mig lillebror som fick slingor i håret innan jag åkte hem och däckade i soffan!! Imorgon börjar man sex :S

Bilder kommer här...

/H


Valborg

I torsdags var man fit for fight igen och jag bakade muffins, bästa grannfrun kom över på fika och på kvällen åkte vi på tjejkväll på Colorama. Var inte så där supermycket att se men det var värt att åka på iaf! Köpte ljuslyktor och en skål från månses som jag börjat samla lite på, så himla fint tycker jag!! Sen fick man en goodie bag oxå med lite smått å gott i, bl.a. Ett par superbra trädgårds handskar som jag invigde i helgen! På fredagen jobbade jag och sen åkte jag med min underbara kusin mala till gävle, Ikea och köpcentret. Hittade lite kläder och smått å gott på Ikea! Fikade i köpcentret oxå. Mala hittade en skänk på fyndavdelningen som vi skulle ha med hem, den skulle ju lätt gå in om vi fällde sätet så ut med den till bilen och till vår stora besvikelse gick inte sätet att fälla, snopet stod vi där, men vi skrattade ju nästan ihjäl oss, packade in alla lådor i bilen och in med stommen igen och skruvade isär den sen var den bara att pussla in delarna i bilen, skam den som ger sig :D vet inte vad det är med mig och mina vänner och Ikea, kan aldrig gå smärtfritt där!! :D
På lördagen var vi på loppis på stan, ett garnnystan, silverbricka i form av en gris och 2 koppar till julservisen blev fynden, sen hem till farmor och lånade stickor. Vidare ut till bergvik och träffade lite släkt till Robert som var på genomresa, fika där och en massa prat innan vi gav oss hemåt igen. Gjorde tacos och bjöd över Madde m familj, fick gosa lite bebis i soffan innan dom åkte hem och sen gick vi över till bästa grannars å satt igen i "värmen" av infra på deras altan innan vi gick hem och la oss!
Hela söndagen bestod av trädgårdsarbete, buskarna klöpps ner klart, krattning klar nerpå och garaget städat, efter 7 timmar med frisk luft var vi klara. Fick främmande av mormor & Tommy som hade med sig släpvagn till riset, efter mycket letande hittade vi en kase på stenbacken att lämna riset på, mat på aspendos!
Måndag och jobb, kalas hos farmor som fyllde 79 år, med Smörgåstårta å hallonpaj, mumsigt var det! Kase hos pappa med grannskapet, mysigt var det, fick träffa söta Elvira för första gången då Falck å Malin kom förbi.
Idag är det slapp i soffan, vissa blev lite för överförfriskad igår :) inga namn nämnda! Kikade på en film nyss som måste rekommenderas: Rise of the planet of the apes, jäkligt bra tycker vi!!
Skulle putsa sista köksfönstret idag men axeln säger nej så får hoppa över det :-/

Det får vara allt!

/H

Bilder kommer här!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus