Till min Robert

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

If I was a sculptor, but then again, no
Or a girl who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

ohhh...

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

Lagad bil

Imorde kom snälla mamma och hämtade mig och skjutsade mig till jobbet. Hon följde med mig in och tog ett träningspass på en gång. Jag jobbade och jobbade även över lite, jag och Suss gick igenom lite grejor som vi inte hunnit med. Sen vart klockan så himla mycket och jag funderade på varför inte volvo hört av sig om bilen som skulle komma idag. R hade gett dom mitt nummer så jag skulle kunna hämta den när den kom. hade fixat med skjuts och allt för att kunna åka dit när de hörde av sig. Men när klockan var helv fem och dom fortfarande inte hört av sig vart jag lite orolig.  Ringde Edsby lack men dom hade stängt. Ringde R men han hade inte vaknat R och jag fick lite smått panik om jag inte skulle få en bil idag heller och började fundera på morgondagens bekymmer om jag inte skulle ha en bil och fick ännu mer panik och ringde och ringde. Till slut ringde R upp och han hade ett missat samtal från ett nummer han inte kände igen och tack och lov var det från volvo och bilen stod där som tur var. Så snälla Suss skjutsade upp mig dit. Fick ta våran fina lagade bil hem. Hade ju grejat däckbyte idag oxå men det var ju för sent så det sket sig. Vart lite orolig för det eftersom det är olagligt att åka med vinterdäck som det var på den bilen men åkte hem och funderade vidare. La ut en förfrågan på facen om nån ville byta åt mig men som jag trodde fick jag inget svar och det var ju väntat för jag trodde inte heller nån skulle ha lust med det. Så jag efter lite pust och pusslande fick in jätte-däcken i bilen för att kunna ta dom till pappas jobb imorgon för att få hjälp med däcken där då istället. Jag ägnade resten av eftermiddagen åt krattning i solen i bara linnet, helt sjukt att man kan vara ute i så lite kläder när det är i mitten av april!!! Skönt var det!! Så här fint blir det

Sen messade Madde och jag frågade lite snällt om hennes Markus hade lust att byta däcken och till min lycka kom dom förbi!! :) Markus sa att det var ju fixat i ett nafs att byta däck, MEN det var ju inte bara..... bultarna satt som satan och jag letade febrilt i garaget och i båda bilarna efter grejor för att underlätta för stackarn!!! Hade så dåligt samvete för att jag släpat hit han och göra ett sånt jättejobb som det verkligen var! :S Men nu sitter dom där iaf och jag är gladare än nån annan!!! Det var så himla snällt av han!!! Dagen hjälte kan jag lova! Han får dagens ros av mig! Ska försöka hitta nåt fint till han som tack tänkte jag :) Försökte mig på en vit lögn för R när jag ringde han när jag kommit in, att det var jag som bytt däcken :D Tror jag lyckades där för det lät så på han, men jag skyndade snabbt att säga sanningen :)
Nu har jag kollat dagens avsnitt av BB så nu kan jag sova gott :)
Imorgon är det nya äventyr som gäller :) Nä jag vet inte vad jag ska göra då men jag kan tänka mig att det blir lite krattning om det är lika fint väder som idag! Och då kommer jag förhoppningsvis hem lite tidigare oxå :P
Nu blir det sängen om jag ska orka upp imorgon, har ju dag-vecka denna veckan så ingen sovmorgon denna veckan inte! :) Ska fortsätta läsa lite i boken innan jag somnar. Om Jessica Andersson. har blivit tipsad om den av Pillan. Riktigt bra är den, och så är det så bra för det är korta kapitel i den! Ska lägga ut boktips om den här, när jag har läst ut den så håll utkik :)
Här kommer bilden på tavlan som jag lovade, visst var den väl värd 40:-
/H

Fin väder

Hänt i veckan:
Inte så mycket egentligen. Jobbat jobbat jobbat. Klippt av mig en halv decimeter hår :P INTE putsat fönster. Lunchat med min bror. Jobbat över. Hmmmm, jaa tror det var allt i veckan som jag hann med :)
På torsdagen kom älskligen äntligen hem på morgonkvisten. Och jag klev istället upp och åkte till frissan innan jobbet.
Fredagen jobbade jag morgon eftersom Suss skulle på gala i helgen med jobbet. Jobbade över typ två timmar och sen åkte jag hem och vi krattade och donade lite ute, sen kom min bror H hem till oss, fick skjuts av mamma, och vi tog nån öl och pratade lite och hade myskväll, kikade på gamla kort och han fick med sig några hem! Väldigt trevligt hade vi måste jag säga! Är ju inte så ofta man ses så det är så trevligt att ses när det äntligen blir så man vill helst inte att kvällen ska ta slut. Men vid halv ett fick han skjuts hem och vi kikade på ett BB avsnitt innan vi la oss.
Vid nio ringde klockan och jag åkte in till H och hjälpte till när hans ex skulle flytta ur. Var lite att göra men allt löste sig iaf till det bästa tyckte jag det verkade som, så det tror jag var till stor lättnad för alla att det flöt på bra! Sen kom R och hämtade oss så vi skulle kunna köpa lite välförtjänt mat, på väg hem till oss och väntande Mini hemma så börjar bilen gå upp i temp.... fick stanna två gånger innan hjärtat mitt gav upp, han var så arg så jag tror nästan inte jag sett han så nån gång, eller joo men sällan, så man blir lite chockerad :) Jag och brorsan skämtade lite i bilden om det, sa åt han att: våga öppna dörren å säga till R att han måste skynda sig för att maten kallnar!! :D NÄÄÄÄÄ, aldrig sa han, skulle inte jag vågat heller, men kul var det och vi skrattade högljutt :D
Sen ringde vi Mini som satt hemma på vår altan så han fick komma med firma-bilen och bogsera hem oss. R skjutsde hem brorsan och vi satte oss i solen och jäste en stund innan R skjutsade hem han med. Sen krattade vi lite igen så nu är delen närmast gångvägen klar iaf, MEN det är mycket kvar än!! Här får ni hur det såg ut  före och sen efter, inte på samma ställe men iaf :)
Kände att vi fortfarande ville vara ute så vi tog cyklarna och bikade in till vågbro och hälsade på. Satt ute på pappas altan med dom till det blev mörkt och lite till :) Grannen hans kom oxå, vi blev bjudna på grillat, mums! Och sen kom även Falck & Malin förbi. Drack nån öl och bara jäste. Sen när klockan var typ tio gick vi över till farmor & farfar för Inger & Ted var där över natten och hon har fyllt år så det var trevligt att få ses och prata lite med dom! R & Ted pratade bilar hela kvällen :) Tror R vart lite avis när Ted berättade att han beställt en ny porsche, så nu har vi bestämt att vi ska åka ner till Malmö och hälsa på dom i sommar, har ju aldrig vart dit jag så det skulle vara så kul!
Men jag hatar ju att åka bil, får ju så satans ont i axeln då så det är så tråkigt, känns inte värt det jämt! Men nu jäklar ska vi dit! Får väl ta lite stop på vägen :)
Bikade hemåt vid halv ett :S Då skrev grannarna att det var efterfest på deras balkong så vi gick över dit på en sängfösare innan vi vid två gick hem och la oss!
Imorse vaknade jag tio, väckte R vid halv elva, åt frukost och sen styrde vi kosan mot axmarby auktionshall där vi mötte upp Tommy. Kikade runt på allt innan vi gick och satte oss och auktionen startade. Jag ropade in en tavla (läs Tommy) kommer bild på den senare! Har en liknande så jag tyckte att den här skulle vara fin att ha bredvid. 40:- var ju rätt billigt oxå!
Jag började få hemskt ont i magen då vi satt där och när vi reste oss och skulle gå gjorde det ännu ondare så jag gick dubbelvikt till bilen sen när vi kom hem la jag mig i soffan och har typ legat här sen dess. Sov lite och sa sen hej då till hjärtat mitt som åkte på jobb idag igen. Var upp och satte igång en tvättmaskin och upptäckte då till min förskräckelse att nu var det myror hela köksbänken :S Har ju redan ringt anticimex så dom kommer imorgon tror jag.
Mamma ska hämta mig imorgonbitti och skjutsa mig till jobbet eftersom vårn bil är paj, den kokar direkt så den kan man inte åka med. Tur att vi imorgon får hem den andra från lagning så efter jobbet ska jag knalla upp dit och hämta den. Sen ska jag hem och försöka få in våra JÄTTE däck i bilen och åka till pappas jobb där jag ska få hjälp med byte av dom eftersom man inte får åka med vinterdäck längre!
Nu ska jag strax gå och lägga mig och hoppas på att jag INTE har ont i magen imorgon när jag vaknar!
/H

Fågelkvitter

Ja fredagen började jag ju en timme senare eftersom vi k o hem så sent kvällen före, på jobbet fick jag berätta historien om Västerås-Söderhamn tusen gånger om kändes det som :) På eftermiddagennär jag kom hem så satt R & Peter på ballisen och tog en kopp kaffe. helena, Henrik & Hugo kom förbi en sväng. Bjöd grabbarna på en varsin öl i solen, jag & Helena satt inne och pratade medan hon ammade Hugo. Går himla fort med bebisar, bara tre veckor sen vi såg han och det hade redan hänt mycket!
Sen åkte dom vidare och jag och R gick in och började dona till maten. Skulle ju ha grillkväll med Madde & Marcus. Plockade undan lite och donade sen kom dom. Drack lite öl, åt grillat och spelade lïte Guitar Hero, har tagit hem det nyast, var ganska kul men jag anser ju att det är inget som slår trean Legends of rock ändå!!!
Dom var kvar till klockan var ett tror jag, sen kikade jag och R på ett gonattavsnitt av BB innan det blev sängen! :)
På lördagen vaknade jag elva :S Hatar att vakna så sent men det var välbehövligt med sömn!! Satt i soffan å väntade på att R skulle vakna en timme till sen åt vi frukost och han begav sig över till grannen P och skulle hjälpa han lite. Jag krattade efter husväggen och plockade undan lite på gården efter vintern, ni vet ju hur det är: det som göms i snö.....
Sen gick jag oxå över till P och fick mig en kopp kaffe, innan grabbarna drog ner på boa och jag gick hem och satte mig i fatboyen ute på ballisen och läste en tidning. Gissa om det var skönt!!! Sen kom R hem och började byta däck på bilen, jag gjorde en storrengöring inuti, det var verkligen välbehövligt!!!
Sen var klockan alldeles för mycket så vi gick in och gjorde oss klara tills Mickis & Peter kom. Vi gjorde lite mat, grillat igen :P , sen spelade vi lite Guitar hero med dom oxå. Snälla Clabbe var chaufför åt os in till Olles där vi tillbringade kvällen. Skum tvål hade dom där :D
Vaknade upp vid tio dagen efter. R vaknade ett :O Men iofs så skulla ju han jobba natt sen så jag tror det var lite medvetet! Var en riktig slappardag. Tv, BB-avsnitt som missats och bara soffan. Var hur skönt som helst. R gjorde amerikanska makaroner åt oss. Sen skulle vi ut och prova om jag kunde åka med bilen till veckan eftersom vi märkte när sommardäcken kom på att eftersom dom är lite större och det är nå knas med fjädringen bak, kompressorn vill inte riktigt funka.... Och NEJ det gick inte, det tog i innerkanten hela tiden SÅ det var bara för R att slänga sig oå backen och byta till den andra bilens däck ist. Så Idag ska jag försöka åka in på nån bildels affär och höra om man kan beställa det där reläet! :S Sen åkte R på jobb och jag kastade mig i soffan igen!
På måndag sov jag ut eftersom jag har kvällsvecka. Jag tog med mig mamma ut på E och handlade lite. Blev en fika oxå för vi fick lite tid över! Sen skjutsade jag hem henne och åkte in till jobbet. Jobbade till nio, det var en lika galen måndag som det brukar så jag var helt slut när jag kom hem. Kikade på BB sen kunde jag inte riktigt slappna av så jag gick upp och målade en vägg. Klockan var tolv när jag var klar så då gick jag och la mig och läste lite.
Idag funderar jag på om jag ska putsa nåt fönster.... köpte nya gardiner in till vardagsrummet igår så då blir man ju lite sugen på att få hänga upp dom! :)
Nu ska jag käka lite frukost först sen får vi se!
/H

Strömlöst

Förra veckan var jag ju på sminkkväll på jobbet med Annelie, blev partysminkad. Blev riktigt nöjd så funderar på om jag ska ta en make-up rådgivning nåt tag :)
Sen åt vi där och mös vidare medan A sminkade några fler med det de ville ha hjälp med.
Sen fick vi skjuts av Mia till Mallans fest i vågbro vid åtta. Hon fyllde tjugo och hade fest på puffen. Himla kul var det!

Sen åkte vi in på Olles och där mötte vi upp Peter & Pillan, dansade järnet hela kvällen :)
På söndagen var det slappardag hela dagen. Gjorde hemma-pizza och kikade på tv bara. Sen på kvällen åkte R på jobb i Heby och jag var åter själv.
Måndagen kom Anne-Sofie från jobbet förbi och hämtade upp min gammelcykel som hon köpte av mig, skönt att äntligen bli av med den, och hon var jättenöjd så det var ju bra. Sen tog jag min bike upp till grunkan och hälsade på Guddottern med familj, Elina var som en liten duracell-kanin som inte ville ta slut på batterier :) Munnen och hela hon gick i ett. Hon är så härlig lill gumman! :)
Och sen på tisdagen åkte jag ut på E när jag slutade och köpte färg på coop och sen hem och började måla övervåningen. Lisa kom förbi då hon slutade jobba och hjälpte mig så vi hann faktiskt klart med hela rummet. Älskar när människor bara är spontana och kommer förbi eller bara vill komma och hjälpa till utan att man ens frågar! :) TACK gummsan!!!! Love you :)
Aaaa sen på onsdagen jobbade jag, var en helt galen dag! Suss kom in och gick på pass och sen hjälpte hon till i repan så jag fick gå in till Annelie och greja naglarna och det var verkligen välbehövligt vill jag lova!! Hon är ju bara för underbar, jag FICK naglarna av henne, hon tyckte jag hade hjälpt henne med så mycket så jag fick det :O Måste hitta på nå bra till henne!!
Efter det så begav oss jag & Suss mot resecenter och tog tåget mot västerås. Fick byta först i Uppsala och sen i Sala.
I Sala bodde ju R så han kom till perongen så jag fick ge honom en snabb puss innan vi åkte vidare :) Var så skönt att få se han då :) Sen hoppas vi av i Västerås och tog en liten tur på stan och kikade runt. Jag var tillbaka till en butik med skor som jag var i i vintras, men skorn ajag hade kikat på då var tyvärr slut, det var lite synd! Sen åkte vi vidare till hotellet med taxi, eftersom det låg en bit utanför stan denna gång! Gick in på rummet med våra grejjor och sen ut till restaurangen och tog oss lite middag, lövbiff med pommes och sallad, det var ganska gott! Satt å pratade och tog en öl tillsammans en bra stund innan vi gick in och la oss.
Klockan sju klev vi upp, gjorde oss klara och gick ut och åt frulle, fy sjutton va gott det är med hotell frukost!!! Mmmmm, åt massor och sen hämtade vi våra saker och gick ut till taxin som var förbeställd åt oss. Han åkte ju fel givetvis för han hade fått fel adress, frågade om vi visste var det låg och om vi var från stan, JAA jag bor alltid på hotell och åker taxi till jobbet! :) Idiot!! Fick leta fram adressen till han på Iphonen, och då kom vi rätt! Var på kurs i kundvård och uppsägningar hela dagen. Var rätt givande faktiskt! Åt lunch på spicy hot. Slutade en timme tidigare så vi gick på stan innan vi gick till tåget men jag handlade inget!! :) Sen nu ska jag berätta om resan hem som var en mardröm!
Tåget skulle gå 17.00 men var försenat en kvart, typiskt sa vi som hade tänkt ta en fika i Sthlm när vi skulle ha en halvtimme till nästa tåg men som nu då bara minskat ner till en kvart. Hoppade på och fick då veta att det var helt strömlöst på Sthlm-central pga stormen så vi visste inte om vi skulle ta oss in med tåget och mycket riktigt så fick vi stanna i Bålsta för därifrån stod tågen i kö fram till centralen :S Kunde ta pendeln in till centralen fick vi veta så vi gjorde det, bytte till tunnelbana oxå. Sen när vi äntligen kom fram så blev vi inte klokare. Ingen visste nåt om hur läng tid detaa skulle ta och vårt tåg stod det 22.00 på. Så vi gick till en restaurang och satte oss. Där träffade vi på 2 söderhamnare som vi slog följe med! Efter ett tag så fick vi höra att inga tåg skulle gå fran centralen på hela natten så man kunde ta pendel och tunnelbaka ut till solna C och åka tåg därifrån. Ringde chefen och talade om att jag inte skulle kunna vara på jobbet till sju!! En av de vi träffade hade årskort så hon kunde gå upp till loungen och få förhands info så hon kilade dit! När hon kom tillbaka hade hade hon fått lite info och vi skulle ta oss till Upplands Väsby och därifrån ta tåg mot gävle. Ringde R och kollade om han kunde hämta oss där OM vi hann ta oss till UV i tid!!! Sprang som tokar allihopa. Ner till tunnelbanan, tog den mot Akalla trodde vi men hade hoppat på fel så vi hamnade i Alvik och fick byta och åka tillbaka tre stationer bytte och åkte med rätt mot Akalla och sen hoppade vi av på nåt ställe där vi fick hoppa av och springa upp för trappor och genom gångar och sen ta pendeln mot sundbyberg. Däroifrån skulle vi ta buss (nu var vi redan sen) sprang mott spärrvakterna och frågade varifrån bussarna skulle gå och då stod det fyra bussar på andra sidan vägen så vi sprang dit och hoppade på, det var typ tok fullt även på dom! Åkte med den till Ulriksdal där vi fick kasta oss av och springa mot tåget som tack och lov stod och väntade. Var rätt skönt att få sätta sig och känna att man var på väg hem! R hämtade oss i gävle vis kvart i tolv och sern hemåt och skjutsade alla mot alla håll innan vi åkte hem och verkligen stupade i säng!!! Tog sovmorgon till 8 och åkte till jobbet strax efter :)
Vilken jäkla dag!! Åker tåg en gång om år MAX å då blir det så här :)
Så där!
/H

Lily <3

På onsdagen åkte jag ut till Therese så fort jag hade gjort mig klar. Hon var barnledig så vi fikade och pratade hela tiden, tills att det var dags för mig att åka mot jobbet vid halv två. Åkte in på kvantum och köpte en sallad först oxå. Sen var det ju jobb då resten av dagen.
Torsdag: Klev upp åtta för att jag skulle vara barnvakt och få främmande. Så strax efter nio kom Mickis & Smilla, hon har blivit så stor! Var ju ett bra tag sen jag såg henne oxå, har ju inte träffat henne sen dopet :S Fy, ska bli bättre på det!! Sen kom Lily vid halv tio tror jag klockan var. Jätte snuvig var hon, hon håller på å få en massa tänder!! Men lika glad var hon för det! DADADADA, så himla go, enda hon blev riktigt förbannad på var när jags kulle torka henne om näsan och munnen, gallskrik, men som gick över lika fort!! Ja, himla go är hon iaf!!! Hon & Smilla fick ligga å prata i fatboyen :)
Sen åkte jag till jobbet halv två när alla åkt hem. R kom hem idag oxå, sov som en stock den här natten. Arg var jag på kvällen oxå, för 4:an hade tagit bort frivisningen på elvan helt utan förvaning!! :@ Kommer nog inte dröja länge innan jag har 24-7 :P
Fredag: Jag och R åkte ut på lite ärenden, köpte present till Mala som vi ska på fest till idag lördag. Sen åkte vi upp på UF mässa på tennishallen, var inte så mycket intressant. Åkte till pappa på jobbet och hämtade upp en spinningdräkt som Maria G ska få på jobbet som jag hittade när jag jobbade där och som dom inte får såld :) Hon ska greja nåt som tack till dom, men vad säger jag inte här eftersom pappa läser :P Sen tror jag inte vi gjorde nå mer innan R skjutsade mig till jobbet. Jobbade, stuvade om i kylarna i tre timmar och sen var det bara städning kvar innan stängning!
Idag nu sitter jag och väntar på Pillan som ska komma och hjälpa mig med håret, hon ska färga i det röda på mig. Sen ska jag göra mig klar för att dra vidare in på jobbet för att Annelie ska ha smink-visning med oss :) Kul kul!
Ikväll blir det Malas 20-års fest.
Till veckan ska jag på utbildning till Västerås igen, onsdag till torsdag!
Här kommer lite bilder från festen förra helgen!
/H

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus