Mygg

Förra helgen avslutades med en liten tripp till stugan. Var först ut på ecenter och kikade runt lite på loppisen, köpte en wii gitarr :) Så nu kan man äntligen spela två utan att låna en gitarr av grannen :P Pappa & R åkte till skutskär och hämtade hem en båt som pappa köpt efter många om och men :)
Och jag & Mia åkte ut till stugan och inväntade dom. Pappa kom med båten över vattnet från stråtjära
R kom med bil och båtvagn efter vägen, ja det vore ju konstigt om han oxå kom över vattnet förstås :P Åt lite tillsammans och sen drog Mia & R hem. R skulle ju iväg på jobb och Mia skulle jobba dagen efter. Pappa var ledig och jag jobbade kväll dagen efter!
Pappa och jag gick runt till alla stugor och skrev ihop frågorna till tipsrundan som vi alltid har på fisketävligen, många skratt blev det :D
På kvällen tog jag och pappa en båttur och körde lite drag utan napp, eller ja ett napp eller nå hade jag men det blev iaf ingen fisk! Sen var det dags att sova.
Dagen efter hade det regnat hela natten och det var lite kallt och blåsigt så vi packade ihop och drog iväg hemåt, vågade inte prova dra upp båten på våran sida sjön så jag tog bil och vagn och mötte upp pappa i stråtjära!
Sen var det jobb hela veckan. Fick fotvård på tisdagen på jobbet för första gången i mitt liv, och jag kan lova att det inte var den sista, fast jag har fotfobi!!! Underbart skönt var det!!! Irene är superduktig!!! Kittlades lite på slutet bara när hon körde med nån form av slipmaskin :)
På torsdagen var jag barnvakt åt underbara Lily, hon är så härlig och glad jämt!!! Vi åkte till mamma och hälsade på och tog en liten promenad.
När det blev helg sen hade vi ju planerat att åka på säsongs premiär-öppningen av furuvik med grannarna MEN det tokregnade ju såååååå det blev shopping i bollnäs istället för oss och i gävle för som :) R köpte sig en peak skjorta på pepes till bröllopet vi ska på på fredag. Jag hittade inte så mycket. En klänning på gammalt och nytt och lite andra små prylar. R köpte morsdagspresent till Ann oxå där på gammalt å nytt, dom har ju så himla mycket fint där, man skulle kunna gå där i flera timmar och kika, hemskt mysig butik. Sen på hemvägen åkte vi in på Majas cafe i rengsjö och fikade, tog en varsin helt makalöst  god macka!!
sen på glössbo möbler såklart, kan ju inte åka förbi där utan att svänga in :P
På kvällen blev det party med grannarna, var meningen att jag och Pillan skulle ut bara men grabbarna hängde på, hade en superkul kväll!!!
Bästa kortet knäppt av R (att han inte blev fotograf?!)
På söndagen sen var det dags för morsdag så vi hämtade upp lillebror och åkte hem till mamma och blev bjuden på god mat och hon fick en lite present, ett presentkort på behandling hos bästa Annelie på jobbet. Mamma ska få brynplock och färgning av fransar och bryn, hon blev jätteglad! Jordgubbsårta till efterrätt, mums!!
Hämtade sen upp Ann och fortsatte ut till bergvik för att fortsätta morsdagsfirandet där. Hon fick en fotogenlampa till sin samling! Vi fick glass och jordgubbar där. Mumsigt!!
Till min lycka ringde R:s chef sen och talade om att R skulle få åka till Ljusdal som idag istället för att åka igår kväll och ni ska bara veta hur glad jag blev, kändes som att vinna på lotteri!! En natt mindre att sova ensam utan mitt hjärta!!! Lovely!!!! Kikade på film och BB innan det var läggdags :) Nice!!! Kortvecka oxå ju med jobb denna vecka så jag behöver bara vara själv två nätter (Y) Yeeehooooo!!!
Idag vaknade jag sex och även sambon som hade glömt trycka på knappen på klockan så han fick ett hastigt uppvaknande när han såg på klockan och skulle egentligen vara i Bollnäs om 10 minuter, njaaaa tror inte det :P
Efter jobbet vart det en shoppingtur på stan, inhandlade det sista till bröllopet och ett linne på hollywood :) Sen hem och svidade om och en rask promenad över till älskade guddottern med familj för att vara barnvakt en stund medan dom gjorde lite ärenden. Vi tog en cykeltur med trehjulingen till lekparken och gungade lite och grövde i sanden, hon klättrade lite oxå till jag fick plocka ner henne för att hon var för högt enligt mig :P På vägen dit var hon mäkta imponerad av åkgräsklipparna som killarna satt på och hade rast och hon bestämde sig för att "jag ska stå här och vänta till dom åker jag vill titta" dom skrattade och jag övertalade henne att dom nog skulle stå där länge så vi kunde inte stå kvar :) tack och lov var det inga protester så vi knallade vidare :D Sen när vi lekt klart gick vi hemåt och hon fick en glasspinne och vi kikade på bolibompa och mös lite i soffan tills mamma och pappa kom tillbaka.
Sen fick jag puss och kram och gick hem och klöpp gräset och tvättade bilen och FYYYYY sjutton va mygg det var :O Myggbett över hela kroppen, blä, det måste vara det värsta med sommaren, imorgon blir det en tripp till pappas jobb och inhandla en mygglampa om man ksa uthärda denna sommar!!!
Jaaa tror det var allt för denna gång, när jag skriver nästa gång så har jag vart på bröllop och förhoppningsvis i stugan med en massa sol, långhelg väntar! Och just ja inte att förglömma, ska på SPA på torsdag oxå och få en lyxbehandlig för presentkortet jag fick av hela R:s släkt i 30-års present!! NICE!!!! www.spavaldhav.se är ju min kusins sambo som tagit över det så man måste ju göra lite reklam :)
/H

Mycket

Ja det är mycket nu! Hinner inte med mig själv :S
Vad har hänt sen sist då? Får göra som sist och skriva efter bilderna jag har!
Jag & brorsan var till mamma en dag och blev bjuden på mat, korv med hemmagjord mos fick vi, himla gott var det vet inte när man åt hemgjord mos sist!!
Pappa & Mia var här hela lördagen förra veckan och hjälpte oss lägga stenplattorna på innergården, jag & Mia skulle ju göra det själv men det insåg vi ganska snart att vi inte hade klarat av :D Fint blev det, lite jobb kvar men snart så är det fixat :)
När R åkte sist så fick jag som vanligt massor med ångest och visste inte vad jag skulle ta mig till för då åkte han oxå tidigare eftersom han skulle jobba dag istället för natt den veckan! Så jag kände att jag var tvungen att göra nåt för att få tänka på annat och få tiden att gå! Så jag gick upp på övervåningen och städade, putsade fönster, satte upp nya gardiner, möblerade om i lillrummet, bytte till plastblommorna jag fick av mamma oxå! Himla fint blev det! Och sen var det kväller och tv programmen började och sen var det kväller! Nice!
Fixade till några plattor till på innergården en kväll när det var fint väder!
Sen var resten av veckan fullbokad :O
På tisdagen fyllde farfar år så då åkte jag med Jessica med familj dit, eftersom min bil pajjade på morgonen, helt död var den så snälla mamma fick komma och skjutsa mig till jobbet på morgonen och sen kom snälla grannen på kvällen och hjälpte mig ladda på batteriet så jag fick en bil dagen efter att åka i.
Var hur härligt som helst att få umgås med älskade guddottern, fick träffa goa Signe oxå, trodde inte hon skulle vilja komma upp i min famn eftersom man inte sett henne på hur länge som helst men hon kom direkt fram och sträckte upp armarna :D Men då vart inte Elina glad! Hon drog på arga minen och ställde sig upp på stolen och sa till Signe argt att JAG ska oxå vara hos Helena, det är MIN Helena!! Sötis!!! Så då fick båda vara i min famn, hur härligt som helst å få gosa med två sötisar samtidigt och efter det var dom bästa vänner :) Gotjejerna! Kramades gjorde dom å!! :) Fick inget bra kort, men men det får duga!
Signe med farfar, Elina med pappa!

Sen var det onsdag och dags för vårruset! Jag bestämde mig redan innan att jag inte skulle springa en meter, helt otaggad var jag!!! Men när jag väl stod där så hade jag helt plötsligt bestämt mig för att, här ska springas, så långt jag orkar och jag och Lisa tog plats på startlinjen och värmde upp! Skönast killen som vi hade som uppvärmare :D Sprang på ca 30 min och det var jag mer än nöjd med!! :)
Sen vart det picknick i parken, gptt var det!
Fick en paj med oxå, var ju tvungen att smaka, å fy så äcklig den var tyckte jag, men Gittan hon smaskade i sig hon av deras :D
Åkte hemåt och stupade sen isäng efter en dusch!
Dagen efter var det dags för matmässa i bollnäs genom jobbet. Åkte med Lisa och tjejerna från sjukhuscafeterian! Himla kul var det! Mat och dryck efter! Gott som sjutton :)
Sen vart det helg och jag & R byggde klart altanen med räcket! Är jättenöjd!!!
Dagen efter var det dags för cruising och party :) Åkte ner på stan på dagen och kikade lite på bilar, ledsnade ganska fort och tog med mig Pillans barn, som var med Peter, på en shoppingtur på stan istället medan killarna kikade vidare! Köpte mig ett par leggings som jag ska ha på det stundande bröllopet nästa vecka :) Sen knallade vi tillbaka och hämtade upp killarn aoch gick på tacobaren och käkade lite innan vi åkte hemåt!
Finaste bilen (mest pga färgen :P)
Sen vart det party hemma hos oss :) Hade en toppen kväll med massor av skratt!!! Kubbspel vart det oxå! Körde vågbroskolan mot bergviksskolan, bergvik vann båda matcherna!! :-/ Tror det berodde på cigarren vi hittade i Peters kubbspel som vi blossade på innan spelet började :D
Fimpningen gick sådär för mig!! Ovan cigarr rökare :D Fick lite skäll av dom som vart med förr :D
Matchen drog igång men förlusten var ett faktum efter även ett sidbyte!
Men men, vi var glada ändå :)
Sådärja, det var allt jag hade för den här gången! Ingen idé att jag säger att det inte ska dröja länge innan nästa inlägg för det vet ju alla hur det är med den saken :)
Kram på er!
/H

Ensam

Är ju väldigt otäckt å vara ensam hemma nu när det går omkring en gubbe i stugsund och gör inbrott. Han har till och med vart in till folk medan dom legat och sovit så nu sover man ju inte jättebra om nätterna vill jag lova. Dom har börjat ha gatubelysningen tänt på nätterna oxå så det känns ju lite tryggare iaf! Hos en av våra instruktörer hade han vart in och snott pengar ur ett skåp. På skogsfruvägen hade han vart in på natten medan dom sov och stulit en massa saker. Och uppe i Grundvik hade han försökt ta sig in! Fattar inte att man törs göra så på ställen där husen ligger så tätt!! :S

Köpte mig en ny parfym ute kicks i förrgår, min börjar ta slut så jag åkte ut för att köpa en som jag bestämt mig för MEN så fick jag prova en annan och då blev jag helt galen så det blev den, den lukjtade så otroligt gott!! Det är beyonces nya!!
Har köpt mig ett par skor oxå, kommer bild på dom när de kommer hem, ett paket från hm är på väg hem oxå :P åsså har jag skickat efter provbågar från favoptic :)
Nu ska jag dona lite innan jag ska dra in till stan!
/H

VÅÅÅÅR

Fy vad jag har vart dålig på att blogga den senaste tiden!! Men jag kan ju bara säga till er att det hjälper när folk frågar efter inlägg :)
Men jag kan ju oxå säga att det tar emot när man har så mycket att skriva om och man inte har uppdaterat på länge för det tar sån tid då..... och värre blir det för varje dag som går för man ligger ju inte latsidan direkt :)
Jaa vart ska jag börja, ska kolla på bilderna så jag får lite hjälp!
Ser ut som att jag börjar med påsken. Då drog vi till Roberts släkt utanför Arvika i Glava. Bodde hos Roberts bror med familj. Hade en supermysig helg. På lördagen var vi in till arvika och handlade lite på dagen för jag hade sån hemsk pollen allergi så jag var tvungen till apoteket och botanisera lite. Våren hade kommit så mycket längre där så min kropp fick en lite chock! Sen fick Molly leta påskägg i trädgården som påskharen hade vart dit med, och hon fick en hel korg full så hon har nog godis för ett år framöver nu :D
Åkte vi in till Arvika och åt på Olssons brygga på kvällen. Var en överraskningsgrej för Roberts mormor som skulle fylla sjuttiofem. Hela släkten samlades, saknades några enstaka bara och hon vart sååå glad och rörd till tårar! Kul!!
Jag åt en god köttbit med pommes till.
Självklart tog man en efterrätt oxå, var nån form av kladdkaka som jag så där efteråt kände att jag väl lika gärna hade kunnat vara utan för den var inte värd pengarna :P
Ja som sagt så var det en mycket trevlig och lyckad kväll. Resten av kvällen spenderades hos Jonas & Monica. På söndagen drog vi hemåt, skönt var det att få en hel dag hemma sen innan man skulle tillbaka till jobbet!
Robert och hans syskon
Helgen efter var det dags för nästa tripp, sista April i Uppsala hos Dan & Kajsa. Grannarna var oxå med Peter & Pillan!! Lika trevligt det!! Åkte dit på lördag förmiddag. Fick lite mat när vi kom. Sen gjorde vi oss klara för lite partaj. Gick neråt stan och mötte upp Johan & Lollo. Åt lite tårta i en park för Dan fyllde ju år.
Satt där i solen en stund ínnan vi gick vidare mot stället där vi senare skulle äta.
Satt på uteserveringen och tog en öl.
Sen gick vi in när klockan vart sex då vi bokat bord. Roligt ställe. Började på toa. Kände mig iakttagen hela tiden av en cowboy som stod och viftade med svärd
Men det var bara en projektor som spelade upp det mot glasdörren, coolt var det :)
Hade förbeställt mat. Jag tog som vanligt kött och till det blev det pommes :) Supergod mat!
De andras mat såg oxå god ut, här kommer lite bilder på det:
På söndagen sen drog vi ut till skokloster, det var bilträff där och Peter brukar åka dit så alla åkte ut!
Tog en bild på R med sin drömbil :)
Den här tyckte jag var snyggast, förlåt Peter :P
Den här bilen var oxå lite kul med dekalen!!
Efter det åkte vi till Ikea och botaniserade lite, vi skulle köpa två plastfåtöljer till altanen men alla shoppade innan det var färdigt!
Åkte sen till gränby och shoppade lite jag och R efter att vi hämtat vår packning hemma hos Dan & Kajsa. Efter det åkte vi hemåt!
På kvällen började jag få ont i magen och på natten vaknade jag och fick rusa ner på toan och kräktes som en tok! TROR att det var en macka som jag åt på skokloster som ställde till det, för det var räkor i en röra på den och den låg inte kylt så jag TROR att jag fick nån matförgiftning IGEN men jag vet inte för sen på dagen efter mådde jag bättre, sov HELA dagen, vågade inte äta något. Sen dagen efter mådde jag prima och var uppe och donade lite emellanåt. PÅ onsdagen var jag på jobbet igen.
Torsdag var Maddes stora dag och vi gick ner till dom på kalajs. Madde fick ett armband av mig och ljusstakar och en ljuslykta av oss tillsammans. En liten kisse har dom skaffat oxå, så himla söt var den!!
När helgen började närma sig och vi såg att det skulle bli fint väder så kände vi att det var läge för att åka till Fagersand och städa och ha premiär och så blev det! Ringde till Farbror Hans & Samuel oxå så dom var oxå på, Brorsan hoppade över. Pappa & Mia skulle åka och kolla på en båt så dom hoppade oxå över denna helg.
På fredagen när jag kom hem från jobbet så hade R vart och handlat en massa brädor till altanen som vi började på förra sommaren. Satte upp stolpar och byggde trappa. Fint blir det, får fortsätta när R kommer hem på torsdag och fredag.
Åkte direkt vi vaknat och ätit frulle på lördagen. Drog igång städningen ganska direkt. Jag krattade vägen upp till våran lill stuga först för att vi inte skulle släpa in en massa. Sen bubbade vi ut alla saker och började dammsuga och skura överallt.
Sen piskade R madrasserna. Vi bubbade in allt och sen bäddade vi våra sängar. Åt lite lunch. Sen fick R skura altanen uppe hos oss och jag putsade alla fönster på stora stugan. Sen piskade han alla madrasser och dynor mm till stora stugan.
R tog premiärdopp i 5 graders vatten :O
Sen började jag kratta trappan upp till dass. Farmor & farfar åkte hemåt. Båten sjösattes. Sen vart det lite kvälls grillning och vi satt inne framför brasan och mös lite innan vi gick och la oss vid halv tolv.
Idag vaknade jag vid halv tio och gick ner och åt frukost med Hans & Samuel. sen krattade jag och Samuel vägen och parkeringen. Sen tog vi det lugnt resten av tiden och satt och solade nere vid stranden. Det hettar på bra i ansiktet nu!
Åkte in på Ica när vi åkte hem och handlade lite frukt och gjorde en fruktsallad som vi åt i solen hemma på altanen. Sen vart det lite kyligt så vi mös lite i soffan innan R åkte på jobb. Nu har jag hängt tvätt och sen bloggat i över två timmar. Medan jag sett BB :) Älskar att Katerina åkte ut!!! NICE!!!! :)
Nu ska det int edröja lika länge innan jag bloggar igen hoppas jag :P Men det är ju lite så när det börjar bli lite sommar, man har inte tid att sitta vid datorn!!!
/H

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus