30-års festen

Veckan innan hade jag ju tänkt ägna till att planera och dona inför festen MEN det hade inte mitt jobb tänkt :) Då bar det av mot Västerås och utbildning. Jag var lite sur och arg först för detta MEN jag tar tillbaka allt och säger nu att det var en helt klart givan de vecka med allt vad det innebar! Bra samtal tillsammans med min närmsta jobbarkompis Suss. Låg vaken varje kväll och pratade! Hon är verkligen guld värd hon :) Utbildningarna var oxå toppen. Gick tisdag och onsdag Tel Trac utbildning, där vi fick samtalsutbildning och mer insikt i vad medlemsrådgivarna gör och hur en PHP går till. Varje eftermiddag/kväll ägnades åt shopping :) Massor av bra affärer finns det faktiskt i Västerås så man hade knappast tråkigt!! :D Torsdag var det Fit Trac utbildning och där fick vi lära oss lite om vad medlemstränarna gör och en massa annat matnyttigt om träning och lite annat. Kvällen ägnades åt resturangbesök och gott att dricka, klockan vart alldeles för mycket innan vi stupade i säng! Fredagen var den viktigaste dagen för oss, Front trac, receptions-utbildningen. Hur mycket bra som helst fick vi lära oss! Har skrivit en hel del som vi vill göra och ändra på! :) Slutade lite tidigare än tänkt så vi åkte hemåt och tog "genvägen" förbi uppsala för att hämta upp en klänning i Gränby som jag lagt undan där! Superduper fin som jag skulle ha på den stora festen dagen efter.
Robert däremot hade jag gett uppdrag i veckan så han hade fullt upp hemma med fix inför festen. Så när jag kom hem var maten till festen fixad. Snälla mamma hade fixat tårtor. Handligen av resten hade ju jag och Madde fixat tidigare såååå det mesta var ju faktiskt klart.... med lite planering i tid så gick allt att ordna, men jag kan ju erkänna att jag har haft en hel del prestationsångest inför denna kväll, perfektionisten Helena!!!
När vi kom hem till Söderhamn blev jag upphämtad av kära R på jobbet och vi åkte raka vägen till lokalen för att kika över allt och för att jag skulle få en överblick på vad som skulle fixas och vad som jag kunde släppa!!
Kvällen sen betstod av en massa fix hemma bara :) Kunde vara lugn eller jag gjorde mig lugn.... Fixade lite med lekarna mm.
Sov gott i min egen säng :) Upp så fort jag vaknade och gick och trampade bara fram och tillbaka innan jag tyckte att det var ok att väcka min kära och dra hen ner för trappan för en snabb frukost och sen iväg till lokalen för att dona. Dukade och fixade med allt. Allt flöt faktiskt på bra utan missöden eller missar i planeringen och handlingen. Nöjd och lugn kunde jag åka hem och börja göra mig klar i lugn och ro, ingen stress i onödan som kan ställa till det! Kom till lokalen en och halv timme innan utsatt tid och kunde lugnt fixa det sista innan gästerna började anlända. Några avbokningar blev det pga sjukdomar men det vart ändå runt 20 pers. Maten och fikat verkade uppskattas och sen hade jag fixat en massa till baren så ingen behövde vara törstig denna kväll och heller inte nykter om man så säger :P Och så blev det! :D Några "skandaler" blev det oxå :D Men det är sånt som bara vi som var där får och kommer att veta :D Sammantaget så är jag MER än nöjd! TACK alla som var med och förgyllde min stora kväll!! Tack för alla fina presenter!!
Några små guldkorn kan ni få ni som inte var där :P Killar i strumpbyxor...... Robin vann tror jag! Sofia åt ett lakritssnöre snabbast under kvällen! Ett gummiband var oxå inblandat.... lite oenighet om vilka som var bäst... men det såg ut som Brorsan & Petra vann iaf! Afterdark kom och gjorde ett nummer på scenen :D
Vi vart en diskmaskin rikare och det pga ett ägarbyte på ett företag! Lokalen vart gratis för min del tack vare min mamma <3
Tror det räcker så! Bilderna får tala för sig!!
En kväll att minnas vill jag lova!!

/H

I nästa inlägg... håller på att göra om stora rummet uppe så det kanske blir lite tjuvtittning på det! Det ni :)

Trögt med bloggning!!

Har liksom tappat gnistan med bloggandet!! Det går väl upp och ner som allt annat!!
Tror det var helgen innan jul som vi var till svärföräldrarna och firade jul! Robert och jag hjälpte till att baka de sedvanliga havrekexen som för övrigt är supergoda med julskinka på :) Fick med oss en STOR burk hem, har faktiskt några stycken kvar :)
Sen öppnade vi julisar! Jag fick ett presentkort, söderhamnshundringen.... funkar i de flest butiker nere på stan.
Lillajulafton firades oxå med Jessica, Clabbe & Elina. Himlans mysigt var det!! Vi fick en prenumeration, och en skål av dom!
Fullt upp var det sen fram till jul, fixande och donande. Julbord med ventilmontage på Statt. God mat och bra underhållning, musiken kanske var lite hög i förhållande till de som sjöng, man hörde inte dom så bra....
Julafton såg ut som den brukar (tack och lov) skulle bli tokig om det vart förändringar på just den dagen!! Skulle helst se att den skulle se ut som den gör hela mitt liv, men det kommer ju bli svårt :D Packade ihop mina ge-bort-tomtar som jag alltid gör till alla som vi ska till på jul.
R & jag bytte julklappar här hemma när vi vaknade, R fick en internetradio av mig med iphone dockning och en valfri prenumeration på en motortidning. Jag fick dom 2 sista säsongerna av Desperate housewives som jag saknade och ett bidrag till min kommande 30-års fest!
Bruschan och Petra hämtade oss här på morgonen och vi åkte hem till mamma på grötfrukost med paketöppning. Fick en MASSA bra saker. En superfin klocka som jag önskat mig, en till armen, en sån lila plastklocka som väl dom flesta har nu i alla de färger man kan tänka sig :) En klocka till väggen i köket, blev toppenfint till de nya färgerna!! Oh my.... nu har jag gjort bort mig tror jag..... hur ska jag komma ihåg allt :S
En bh fick jag, efter en uppgradering i storlek så passade den perfekt :D Och så fick vi en lite jul-ljusslinga som man kan ha inne, som ser ut som små julkulor. Robert fick ett par skinnhandskar.
Av lillebror och Petra fick vi bajsspelet och jag fick en gosegris som grymtar om man klämmer på magen :D Ett armband fick jag av petra som hon gjort själv. Bajsspelet spelade vi direkt allihopa, många skratt blev det :D Hahaha
Hemma hos mormor fick vi pengar. Robert fick ett par nya tofflor som var välbehövligt. Jag fick en almenacka. Och så fick vi en chokladkartong. Av mina kusiner fick jag vaniljsmaksättning som man kan ha till lite av varje.
Vi åt god mat och mormors goda ris ala malta, mmmmm då känner man att man vill ha jul lite oftare! :)
Sen gick vi upp till farmor och farfar och åt lite från det årliga gottebordet nere i gillestugan och sen vart det paketbyte. Alla köper ett paket för 100:- var och lägger under granen och sen får man ta ett paket. Jag fick en fin kärlhandduk med julmotiv och R fick en ficklampa.
Vidare sen hem till pappa & Mia och hade lite kvällsvickning där. Paketöppning - vi fick presentkort på glössbo på 1000:- till det kommande köksbordsbytet. En hårspray, blir väl mest jag som kommer att använda den. Små kill och tjejtomtar.
Tror det var allt i det stora hela. Men jag har säkert glömt en del!! :-S
Juldagen åt vi middag hos pappa och sen vart vi kvar där ist för att gå ut. Gick hem till farmor & farfar och träffade kusinerna och släkten från malmö/sthlm/köpenhamn. Mysigt var det!
Sen var det lungt en vecka fram till nyårsafton. Då packade vi in oss i bilen och åkte upp till Sundsvall tillsammans med Peter & Pernilla  till Micke & Mia. Installerade oss där och sen iväg på nyårsfest med middag. Mycket trevligt var det. 3 rätters: toast med heta räkor och aioli. Potatisgratäng, grillad oxfilé och kantarellsås. Chokladmuffin med hallonmos och glass. Shiiiiiit va gott det var!! Lekar i massor och buzz. Stupade i säng sen vid 4 :)
Hem dagen efter och gjorde iordning tacos som vi bjöd mina bröder med sambos på.
Vi hade en supermysig kväll här hemma med massor av skratt till bajsspelet och kampen mellan man och kvinna.
Sagt under kvällen: Vad är en 2 tum 4:a? JA VET en tv :D Vad är ett fälgkors? Hmmm jaaaa det vet jag ju.... vänta..... jooooo det är en kniv :D Blev inte så sent, tror klockan var ett när vi kom i säng så det var ju inte så farligt.
Sen var det bakning som gällde resten av dagarna fram till min födelsedag.
Den 4:e small det! Jag blev hela 30 år. Började dagen med jobb fram till 12.30. Fick lite små presenter på jobbet. En lite slända och en påse lindt choklad. Åkte hem och dukade iordning och gjorde mig klar.
Vid tre drog kalaset igång. Farmor & farfar var först ut. Fick 500:- i presentkort på e-center. Sen ramlade det in folk hela tiden. Mormor & tommy, av dom fick jag pengar, av mamma fick jag en jättefin tavla med text på och ett halsband med mitt namn ingraverat som även brorsan och Petra var med på. Frida kom och av henne fick jag en ram i luffarslöjd. Ann & Gunnar, Madde & Marcus, av dom och hela Robert släkt fick jag ett presentkort på spa valdhav på 1200:- dom hade även med sig paket från Jonas, Monica & Molly som jag fick 6 glas lite åt vinglashållet och 2 ljuslyktor och sevetter. Jessica, Clabbe & Elina kom och fikade, deras present skulle komma på festen. OCH av min snälla husband fick jag en eftertjatad present :P EN FATBOY :D Wiiiiiii fy fan vad det ska bli härligt!!! Den har inte kommit än! Hmmmm jaa jag tror det var allt och alla. Nu inväntar jag bara min stora fest som går av stapeln nästa helg :)
Igår var vi ut till stugan och skottade av taken. Shit va snö det har kommit alltså. Men nu så är stugorna räddade iaf! :)
Idag har jag och Madde vart och handlat till den. Var inte suuuuperkul och stå i kassan och bläddra iblad alla tjugolappar som min snälla R hade gett mig tillskottet till festen som :D Kassörskan tittade lite snett på mignär jag stod där och bläddrade och räknade :P Åkte in på jysk och köpte mig en bänk med korgar under till hallen för e-center presentkortet. Superfint blev det iaf.
Sen hade vi lite myskväll här hemma med Madde & Marcus och tittade på premiären av Let´s dance. Jag och Madde julgransplundrade och jag har nu plockat undan nästan hela julen. Bara fönstren kvar nu, skönt!! Måste ju göra det nu eftersom jag ska jobba hela helgen och sen ska jag på utbildning tisdag till fredag nästa vecka!
Det var ALLT för idag :P
Det här är alltså skrivet den 7:e Januari men jag la inte in bilderna förens nu :)
I nästa inlägg ska jag skriva lite om den stora festen! :)
/H

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus