Kick off och Birka kryssing

I fredags så satt vi hemma hos grannen och tog en öl och kollade på två filmer, Grown ups och descent 2 tror jag dom hette. Helt ok filmer!

Lördagen åkte R och grannen på BMW träff i Orsa och jag åkte på Ecenter med mamma och shoppade lite. Blev ett par nya leggings på Lindex som jag hade på mig på kvällen.

Åkte sen hem och sprättade en öl och gjorde mig klar för kvällen. Vid kvart i tre kom Xtravaganza Anne-Sofie och hämtade mig och vi åkte in till jobbet och mötte upp den andra innan vi gav oss av ut till Fallena i Vansätter för Kick off. Alla fick presentera sig och sen var det lite mat. Räkor och annat gott! Mumsigt var det.

Sen vart det kubbturnering. Vårt lag gick till final men kungen slogs ner och vi förlorade den :P Men kul var det.

Sen festade vi vidare och några badade tunna.

Sen fick vi skjuts hem av chefens fru Anna. En mycket trevlig kväll som var väldigt givande tycker jag, skönt att få träffa och lära känna alla lite mer avslappnat :)

På Söndagen skjutsade R mig och mamma upp till resecentrum där vi mötte upp Elisabeth och Sophie för att åka med Birkabussen på kryssning! Lite party på bussen och sen en toppenkväll på båten. Hade superkul.

S och jag dansade loss på discogolvet, mamma och Elisabeth kom oxå dit.

Kom i säng vid 4. Klockan 9 klev vi upp och gick upp och åt frukost. Sen handlade vi lite tax free och spelade lite på maskinerna. Bingo hann vi med oxå, satt med ett nummer kvar på sista spelet men vann inte :(

Sen gick jag och S upp på soldäck och glassade i solen med en varsin öl och pratade med bögen Robin som vi träffade kvällen innan, värsta toppenkillen, riktig sköning :D Han bjöd på öl hela tiden så vi hann med 4 tror jag, hade toktrevligt även denna dag, Mamma och Elisabeth kom oxå upp och satt med oss ett tag.

Sen gick vi ner och packad eihop och klev av båten och på bussen hemåt. Hade tänkt fortsätta parta på bussen hem men somnade som ett slakt båda två så så blev det med det :P Snälla morfar Tommy kom och hämtade mig och mamma på resecentrum och skjutsade hem oss!! Han är guld värd han!!!
Somnade som en stock på kvällen och sov 11 timmar :O, välbehövligt efter en 4-dagars :D Tackar gudarna för att jag jobbade kväll dagen efter!! :P

Jaa sen har veckan löpt på som vanligt bara med jobb och sånt.

Till helgen väntar ny kryssning med Viking denna gång och Madde :) Kul ska vi ha!! Återkommer efter det!

Ha det bra till dess!

/H

Nya jobbet!

Måste ju ta vid där jag slutade skriva förra gången....

Näsan började ju rinna där på torsdag-kvällen och på fredag morgon var det om möjligt ännu värre och jag kände mig halvdöd hela dagen sista dagen på Maskincenter. Började få ont i kroppen men härdade ut hela dagen och höll mig bakom på lagret typ hela dagen eftersom alla var rädda för mig och inte ville bli smittade. När jag slutade så sa jag hej då men fick order av pappa att jag inte fick gå riktigt än och fick stå kvar för han sa att alla som var kvar ville säga hej då.... stod där och väntade medan pappa hämtade en cykel som jag sneglat på hela sommaren och jag funderade på hur länge jag skulle behöva stå där innan alla kom och sa hej då. Pappa sa att jag skulle skriva klart garanti-papperet som han skrev på cykeln och då såg jag att det stod mitt namn där och då började jag fatta :) jag frågade med tårar i ögonen vad detta var och då sa han att det var en present från han, Mats och Christer som tyckte att jag hade gjort ett sånt bra jobb. Vart så himla glad och rörd :) Har suktat efter den cykeln hela sommaren och den är ju så speciell eftersom den bara finns i ett visst antal exemplar så jag vart sååå himla glad eftersom jag velat ha en ny cykel eftersom min vart för stor för mig. Har två intressenter på min gamla så det ska nog inte bli så svårt att bli av med den, den är ju som ny den med, inte cyklad på så många gånger heller!!
Så här ser min nya fina cykel ut iaf :)


När jag fått ut cykel och tackat alla för den körde vi den till mamma och ställde den i förrådet där och sen åkte vi till bollnäs och kollade på marknaden där, köpte bara nån ost och naturgodis, fanns inte så mycket mer vi var intresserade av. Sen åkte vi hem och gick över till grannen som satt och spelade tv-spel med en kompis, jag kände mig så himla dålig och hade ont i kroppen så jag gick hem och satte mig i soffan en stund, tog febern och märkte att jag hade 38 grader och kände mig direkt ännu dåligare. Kände mig orolig att bli ännu dåligare och att det skulle hålla i sig så att jag skulle bli tvungen att sjukskriva mig från första dagen på nya jobbet så jag proppade i mig nezeril och tabletter och gick och la mig och sov som en stock HEEELA natten med ett tjockt täcke på mig för att försöka svettas ur febern. Det funkade och jag vaknade och kände mig riktigt pigg.
Vart så glad eftersom det var dragracing på flyget som jag ville se och cruising på kvällen :) Åkte upp till flyget och satt där hela dagen i solen.

Hem och grillade med mina bröder och sen när dom dragit in till stan gjorde vi oss klara här hemma.

Madde kom hit och festade med mig och R åkte med Robin som kom och hämtade han och in till Henrik och festade med dom.

Hade en riktigt trevlig kväll här hemma. Sen åkte vi in till stan och gick på krogen. Madde gick på muskan med hennes nya kille och jag gick på olles med resten av gänget. Hade en superduper kväll även om jag inte hann se ett skit av cruisingen :P

Åkte sen hem hit och efterfestade med brorsan och Peter till klockan fem på morgonen så man var lagomt trött dagen efter, men vi sov ut iaf till klockan halv tolv. Köpte hem bakfyllepizza som vi käkade ute i solen och sen när alla åkt hem storstädade vi eftersom det var smultron-vin över hela golven och överallt!! :S När vi var klara åkte vi och badade i Färssjön, kallt med skönt att få kyla ner sig. Sen slappade vi i soffan resten av kvällen innan vi la oss tidigt för att vara pigg på nya jobbet dagen efter :)

Började klockan nio. Mycket att ta in men det gick superbra och jag stormtrivs redan. Jobbade själv redan igår, 7-15 och det gick bra. Finns ju alltid nån där som man kan fråga om man undrar över något. Och imorgon ska jag oxå jobba själv :) Till veckan ska jag jobba kväll så jag ska gå med på tisdagen och sen jobba själv resten som det ser ut, tror det kommer att gå galant jag :) Idag var jag ut på Team sportia och provade ut lite arbetskläder som ska beställas.

Vad har hänt annars i veckan då..... Jo kusin Malin och jag satt här på tisdagkväll och spelade Wii fit +, skrek och härjade som fan, men hade superkul :D Jobbig träning det där, vi var helt svettiga båda två när R kom hem från Malmö och jobb klockan nio :D
Ikväll har jag och R städat ur garaget närmast huset och ställt in bilen där. Imorgon ska vi köra ett lass till tippen som vi rensat ut, nice!! Känns skönt!!

Jaaa, tror det får vara allt.

Bjuder på nån bild från sthlm:s resan som jag hittade i Iphonen.
Här sitter vi på en uteservering mitt i stan. Tog en paus från shoppingen :)

På grönan


Nu väntar kick-off med nya jobbet på lördag och på söndag drar jag på kryssning med mamma, Elisabeth och Sophie :) Återkommer efter det!!

/H

Sammanfattning av senaste tiden!

Hinner ju inte med bloggen nu när det är sommar och en massa jobb å sånt! Har fullt upp hela dagarna och det är ju skönt det med :)

Jaa vart ska jag börja???

Fisketävlingen: Metade på fredagkvällen och jag hade inte ett enda napp på hela timmen.... Åkte in sen och gjorde oss klara för sommarfesten på Myra. Hade en otroligt trevlig kväll med mycket skratt och en massa dans :) Fick skjuts av grannen i stugan i hans fina båt, har väl aldrig gått så fort att ta sig över sjön, fast vi var fler än någonsin :D


På lördagen pimplade vi ute på fagersandsgrundet men inte heller idag var fiskelyckan nå vidare, kom iland tomhänt :(

Men kul var det och det var det som var huvudsaken! Sen var det dags för prisutdelning...

och att kora vinnaren som i år blev kusin Jessica! Otippat måste jag säga och det var ju kul! Annars brukar det ju vara nån av storfiskarna som vinner :)

Världens sötaste gud-dotter Elina var oxå med och fick sig ett pris :)

Robert fick ett oväntat pris från några av deltagarna, eftersom han under 8 år aldrig fått en fisk under en fisketävling :D

Sen drog stora fisketävlings-festen igång :)


Sen flöt resten av veckan på som vanligt och till helgen var vi hemma för en gångs skull och passade på att snickra oss en veranda på kortsidan av huset. Är mycket nöjd med resultatet även om det inte är riktigt klart än, ska till ett räcke och en trappa. Min bror Henrik var hem och hjälpte oss och även morfar Tommy!


Sen var det åter igen jobbarvecka och när helgen kom drog vi till Sthlm för att bo på hotell som älsklingen bokat åt oss :) Brorsan & Petra hade lämpligt nog oxå bokat in sig till Sthlm samma helg och åkte med oss.
Massor av shopping blev det och gröna lund 2 dagar. Verkligen en toppenhelg!!!

Bl.a. inhandlade jag mig en ny väska, 2 par Levis jeans, ett par jeans-leggings, en adidasjacka som syns på bilden, fler leggings och en massa linnen på gina (kan inte få för många såna :P) och en massa saker till hemmet så kortet gick varmt efter första lönen :D

Olyckligt nog hade jag missat att "kusin" Sofia hade sin 30-årsfest denna helg så fick ju stå över den men jag hoppas vi får komma och hälsa på dom i deras nya hem i Gävle och gratulera henne en annan helg!!

Förra veckan bodde jag, brorsan & Petra i stugan hela veckan, fiskade kräftor och hade det bara bra hela veckan!!

Och sen har det inte hänt så mycket mer....

Madde färgades av mig till brunett igår, det vart jättefint!

Nu väntas en helg full av cruising! :)

Ska åka till bollnäs på marknad imorgon efter sista dagen på Maskincenter, till veckan börjar jag på mitt nya jobb på Active, spännande ska det bli!!

Nu ska jag slappa lite innan jag ska sova, har varit otroligt effektiv idag efter jobbet! Klöpp gräset när jag kom hem, städade ihop lite på gården, in och duschade. Bakade två sorter att bjuda på på jobbet imorgon när jag jobbar sista dagen. Tvättat och hängt två maskiner så nu är det snart läggdags känner jag!! Har oxå åkt på världen snuva bara pang på ikväll, kom som ett slag över näsan bara PANG åsså var det som att vrida på en kran, hoppas det går över!!

Godnatt på er!!

/H


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus